• 02.03.2016. (22:19)

  Barracuda grize u Hrvatskoj

  Barracuda Networks, tvrtka specijalizirana za IT sigurnost, umrežavanje i pohranu podataka sklopila je distribucijski ugovor sa slovenačkom tvrtkom Vadria.Net kojim je najavila agresivniji pristup tržištima Hrvatske, Slovenije i Srbije.

  Portfolio ponude Barracuda rješenja pokriva sigurnost sadržaja, umreženje i isporuku aplikacija, pohranu i zaštitu podataka, te disaster recovery.

  Od svojih proizvoda, tvrtka naročito ističe njihov Next Generation Firewall koji, tvrde, svojom cijenom konačno izlazi iz domene tehnologije koju si mogu priuštiti samo velike tvrtke i postaje rješenje dostupno i tvrtkama s manjim brojem djelatnika.

  Također, u ponudi imaju i niz gotovih hardverskih rješenja za zaštitu od malware-a, zaštitu od neželjenih poruka, VPN mreže i druga rješenja koja su koncipirana tako da od korisnika ne traže visoku stručnu osposobljenost, već omogućuju jednostavnu administraciju kroz intuitivno sučelje.

  Kroz partnerski odnos sa lokalnom tvrtkom Vadria.Net, Barracuda planira proširiti svoje lovište i na tvrtke u regiji koje traže kvalitetna i intuitivna IT rješenja.

 • Slične vijesti

 • Slične vijesti