Film, Hrvatska, Televizija

Srijeda, 10.01.2018.

Tagovi: DokuTV - odabrao Đelo Hadžiselimović

  • 09:09

Đelo Hadžiselimović odabrao filmove za prvi hrvatski dokumentarni kanal

Hrvatski distributer Discovery film&video pokrenuo je prvi domaći dokumentarni kanal pod nazivom DokuTV - odabrao Đelo Hadžiselimović na kojemu će se prikazivati ponajbolji dokumentarni filmovi, po izboru slavnog HTV-ovog selektora programa.

Novi kanal emitira sedam dana u tjednu, dvadeset i četiri sata dnevno, a korisnici B.neta i Vipa ga od prošloga tjedna mogu pratiti u sklopu osnovnog paketa na kanalu 301 odnosno na kanalu 54 u HD-u.

Tematski, program DokuTV-a sadržava brojne putopise, teme iz kulture, ekologije, znanosti, povijesti, glazbe, ali se također bavi i avanturama, lifestyleom, slavnim i poznatim osobama, najaktualnijim događajima i nebrojenim drugim temama.

U sklopu programa DokuTV-a svake subote i nedjelje od 20 sati prikazivat će se cjelovečernji dokumentarci poput 'Rasprostrite moj pepeo u Bergdorfu' i 'Prvi ponedjeljak u svibnju', 'Barcelona: San o nogometnom savršenstvu', 'Noma – najbolji restoran na svijetu', 'Gdje je sljedeća invazija' Michaela Moorea, 'Ja sam Heath Ledger', 'Ja sam JFK Jr.', 'Ja sam Steve McQueen', 'Gimme Danger', 'Beatles: Eight Days a Week' te mnogi drugi.

Oko dvadeset i pet posto kanala sinkronizirano je na hrvatski.

Izvor: Discovery