Subota, 13.01.2018.

Tagovi: Domagoj Duvnjak, Euro 2018

  • 21:52

Hypnotic pain

Duvnjak ima hematom i ozljedu, otpao za prvi krug prvenstva

Utvrđena je ozljeda i hematom na mišiću lista desne noge Domagoja Duvnjaka - objavio je šef liječničkog tima hrvatske rukometne reprezentacije dr. Krešimir Rotim nakon što su u splitskoj bolnici odradili ultrazvuk i magnetsku rezonancu. Dodao je da su već započeli s fizikalnom rehabilitacijom najboljeg hrvatskog rukometaša, ali da ne može procijeniti koliko će to potrajati.

Izbornik Lino Červar je nakon potvrde liječnika o ozljedi Domagoja Duvnjaka pozvao splitsku publiku da dođe podržati reprezentaciju protiv Islanda: "Domagoj Duvnjak definitivno otpada za prvi krug natjecanja. Mi idemo dalje, imamo ambicije da ostvarimo naše planove na svakoj utakmici. Koristim priliku da još jednom zahvalim splitskoj publici i pozivam ih da dođu i na utakmicu protiv Islanda, da budu naš osmi igrač. U ovim trenucima njihova pomoć nam je zaista najpotrebnija’’.

Umjesto ozlijeđenog Duvnjaka u prvom krugu Europskog prvenstva Červar je prijavio Denisa Buntića koji će se naći već u sastavu za utakmicu protiv Islanda.

Izvor: HRZ