Gospodarstvo, Hrvatska, ICT

Četvrtak, 18.05.2017.

  • 11:58

EUROCOMPUTER SYSTEMS PRIDRUŽIO SE INOVATIVNOM ICT BRANDU SETCOR

ESC i Setcor zajednički jačaju poziciju na tržištu

Eurocomputer Systems (ECS) pridružuje se Setcoru, inovativnom hrvatskom ICT brandu pod kojim djeluju tvrtke Hema, ItSoft i Aduro Ideja. ECS je utemeljen 1991. godine i jedan je od vodećih sistemskih integratora u Hrvatskoj. Do danas su postigli značajne poslovne uspjehe i svrstali se u sam vrh hrvatskih informatičkih tvrtki, stoga će sa Setcorom i dalje jačati poziciju na tržištu.

Direktor tvrtke HEMA d.o.o. Zoran Havriluk

Direktor tvrtke HEMA d.o.o. Zoran Havriluk

„Sinergija najnovije tehnologije vodećih svjetskih ICT kompanija i vrhunskih stručnjaka dobitna je strategija koja je ECS preko 25 godina održala u hrvatskom vrhu te se u potpunosti poklapa s misijom i vizijom Setcora, stoga smo iznimno zadovoljni što ćemo od sada zajednički djelovati, kako na domaćem, tako i na inozemnom tržištu. ECS i Hema će združivanjem ujediniti kompetencije i klijentima pružati još kompletnija poslovna rješenja. Integrirani procesi i usluge zasigurno su fokus razvoja naše branše i preduvjet efikasne primjene tehnologija budućnosti.“ – izjavio je direktor Heme Zoran Havriluk.

„Pridruženje brandu Setcor za sve uključene tvrtke otvara nove mogućnosti. Zajednički ćemo našim sadašnjim i budućim klijentima osiguravati vrhunsku uslugu i time pomoći mnogim tvrtkama da osuvremene svoje poslovanje. Globalno tržište sve više traži stručnjake u ICT sektoru, a mi možemo ponuditi kvalitetna rješenja za izazove ubrzanog razvoja. Manja tržišta poput hrvatskog posebno mogu profitirati od ulaganja u ICT rješenja, jer njima tvrtke svoje usluge mogu pouzdano ponuditi online, a dodatna prednost je što uz Setcor ne moraju investirati u vlastitu opremu i uređaje.“ – izjavio je Delimir Purgar, predsjednik uprave ECS-a.

####
Setcor je inovativan ICT brand koji svojim uslugama brine o kompletnoj infrastrukturi neke tvrtke, uključujući upravljanje i održavanje ICT kapacitetima. Riječ je o zajedničkome brandu tvrtki ECS, itSoft i Aduro Ideja koji pruža korisniku sigurnu infrastrukturu. Setcor je jedinstven proizvod koji do sada nije bio prisutan na svjetskome tržištu. ECS pri tom pruža usluge projektiranja, inženjeringa, konzaltinga, školovanja i izgradnje informacijskih sustava.