monitor home | indeks | « prije | poslije » | e-mail



I TO MI JE NEKI POSAO

- Hajde, dosta si spavala.- sagne se mama i izljubi mi cijelo lice, nos, čelo, oči. Došli su u posjetu na tri mjeseca i ja sam već davno zaboravila što znače majčini poljupci. Čitava kontracepcija jutra krenula je naopako. Na stolu me čekala kava, sok, keksi, čaj, med i sve ostalo što svako jutro u sebe utovarim, ali ovaj put sve je bilo spremno na stolu.

Zvono na vratima.

- Tata, ja sam u spavaćici - kaže mama tati, koji ustane sa fotelje te otvori vrata. Iz hodnika čujem neki polutihi žamor i svoje ime. Uđe u dnevni boravak i kaže:
- Za tebe je - mahne rukom u mom smjeru.
- Kaj, policija? - kažem promuklim kafanskim glasom onako iz šale. Tata šuti i sjedne nazad u fotelju te stane čitati "Delo".

Ustanem, zavežem bolje šlafruk. Priđem vratima i noga mi ispadne iz proreza, popravim šlafruk i podignem pogled.

- Ha, koja dobra fora, a baš sam pitala tatu jel' policija došla po mene?- kažem dvojici policajaca koji stoje na dovratku mog stana. Jedan je crn, mlad dečko, lijepog tena i tijela. Smijao mi se od uha do uha sa sjajem u očima. Drugi je stariji policajac, lošeg tena i blijed u licu.
- Recite, zašto ste došli? - pitam onim glasom dobro premazanim policijskim shemama.
- Dobili smo nalog da vas privedemo - kaže stariji policajac, mladi i dalje guta moju nogu koja ispada iz proreza. Popravim šlafruk, bolje ga stegnem u struku, ali se otvori na prsima. Mladi policajac iskolači oči. Stegnem izrez rukom oko vrata.
- Pa, baš ste me sad našli privoditi, a tek sam se probudila.- kažem snenim promuklim glasom porno zvijezde.

Njih dvojica se nasmiju u glas.

- Ne, možemo vam napisati ovdje jedan papir s kojim sutra ujutro morate platiti kaznu i sve će biti u redu. Ako ne platite kaznu, onda ćemo doći po vas, sutra navečer - kaže cajkan i vadi papir sa svim onim potrebnim podacima kao: ime i prezime, JMBG, iz Zagreba, pristupio je dana, u vremenu od 08,00-14,00 sati PREKRŠAJNOM SUDU U ZAGREBU, Kenedijev (njega su ubili, iz daljine, još uvijek misterija nije razriješena) trg 11, soba br. 243 i tom prilikom po rješenju broj 5320-3511/ 00 platio novčanu kaznu od 150,00 KN i troškove postupka u iznosu od 200,00 Kn, u svezi spisa narečenog (ovo je hrvatska riječ) Suda, ODJELA IZVRŠENJA PREKRŠAJNIH SANKCIJA br. IK-5320-3511/00 od 08.05.02. Zaprimljenog u PU zagrebačkoj, VI Policijskoj postaji pod brojem 32/2-6/1243/02 od 14.05.02. kojeg duži O.S.O... Čujem sestru kako viče iz dnevnog boravka:
- Ona vam je sa televizije! -
- Aha, ako ne platim?- pitam.
- Onda idete u zatvor.
- Koliko dana?
- Dan je osamdeset i jedna kuna.
- To bi bilo zanimljivo probati. Možda napišem dobru kolumnu.
- Ne bi vam preporučio.
- A jel' ?
- Da. Bolje, platite.

Dolazi moja mama u spavaćici iz smjera kuhinje i kaže:

- Ma nemojte! Ona se bavi politikom, dobro bi joj došlo za ulazak u hrvatski parlament. Tamo su svi bili po zatvorima, a i ovaj ovdje susjed…- pokazuje policajcu na susjedova vrata. - On je bio u zatvoru, kao politički zatvorenik, ali ja vam u to sumnjam jer nema on baš pameti. A ja koja imam fakultet imam manju penziju od njega, jer on je bio u zatvoru, a ja sam čitav život pošteno radila!

Policajci se smješkaju i klimaju potvrdno glavom. Njima se baš ne sviđa što dolaze po mene zbog neke kazne, dvije godine stare. Dolazi moj tata sa novinama u ruci:

- Znate, kod nas pravi kriminalci hodaju okolo i nemaju obaveza prema državi. Moja kćer nije platila ZET i po nju zna sud poslati nalog. Čujte, meni je to kao u doba Rima. Samo da je kruha i igara, a uvijek su najsiromašniji morali platiti. Mislite li vi da Cezar plati ZET? Činjenica i je da je sve ovdje kriminalno skupo pa i ZET.

Pomislim kako jabuka nije daleko pala od stabla. Sad znam kako ću započinjati jutra sa svojom obitelji iz neke daleke budućnosti… Stojim pred vratima i polako me guta sjena. Svjetla su uperena na mamu i tatu, a policajci samo što nisu strgnuli uniforme i pridružili se nama na jutarnjoj kavi i revoluciji. Svi se jednoglasno želimo riješiti nepravde i seksualna revolucija nas je sve razjebala.

Ipak, moram platiti, jer kako su mi Mirko i Nebojša u prijateljskom razgovoru rekli: - Čuj, postoji ti u zatvoru jedna caka, a zove se pendrek. Ponesi vazelina, lakše će ga utjerati čuvarica zatvora.

Razmišljala sam govore li oni to iz iskustva ili iskustva američkih filmova? To je teško pitanje i mislim da bi valjalo razviti kritičnu masu oko te teme. Sve u svemu, već sam se vidjela u zatvoru iza rešetaka sa tri koke velikih mišića. Ona koja me zgrabila za dupe i privukla svojim prsima na lijevoj dojki ima tetovažu LOVE, a na desnoj HATE. Drži me za potiljak svojom velikom ručetinom, i gura mi lice u svoja jedra prsa. Ja očajnički slinim (kao onda kad odem kod zubara, pa od nervoze slinim i štopam sisaljku) i ližem jezikom sol sa njenih smeđih ogromnih bradavica, a dojke se polako talasaju. Sleđa mi prilazi jedna velika plavuša ravne masne kose bez prva dva zuba. Gura mi svoj debeli kažiprst u čmar, a srednjak u vaginu. Liže vršak mog uha i vrućim dahom grije mi vrat. Treća na čitavu scenu masturbira. Ona je glavni komad koja se dobro ševi i sve dobro ševi, zna kako se dobro snalazi. U zatvoru je, jer je ubila muža i odrezala mu kurac, koji je pojela u sendviču sa prilozima. Ona gura svoje prste duboko u vaginu, brzo, brže, najbrže i onda ih liže. Kasnije, prelazi na mene. Obliže mi kralježnicu od trećeg pršljena do trtice, izvuče plavušine prste iz mene i dobro ih pocucla.

- Kako ćeš to platiti? - prene me iz mašte Mirko.
- Ne znam - kažem.
- Pa kaj ti ne radiš u "Direktu" za pare? Hateve vam ne plati?
- Dvadeset i petog jedanaestog je prva plaća.
- U jebo te.
- Tko? - pitam ga zatečeno.

Nebojša odluči posuditi mi odmah pare do plaće. Ali tako da mi pare da Hrvoje, pošto ih on ima odmah i sad u novčaniku, i stoji kraj mene, pa će Nebojša sutra dati pare Hrvoju, a ja ću vratiti Nebojši, dvadeset i petog.

Zadatak za vas je, pronaći vezu između seksa, sustava i ljudi. Što vas, konkretno, jebe?

Sex is the best !
Estera


  Copyright © Internet Monitor 2001.