NASLOVNICA 
 
     

       
  FLASH VIJEST    
 


Flash vijest je kratka vijest dužine do 50 znakova, koja donose učinak čak bolji od vijesti na naslovnici Monitora i idealne su upravo za podizanje posjećenosti sajta. Objavljuju se u za to predviđenom stupcu koji se nalazi desno od vijesti. Radi se o Flash vijestima na našoj stranici, koje donose učinak čak bolji od vijesti na naslovnici Monitora i idealne su za podizanje posjećenosti sajta.

Jedna od kampanja koja je išla za video portal, u kojoj je u periodu od dva mjeseca išla dnevno jedna objava Flash vijesti koja je vodila na taj portal, rezultirala je 60% većom posjetom tog portala (mjereno Google Analyticsom). U prosjeku jedna Flash vijest donese od 300 do 3000 klikova na link koji vodi na vijest na vašoj stranici. Koliko će biti klikova ovisi isključivo o atraktivnosti teksta Flash vijesti i tu naravno možemo zajednički pronaći najbolju strategiju.

Cijena jedne Flash vijesti je 1.000 kuna (bez uračunatog PDV-a). Plaćanje flash vijesti vrši se isključivo avansno.

SPONZORIRANI LINK

Nalazi se u prvom lijevom stupcu na stranici. Mjesečna cijena iznosi 1000,00 kn (bez uračunatog PDV-a). Ako se postavlja bez skripte za redirekciju (jump skripte) onda je cijena linka 1500,00 kn mjeečno.

 
     
 
Monitor i Forum d.o.o.
telefon: 091 4557771
e-mail: marketing@monitor.hr
web: www.monitor.hr