go home Internet Monitor
Pregled onoga što možete naći na našim stranicama
Home page
Pored glavnog jelovnika na našoj naslovnici možete pronaći najnovije vijesti i zanimljivosti koje ulaze i izlaze po FIFO (First In First Out) principu. Ako ste nešto propustili (greška, greška) možete stare naslovnice pregledati u Arhivi.

Hrvatski link tjedna
.hr Link logo Svakog ponedjeljka Internet Monitor bira jedan izuzetan site za link tjedna. To radimo od početka 1997.

Hrvatski Web vodič
ima ambiciju biti najkompletniji hrvatski Web adresar. Pronađite site koji tražite po sistemu Yahoo!-a i pomalo Alta Viste na jednom mjestu.

500 linkova
je vjerojatno najkorisnija Web stranica uopće (skromno rečeno). Svi najvažniji linkovi se nalaze ovdje. Dobro mjesto za početak surfanja.

Software
Prije svega ovdje je uvijek svježi Osnovni Internet paket programa koji sadrži sve što je potrebno za ugodno surfanje i publiciranje na Webu.

Belle de Jour
Ljepotica prvog dana je Web kalendar. Svaki dan jedna ljepotica. Provjerite današnji datum na očima ugodan način.

Arhiva
ovdje se nalaze stranice kojima je istekao vijek trajanja, prije svega našim home page stranicama sa vijestima. Tu se može vidjeti kako smo bludjeli dok nismo dosegli sadašnju razinu savršenstva. Nadalje tu su neki veći projekti kao praćenje sajma Info 96.
Ankete
IM u suradnji sa svojim sponzorima priprema organizirati najrazličitije ankete - koje informatičke časopis kupujete, za koju stranku bi glasovali, kako ste zadovoljni svojim Internet providerom i sl. Svi sudionici ankete naravno sudjeluju u nagradnoj igri.

Cyber zid
Vrlo popularno mjesto gdje svatko ima pravo nadrljati na virtualnom zidu štogod mu je na umu. Uzmite "sprej" po želji i pišite. Demokracija za sve.

HR e-mail adresar
Kako pronaći nečiju e-mail adresu? Dođite na naš e-mail adresar, upišite podatke koje znadete i trebali biste naći ćete ono što tražite. Provjerite da li ste upisani.

Uskoro!
Informatički vodič
Informatički vodič je adresar hrvatskih informatičkih tvrtki. Svaka firma ima svoju stranicu sa osnovnim podacima, kao i link na vlastite stranice.

e-mail: Internet MONITOR