SVE NAGRADE
Internet Monitora

CroWebGuide: Editor's Choice
CroWeb Guide: Editor's Choice Overall: 85%
(Design: 85, Navigation: 85, Content: 85)
New E-zine that has software and Web sites reviews, news concerning Internet and much more.. Nicely done, however it is only in Croatian.

Bug WWW HR Top 50
Bug WWW HR top 50 Kategorija: elektronski časopisi
Novopokrenute, vrlo ambiciozno zamišljene stranice, koje ne prezaju ni od najave novog CD-časopisa posvećenog Internetu. "Stranice tjedna" po Monitorovom odabiru u vrijeme Bugova izbora bijaše BUG On Line, uz ogradu autora kako to ne čini da bi bio izabran na Bugovom izboru. Bez brige, nismo to tako ni shvatili...
Mrez@ - prvi hrvatski glazbeni e-zine
Internet novine OCJENA: ideja 5, dizajn 5, tekst 5
OPIS: Ovo je jedini i najpopularniji e-zine takve vrste. Prije nekoliko mjeseci BUG On-Line je brojao najvise posjeta, ali sad INTRNET MONITOR oteo je tu cast. Zasto uopce postoji? Pa glavna zamisao je da objavljuje svakodnevno zanimljve vijesti iz domovine i svijeta. Uz taj posao "bacili" su se na jos dosta toga od cega izdvajamo "LINK OF THE DAY", "WEB CHAT", "IGRA TJEDNA" ........ . Ako vam je dosadno onda je ovo (naravno uz nas) najbolji e-zine za vas.

Luka Like this Page
Luka likes this page

Datum dodjele: 20.05.97.
Ocjena (design / sadrzaj / ideja): 5 / 5 / 5

Croatia.net The Best Site In Its Category
Croatia.net Najbolji site u kategoriji E-zine
UnReal 'Net e-zine
Unreal Site mjeseca
VIDI - Web site godine
U ovom slučaju zaista nije bilo dvojbe. Toliko je glasova stiglo za www.monitor.hr da skoro graniči s propagandom. No, daleko da je nezasluženo, a onima u kojima se možda javilo zrnce sumnje neka se slobodno ostave čitanja Vidija i bace na Internet i provjere sve laude koje idu na račun Monitora. Moramo li objašnjavati? Osim što ima izgled, Monitorska stranica nudi najveći broj informacija među hrvatskim Web stranicama na jednome mjestu što je u pravome smislu čitav jedan časopis - otprilike onakav kao što je Internet Monitor na kioscima - u kojem se osjeća odgovornost pružanjem informacija, ali i stanovita ležernost, kako dolikuje najslobodnijem mediju.

Bug Top 50
U pravoj poplavi bezidejno sličnih siteova domaćih informatičkih časopisa, Monitorov se izdvaja jer je po mnogo čemu prvi ili među prvima, ali i po tome što monitorovci imaju neki svoj stil... koji vam se može i ne mora uvijek sviđati, ali predstavlja barem pokušaj originalnosti u moru kopiranstva i ništavnosti.