Test intolerancije na 500 namirnica, aditiva, konzervansa uz gratis test na gluten, laktozu i teške metale za 479 kn - Monitor.hr
10.10.2016. (05:00)

Sponzorirana vijest

Test intolerancije na 500 namirnica, aditiva, konzervansa uz gratis test na gluten, laktozu i teške metale za 479 kn

Osjećate li se umorno, patite od nesanice, glavobolja ili ste često naduti uzrok bi mogla biti hrana koju unosite u organizam. Napravite test intolerancije na petsto namirnica, začina, aditiva i konzervansa te gratis test intolerancije na gluten, laktozu i teške metale za 479 kuna umjesto 2.100 kuna. Testiranje se vrši analizom uzorka korijena kose koji šaljete poštom. Otkrijte namirnice ili supstance koje vam smetaju i jednostavno ih izbacite iz prehrane i osjećat ćete se puno bolje. Ponuda dana…


Slične vijesti

10.01.2023. (19:00)

Opasni aditivi

Mikroplastika iz automobilskih guma nakuplja se u salati i ostalim jestivim biljkama

Znači da se može: Hrvatska u vrhu EU-a u sakupljanju i oporabi otpadnih guma | Kreni zdravo!

Istraživači su otkrili da u laboratorijskim uvjetima korijenje salate apsorbira aditive sadržane u gumama. I premda rezultati laboratorijske studije nisu bili odmah primjenjivi na uvjete na terenu, upozorili su na potencijalno velik problem koji se javlja zbog trošenja guma i njihova utjecaja na okoliš, objavili su austrijski znanstvenici. “To je više nego opravdan razlog da se odgovorni iz automobilske industrije potaknu na ekološki prihvatljiviji pristup u izradi automobilskih guma. Naime, polovina mikroplastike u svijetu stvara se zbog abrazije automobilskih guma”, kaže Thilo Hofmann iz Centra za mikrobiologiju i znanost o sustavima okoliša Sveučilišta u Beču. “Jedan od aditiva iz guma – tzv. 6PPD – smatra se razlogom uginuća gotovo svih lososa u određenim dijelovima rijeka na sjeverozapadnoj obali Sjedinjenih Država”, upozorava Hofmann. N1

27.11.2016. (13:13)

Što jesti?

Stručnjaci: Dodaci hrani najveća su opasnost zdravlju

“Puno veća opasnost za potrošače prijeti od dodataka hrani koji, iako su odobreni, dugoročno mogu imati nepovoljno djelovanje na zdravlje”, kaže Natalija Džafić iz Veterinarskog zavoda Rijeka. “Kontrola hrane je redovita, ali potrošači uvijek moraju razmišljati o tome koja hrana nosi rizik i s njom moraju dobro postupati, pravilno je skladištiti, održavati higijenu i termički je obrađivati”, kaže Vedrana Jurčević Podobnik, voditeljica Odsjeka za higijensko-epidemiološki nadzor. Glas Istre

11.11.2015. (09:10)

Sponzorirana vijest

Test intolerancije: Upoznajte svoje tijelo i osjećajte se bolje i zdravije

Osjećate li se umorno, često vas boli glava, bezvoljni ste ili imate problema s probavom i nesanicom? Sve ovo i još mnogo drugih simptoma može biti povezano s intolerancijom na hranu. Potražite rješenje u biorezonantnom centru BioVal uz uštedu od 77% na cijenu testa intolerancije na 450 namirnica, začina, konzervansa, aditiva. Otkrijte namirnice ili supstance koje vam smetaju i jednostavno ih izbacite iz prehrane i osjećat ćete se puno bolje.

01.04.2015. (22:18)

McDonald’s izbacio kemijske aditive iz piletine

03.03.2015. (12:45)

E-smrt

Kolači puni kemije, sokovi izazivaju alergije, a topli sendviči – rak

Hrana koju jedemo prepuna je “E-ova”, no nisu svi jednako (bez)opsasni – zato je skupina hrvatskih znanstvenika osnovala Savjetovalište o E-brojevima, u sklopu kojeg su postavili i stranicu na kojoj možete provjeriti štetnost pojedinog aditiva. Slobodna je u obilasku lokalnih prodavaonica pronašla štetne “E-ove” u brojnim proizvodima, a neki su od njih i kancerogeni. Budući da zakoni štite prehrambenu industriju, a ne potrošače, čitajte deklaracije.