naslovnica .hr link tjedna - index
09. prosinca 1997.
.hr link tjedna
Via Galactica
URL: http://www.sf.hr/via/

Ukupna ocjena 4 diode

Sadržaj
5 dioda
Dizajn
3 diode
Korisnost
5 dioda
Navigacija
3 diode


Webmaster
Systematics-Frios


Ocjene
5 dioda = 5
4 diode = 4
3 diode = 3
2 diode = 2
1 dioda = 1

Svemirski Pirat Ljubitelji science fictiona i fantasya: ZBOR! Napokon su otvorene stranice posvećene isključivo vama. Via Galactica je smišljena da bude najbolja prezentacija Osječkog udruga ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije "Gaia" i njihovog fanzina "Via Galactica".

Otkada se ugasio časopis Sirius, a Futura se još nije osnovala, cijeli se SF fandom prebacio na pisanje i izradu fanzina. Fanzin je bio statusni simbol svaki udruge ljubitelja SF-a. Via Galactica je sigurno jedan od najboljih (ne vrijeđamo time ostale) jer se nije zasnovala samo na vijestima nego je pokušala objavljivati recenzije filmova i priča, pa čak i cijele priče domaćih autora. Time je skupila mnoštvo pozitivnih bodova kod ljubitelja SF-a ne samo u Osijeku već u cijeloj Hrvatskoj.

Internet inačica je još bolja!!! Stalno nove vijesti, on-line izdanje fanzina (i trenutnog broja i starih brojeva), sve informacije o Gaii (uključujući i formular za učlanjenje) i mnoštvo linkova na svjetske siteove sa SF&F tematikom. Nadajmo se samo da će se u bliskoj budućnosti tvorci sitea odlučiti za mali redizajn stranice čime bi ih učinili dostupnijim širokoj publici, jer trenutno su stranice prilično teške za učitavanje. Za sve ostalo ocjena je ODLIČAN!


Copyright 1997 Internet MONITOR - Hrvatski link tjedna