Demo: Dogovorio sam s Glogoškim i Klemmom kraj prosvjeda - Monitor.hr
03.01.2016. (09:48)

Laku noć, svirači

Demo: Dogovorio sam s Glogoškim i Klemmom kraj prosvjeda

Budući ministar branitelja mogao bi biti umirovljeni brigadir HV-a Miodrag Demo, saborski zastupnik iz redova stranke Milana Bandića i voditelj zagrebačkog Ureda za branitelje. Demo smatra da će o njegovom ministarskom mjestu odlučiti branitelji i jedan dio politike, no kad bi postao ministar, kaže da bi u tom slučaju prestao prosvjed branitelja u Savskoj 66: “Već smo mi to dogovorili u jednom dijelu zajedno ja, Glogoški, Klemm i ostali dečki koji su tamo”, kazao je. N1


Slične vijesti

28.12.2019. (12:30)

Mjesta određuje naručitelj

U planu je postavljanje nekoliko stotina spomenika koji bi trebali pomiriti žrtve Drugog svjetskog rata i poraća

Zadarski arhitekt Nikola Bašić, autor Pozdrava Suncu, Morskih orgulja i kornatskog spomenika poginulim vatrogascima pobijedio je na natječaju Minstarstva hrvatskih branitelja za likovno rješenje spomen-obilježja žrtvama Drugog svjetskog rata i poslijeratnog razdoblja. Somenik će se multiplicirati na nekoliko stotina, a negdje se čak navodi i 600 do 700 spomen-mjesta pojedinačnih i masovnih grobnica na području Hrvatske.

17.01.2019. (16:06)

Smijenjen pomoćnik ministra branitelja koji je vukovarskom branitelju sugerirao da provali u neki prazni stan pa da tako riješi stambeni problem

Ljetna rasprodaja: Nabavite Windows 10 potpuno besplatno!

Stigla je najveća ljetna softverska rasprodaja u 2020. Keysworlds.com vam nudi softverske licence i ključeve po izuzetno povoljnim cijenama, a ovog puta uz uredski softver u paketu dobivate i Windwows 10 besplatno. Evo za ilustraciju cijena nekoliko kombinacija: Microsoft Office 2019 Pro + Windows 10 Pro po cijeni od 32,99 eura. Ili još povoljnije nešto stariji Office 2016 Pro + Windows 10 Pro za svega 18,49 eura. Opširnije o paketima, cijenama i kako pomoću kupona dobiti te lude cijene.

23.11.2016. (00:41)

Bitka za Lisinski

Ministarstvo branitelja napalo Šerbedžiju, on tražio ispriku, ministar se izmotava

“Šerbedžija je doveden u situaciju da je prisiljen demantirati ono što nije rekao”, piše glumčev odvjetnik Čedo Prodanović u pismu ministru branitelja koji je prethodno bio osudio Šerbedžijine izjave koje je on, navodno, dao na predstavljanju svoje knjige ‘Stranac (izabrane pjesme)’. Prodanović demantira da je Šerbedžija tom prilikom spominjao Domovinski rat, hrvatske branitelje, stradalnike, ratne heroje ili sud u Haagu, kako su pisali desničarski mediji, nego da je izražavao pacifistički stav (evo citat: “Bitange, eto što su ti koji su zavadili običan narod. Od tih bitangi nije se mogla spasiti divna Jugoslavija”). Neke braniteljske udruge traže zabranu Šerbedžijinog koncerta u Lisinskom 22.12., a “zbog ozbiljne ugroze sigurnosti prouzročene revoltom branitelja”. Index

17.02.2016. (12:56)

A i pred MORH-om je zgodnije mjesto za šator...

Most i pravaši za spajanje Ministarstva branitelja MORH-u, HDZ protiv

HSP AS i Most zalažu se za spajanje Ministarstva branitelja Ministarstvu obrane, u sklopu kojeg bi se onda otvorio ured koji bi se bavio braniteljima. HDZ-ov ministar Kuščević je protiv jer “je to vrlo važno ministarstvo i radi se o ljudima koji su dali svoju žrtvu za domovinu. Moramo brinuti o tim ljudima”. Trenutno, od ostavke Mije Crnoje, Ministarstvo branitelja nema ministra.

29.01.2016. (00:01)

Milanović ušao u koaliciju

Ministarstvo branitelja sad vodi – SDP-ova Vesna Nađ

Ministarstvo branitelja sad, nakon ostavke Mije Crnoje, vodi Vesna Nađ, zamjenica Freda Matića čiju su ostavku tražili prosvjednici iz šatora u Savskoj, odnosno SDP-ova političarka (pa je Most ovako ostvario svoju želju tripartitne Vlade 🙂 ). Bivši ministar Gordan Maras napominje da je Crnojin bio najkraći ministarski mandat u povijesti RH te ironično dodao: “Vlada je upravo provela svoju prvu reformu, najkraći ministarski mandat ikad”. Jutarnji podsjeća na rezultate 6-dnevnog rada Mije Crnoje.

27.01.2016. (21:04)

Ja sam tu bicycleom

Cenzurirani tekst Sanje Modrić: Banana premijer

“Premijer nema tu slobodu da kaže da ne zna što se događalo u organizaciji njegova ministra Crnoje i uz odobravanje njegove ministrice Bernardice Juretić. Niti ima pravo okrenuti glavu od činjenice da je umjesto običnog, tehničkog, postizbornog sastanka odigrana histerična, prostačka i svakog prezira vrijedna masovka uz sudjelovanje ekipe iz šatora, u kojoj je bivši ministar popljuvan. Točno kao u kakvoj banana državi. I pod vlašću banana premijera”, piše Sanja Modrić u tekstu koji su joj cenzurirali u Novom listu, ali ga u cijelosti objavljuje Lupiga.