Marketing - Monitor.hr

Marketing

Monitor.hr, najstariji hrvatski portal pokrenut u veljači 1997., svakodnevno donosi izbor najzanimljivijih i najrelevantnijih informacija iz zemlje i svijeta. Vijesti su dostupne na jednoj jedinoj stranici sa obiljem linkova na originalne informacije po čemu je Monitor jedinstven među hrvatskim portalima i homepage velikom broju hrvatske publike. Dio je Monitor grupacije koja osim Monitora okuplja nekoliko portala;

Forum – najposjećeniji hrvatski forum, prema Gemius listi četvrta stranica po posjećenosti

Obzirom na iskustvo, višegodišnju prisutnost na Internetu, te vjernost i povjerenje publike, našim klijentima možemo osigurati povećanje prodaje kao i povećanje svjesnosti o brandu. Do sada je putem Monitora i Foruma uspješno lansirano puno različitih proizvoda i usluga, od gadgeta i knjiga do namještaja i automobila, kao i razni domaći online servisi i portali koji su sada na visokim pozicijama po posjećenosti.

Monitor.hr posjeti više od 90.000 jedinstvenih korisnika dnevno i po mnogim procjenama portal je s najposjećenijom naslovnicom na hrvatskom web prostoru.

Monitor.hr mjesečno čita preko 500.000 različitih čitatelja (unique users) koji se u prosjeku zadržavaju na stranici preko 23 minute i preko 4.400.000 učitavanja mjesečno (podaci prema Gemius Traffic istraživanju).

Za razliku od većine web portala (npr. T-portal ili Net.hr) koji svoje servise kao što su forum ili webmail drže pod jednom adresom i uključuju ih u svoju ukupnu statistiku kao jedan sajt, Monitor grupa svoje servise (Forum.hr, Monitor.hr) drži na odvojenim adresama, te se odvojeno i mjere. Stoga je specifičnost Monitora što je svih 90.000 jedinstvenih korisnika koncentrirano na jednoj jedinoj stranici – naslovnici Monitora.

Monitor se financira isključivo od oglašavanja i kroz brojne uspješne marketinške kampanje izrastao je u medij koji se može prilagoditi svakom oglašivaču i kroz različite formate ostvariti odličan marketinški učinak.
Mogućnosti oglašavanja na našim stranicama su različite, od postavljanja linkova, kratkih Flash vijesti, sponzoriranih vijesti i članaka do gotovo svih vrsta i dimenzija bannera.