Femmenessence – bezbolno kroz menopauzu uz svjetski preparat br. 1 - Monitor.hr
24.01.2019. (01:00)

Sponzorirana vijest

Femmenessence – bezbolno kroz menopauzu uz svjetski preparat br. 1

Više od 90 posto žena ulaskom u određena životna razdoblja proživljava snažne i neugodne psihičke i fizičke probleme izazvane promjenama u hormonskoj ravnoteži. To je posebno izraženo tijekom menopauze kroz simptome poput valova vrućine, nesanice, depresije ili povećanja tjelesne težine. Femmenessence proizvodi na potpuno prirodan način uklanjaju sve simptome menopauze i potiču regulaciju hormonske ravnoteže. Maca Harmony, Maca Life i Maca Pause dostupni su u ljekarnama bez recepta, a možete ih naručiti i na www.femmenessence.hr.


Slične vijesti

30.03. (09:00)

Sponzorirana vijest

GYNOFIT – elegantna i brza pomoć intimnom zdravlju žene

Gotovo 75 % žena barem jednom u životu proživljava neugodne simptome gljivične ili bakterijske infekcije intimnog područja. Vođeni rezultatima istraživanja koja kažu da žene trebaju elegantno, učinkovito i, što je najvažnije, potpuno prirodno rješenje, stručnjaci švicarskih laboratorija stvorili su GYNOFIT. Jednostavnom primjenom GYNOFIT gela za rodnicu s mliječnom kiselinom infekcije se potpuno povlače kod 90 posto žena, dok GYNOFIT gel za ovlaživanje rodnice uklanja simptome vaginalne suhoće. GYNOFIT je dostupan u svim ljekarnama. Više možete saznati na www.gynofit.hr.
Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

25.03. (11:20)

Sponzorirana vijest

Radite od doma? Olakšajte si posao uz prave aplikacije. Uzmite MS Office 50% jeftinije, a Windows 10 za samo €8.67

Došlo je vrijeme za masovno prebacivanje na rad od kuće, ali da biste bili učinkoviti treba vam i pravi alat. Keysworlds.com vam nudi softverske licence i ključeve po izuzetno povoljnim cijenama – Office 2019 Professional Plus za €29.50, Windows 10 Home + Office 2019 Pro za €36.00, Office 2016 Pro+ po €19.79, Windows 10 Pro za samo €8.67. Opširnije o paketima, cijenama i kako pomoću kupona dobiti te lude cijene.

25.03. (09:34)

Sponzorirana vijest

FEMMENESSENCE – bezbolno kroz menopauzu uz svjetski preparat br. 1

Ulaskom u određena životna razdoblja više od 90 posto žena proživljava neugodne psihičke i fizičke tegobe izazvane hormonalnim promjenama. To je posebno izraženo tijekom menopauze kroz simptome poput valova vrućine, nesanice, depresije ili povećanja tjelesne težine. FEMMENESSENCE proizvodi na potpuno prirodan način potiču regulaciju hormonalne ravnoteže i uklanjaju simptome menopauze. MACAHARMONY, MACALIFE i MACAPAUSE dostupni su u ljekarnama bez recepta. Više možete saznati na www.femmenessence.hr.
Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

23.03. (08:00)

Sponzorirana vijest

Amantilla Relax – prirodnim putem do mira i sna

Stres je glavni uzrok emocionalnih tegoba koje mogu narušiti i vaše fizičko zdravlje. Čak 77 posto osoba osjeća psihofizičke simptome kao izravnu posljedicu stresa. AMANTILLA RELAX kapi su biljni tekući ekstrakt korijena biljke valerijane koji gotovo trenutačno uklanja tjeskobu, donosi osjećaj smirenja te potiče dubok i kvalitetan san. Velika prednost AMANTILLA RELAX kapi je što, za razliku od drugih suplemenata i tableta za smirenje, ne izaziva ovisnost. AMANTILLA RELAX kapi dostupne su u svim boljim ljekarnama. Više možete saznati na www.amantilla.hr.
Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

14.03. (07:30)

Sponzorirana vijest

Uskrs u Hotelu Zagi 3* – 3 noćenja za 2 osobe, uskršnji doručak i ručak za 1.342 kn!

Uskrs u Hotelu Zagi 3* – provedite produženi vikend s vama dragom osobom uz uključen uskršnji doručak i ručak te 2 ulaznice za Terme Jezerčica za 1.342 kn! Ponuda uključuje 2 noćenja s polupansionom i 1 noćenje s punim pansionom za 2 osobe u Hotelu Zagi 3* u Oroslavju, 2 ulaznice za bazene u termama Jezerčica, Iskoristivo 10.4. i 11.4., a u ponudu je uključen doručak i večera, 12.4. uskršnji doručak, ručak i večera, a 13.4. doručak. Uskršnji ručak je švedski stol, pa tako ima preko 8 vrsta glavnog jela, 10 vrsta priloga i 10 vrsta salata i deserata. Opširnije na Ponudi dana.

13.03. (07:30)

Sponzorirana vijest

Garantirani gubitak čak 40 cm! 23 tretmana mršavljenja za 899 kn, umjesto 4.730 kn!

Postigni željenu figuru uz program koji je oduševio naše korisnice za 899 kn! Prilagođeno tvojoj dobi i kondiciji uz savjetovanje s nutricionistom i vježbe s osobnim trenerom u fit box-u. Ponuda uključuje garanciju gubitka 40 cm u obujmu (sva tretirana područja) uz 23 tretmana mršavljenjasalonu Healthy lines, 8 treninga u fit box-u (individualno vođen trening), 8 presso terapija ili bodywrapinga, 4 elektrostimulacije, 1 ultrazvučna kavitacija za smanjenje obujma, 1 vakumska radiofrekvencija tijela za zatezanje kože, 1 radiofrekvencija lica, inicijalni pregled, prehrambeno savjetovanje s nutricionisticom. Opširnije na Ponudi dana.

12.03. (07:50)

Sponzorirana vijest

CAPSIPLEX – preparat za mršavljenje koji je oborio sve rekorde prodaje

Hollywoodske zvijezde moraju izgledati besprijekorno, posebno kad je riječ o tjelesnoj težini. Jedna od njihovih tajni je i CAPSIPLEX – prirodan preparat koji značajno doprinosi gubitku tjelesne težine. Iznimno učinkovita svojstva učinila su CAPSIPLEX preparatom br. 1 među slavnima te jednim od rijetkih preparata koji je uspio oboriti sve rekorde prodaje. U Engleskoj je tako cijela serija rasprodana u tri dana, a u šest mjeseci prodano je više od milijun kapsula. CAPSIPLEX je dostupan u svim ljekarnama. Više možete saznati i na www.capsiplex.hr.
Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

10.03. (17:45)

Sponzorirana vijest

Dilema: Office 2019 ili Office 365 – koja verzija vam treba i kako ju kupiti gotovo za badava?

Sa klasičnim Office 2019 paketom licencu kupujete jednom zauvijek, dok kod Office 365 plaćate godišnju pretplatu na aplikaciju u oblaku. Normalna cijena za Office 365 je od 69 do 99 eura, a za Office 2019 149 eura. No, na Kesworlds.com dućanu Office 365 možete kupiti za svega €14.29 (uz kupon za popust SPOFF35), a Office 2019 za samo €32.44 (uz kupon za popust SPOFF45). Lijepa razlika, zar ne? Ako uz Office 2019 u paketu uzmete i Windows 10 popusti su još veći i komplet košta €38.49. Solo Windows 10 Pro dođe €9.09. Još gomilu zanimljivog softvera po slično niskim cijenama možete naći na Keyworlds.com. Opširnije