Hrvatska izgubila i od Walesa, Dalić: Ja sam kriv - Monitor.hr
15.10.2023. (22:40)

Još jedan hladan tuš

Hrvatska izgubila i od Walesa, Dalić: Ja sam kriv

Wales je u Cardiffu slavio golovima Wilsona u 47. i 60. minuti dok je Hrvatskoj nadu vratio Pašalić u 75. minuti. Hrvatska do kraja kvalifikacija igra s Latvijom i Armenijom, ali više ne odlučuje sama o sebi jer je Turska pobijedila Latviju. Dalić je nakon poraza od Turske promijenio sastav za ovu utakmicu i od prve minute krenuo je s Majerom na lijevom krilu, Vidom umjesto Šutala te Juranovićem na desnom beku. No, baš ništa se nije promijenilo u igri Hrvatske u odnosu na utakmicu s Turskom. Dapače, izgledala je još slabije. Index Hrvatska je sada ugrozila i direktan plasman na Europsko prvenstvo. Turska je vodeća sa 16 bodova. Dalićev sastav ima 10 bodova, kao i Wales, a obje reprezentacije do kraja kvalifikacija moraju odigrati dvije utakmice. Zlatko Dalić je preuzeo odgovornost za poraz (Index)


Slične vijesti

08.06.2021. (14:30)

Hoćeš se kladit?

Euro 2021: Kladionice nisu naklonjene Hrvatskoj, ali smo i dalje među prvih 10 favorita za naslov

Nakon zadnje pripremne utakmice prije Europskog prvenstva ne stojimo dobro, ali nismo baš ni loši. Startamo idući vikend protiv Engleske, koja je prema kladionicama u vrhu favorita, odmah iza aktualnih svjetskih prvaka, Francuske. Kladionice dobar rezultat predviđaju Belgiji, a tek iza njih se nalaze giganti Njemačka i Španjolska. Ispred Hrvatske još su četiri reprezentacije, one od Portugala, Italije, Nizozemske pa i Danske, kojoj daju ipak malo više šansi od Hrvatske. Novinar Telesporta analizira situaciju te donosi svoje viđenje jesu li kladionice u svojim predviđanjima realne, budući da smo aktualni viceprvaci svijeta, no s brojnim izmjenama u sastavu reprezentacije otprije tri godine i s vidljivim odmakom od tadašnje forme.

09.07.2016. (13:43)

Diktatura TV prava

Euro: Golema Uefina zarada ‘betonira’ sporni sustav

Euro 2016 donijet će UEFA-i prihode od 1,93 milijarde eura, od čega čistog profita 830 milijuna. Više od milijardu eura dobit će od prodaje TV prava, ostatak od sponzorstava i licenciranih proizvoda, a tek nešto od ulaznica i suvenira. Prihod je u odnosu na Euro 2012. u Poljskoj porastao za 34%, zbog čega ogranizacija ne namjerava odustati od kritiziranog modela s 24 reprezentacije. T-Portal