Paket ginekoloških briseva u Poliklinici LabPlus za 399 kn - Monitor.hr
05.09. (08:30)

Sponzorirana vijest

Paket ginekoloških briseva u Poliklinici LabPlus za 399 kn


Ponuda uključuje paket ginekoloških briseva u Poliklinici Lab Plus (Maksimirska 282):

  • bakteriološki bris cerviksa ili uretre
  • bris na Chlamydiu PCR
  • bris na Mycoplasmu i Ureaplasmu

Pretraga je bezbolna, a rok iskoristivosti je 16.9.2022. Trenutno je na 40% popusta i košta 399 kuna. Više detalja pročitajte ovdje.


Slične vijesti

Danas (08:30)

Sponzorirana vijest

Dubinsko kemijsko čišćenje namještaja od 189 kn


Ponuda uključuje dubinsko kemijsko čišćenje namještaja po izboru u izvedbi Obrta za čišćenje Ve Sna. Birate da li želite čišćenje L kutne garniture i tepiha do 2m² za 189 kn ili trosjeda, dvosjeda, fotelje i tepiha za 239 kn. Vrijeme čišćenja je 1-2 h, a vrijeme sušenja 3-6 h (ovisno o materijalu). Više detalja pogledajte ovdje.

Jučer (09:30)

Sponzorirana vijest

BICOM pregled organizma za 499 kn


Ponuda uključuje BICOM pregled organizma u Homeopatskom centru Homeovita. BICOM rad se temelji se na zakonima fizike tj. elektromagnetskom principu kojim očitava stanje našeg organizma. Pregled uključuje 40-60 minutnu provjeru hormonalnog, respiratornog, kardiovaskularnog, probavnog, mokraćnog i koštanog sustava te pojedinih organa, test vitamina i minerala te intolirancije na namirnice. Imate 50% popusta pa je cijena 499 kn. Radno vrijeme centra je od 10 do 15 sati. Rok iskoristivosti: 20.1.2023. Više detalja pogledaje na Ponudi dana.

Prekjučer (09:30)

Sponzorirana vijest

Dekompresijska terapija kralježnice za 199 kn


Ako ste trenutno u pozi škampa, ovo je ponuda za vas. Recenzije su obećavajuće. Ponuda uključuje neoperativnu dekompresiju kralježnice (infracrvena lampa, dekompresijsko istezanje kralježnice, elektrostimulacija mišića), Kinesio taping te fizioterapeutsku procjenu u Privatnoj praksi za fizikalnu terapiju Zlatko Kercel, Bez Boli na Vrbanima. Trenutno vrijedi akcija od 67% pa je cijena 199 kn. Više detalja pogledajte ovdje.

Ponedjeljak (09:30)

Sponzorirana vijest

Jednodnevni izlet u predivnu Budimpeštu za 270 kn


Budimpešta je prekrasna, velebna, puna duše. Za advent je dodatno čarobna. Ponuda uključuje jednodnevni izlet autobusom na advent uz licenciranog vodiča. Makar i besciljno lutanje ulicama je za preporučiti. Polazak je 17.12.2022. u 5h ujutro, a natrag ste isti dan kasno navečer. Ponuda košta 270 kn, a više detalja možete pogledati ovdje.

Nedjelja (09:30)

Sponzorirana vijest

Advent u Ljubljani za 159 kn


Ponuda za 159 kn uključuje jednodnevni izlet u Ljubljanu, prijevoz autobusom visoke turističke klase, stručno vodstvo, sve za 1 osobu u organizaciji turističke agencije Gorilla travel. Polazi se iz Zagreba u 7h, a vraćate se u kasnijim večernjim satima. Datum polaska: 17.12.2022. Kupnjom ovog izleta razgledat ćete Ljubljanu: Katedralu sv. Nikole, Zmajev most, Parlament, Trg Republike te ostale znamenitosti u predblagdanskom ozračju. Više detalja pogledajte ovdje.

Subota (09:30)

Sponzorirana vijest

Slasna roštilj plati za 2 osobe u kultnom restoranu Marinero Grill Prečko za 125 kuna


Daleko je beach body, udri! Ponuda za 125 kn uključuje mesnu platu „Marinero“ za dvije osobe u Marinero Grillu Prečko koja se sastoji od: 4x ćevapa, 2x šiš ćevapa, 2 puta svinjski ražnjići, 2x mesni uštipak, pileći zagrebački punjen s dvije vrste sira i dimljenom vratinom, lepinja, pomfrit, luk. Mmmmmm… Moguće je iskoristiti više ponuda za jednim stolom. Rok iskoristivosti: 22.12.2022. Više detalja pogledajte ovdje.

02.12. (09:30)

Sponzorirana vijest

SKI PAKET U ROGLI – 4 noćenja s polupansionom za dvoje + dnevna skijaška karta, korištenje hotelskog i termalnog bazena od 5424 kn


Iskusite aktivni odmor u prirodi i otkrijte pravi prirodni biser na vrhu Pohorja. Možete prošetati po Patuljkovoj stazi, potražiti zlatne kamenčiće u Jezernikovom vodnom parku, iskusiti planinsku turu do jedinstvenih Lovrenških jezera (dobar sat hodanja u jednom smjeru). Ponuda uključuje:

  • 4 noćenja s polupansionom za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi u Hotelu Planja 4* ili Hotelu Rogla 3*S
  • dnevna skijaška karta
  • kupanje u bazenu hotela
  • 1x tokom boravka ulaz Wellness centar Hotela Natura 4*
  • 1x tokom boravka ulaz u termalne bazene u Termama Zreče
  • korištenje sportske dvorane do 16 h (1 h/dan: squash ili stolni tenis)
  • SKI bus na relaciji Rogla – Zreče – Rogla

Cijene za gore navedeno variraju između 5.424,84 i 7.413,95 kn ovisno o datumu korištenja. Možete detalje pogledati ovdje.

01.12. (09:30)

Sponzorirana vijest

Izbjeljivanje zubi Opalescence boost tehnologijom za 799 kn


Ponuda uključuje izbjeljivanje zuba Opalescence boost tehnologijom uz prethodno čišćenje zubnog kamenca, poliranje/pjeskarenje i pregled u Dental Studiju Marić na Trešnjevci. Rezultati su vidljivi odmah, postiže se 2 – 3 nijanse svjetlija boja zuba, bez uništavanja cakline. Trajnost postignute boje ovisi o daljnjim navikama pacijenta (konzumacija kave, čaja, vina, pušenju i oralnoj higijeni) u prosjeku 1 – 2 godine. Rok iskoristivosti: 12.12.2022. Ponuda je na 67% i košta 799 kn. Više detalja na Ponudi dana.

29.11. (09:30)

Sponzorirana vijest

Wellness za dvoje – masaža cijelog tijela i kromoterapija u sauni za 369 kn


Ponuda za 369 kn uključuje wellness paket za dvoje u Wellness centru Aquathermal. To uključuje masažu tijela od 60 minuta i kromoterapiju u infracrvenoj sauni od također 60 minuta. Kromoterapija je terapija boja i svjetla, a možete birati između nekoliko boja. Povedite prijateljicu, partnera, majku ili sestru i uživajte punih 2 sata. O opcijama i što pojedina boja potiče pročitajte ovdje.

28.11. (09:30)

Sponzorirana vijest

Božićna bajka u Salzburgu za 289 kn


Ponuda uključuje jednodnevni izlet na advent u Salzburg, prijevoz autobusom turističke kategorije prema programu i licenciranog turističkog pratitelja putovanja, sve za 1 osobu u organizaciji Putničke agencije Autoturist – Park. Možete birati polazak 3., 10. ili 17.12. Odspavate u autobusu, a kad se probudite posjetit ćete Mozart Platz, Katedralu, Nadbiskupsku rezidenciju, Festivalsku palaču, Mozartovu kuću te ostale znamenitosti. U dvorištu dvorca Hellbrunn održava se najšarmantniji božićni sajam u Salzburgu i okolici. Ponuda košta 289 kn. Više detalja pogledajte ovdje.