Prime Time: Lažljivac - Monitor.hr
22.02. (16:00)

Čak su i novi alat umjetne inteligencije nazvali po voditelju News Barove emisije

Prime Time: Lažljivac


Slične vijesti

Jučer (18:00)

Za izvršnu vlast spremni

Prime Time: Proćelavi Depeizam

Nova Vlada! Novi ćelavi ljudi u njoj! Novi kineziolozi katice za sve! Nova država za Pavla Vujnovca! Nove Bartuličine izdaje Hrvatske! Sve samo novo! Sve samo već viđeno! I uskličnici!!! Neka nas sve skupa prosvjetli “proćelavi depeizam”.

07.05. (00:00)

Pregovori za sastavljanje vlade kao susreti Treće vrste

Prime Time 408 – Friziranje Plenkovića

Prime Time nova epizoda, ovaj put pomalo filer, stvari su u zraku, nema baš nešto konkretno. Dogode se ti neki članci u Jutarnjem listu, pa onda pola emisije ode na to, al’ što ćete. Malo o DP-u, Mostu, HDZ-ovom novom/starom korupcijskom skandalu. I to je to. Jesmo rekli da ima nova Zovica?

30.04. (09:00)

Ustavni sud ih je ipak priznao, pa...

Prime Time: Slagalica strave

Nova epizoda emisije News Barovaca donosi Bujanca kojeg su dobili na Ustavnom sudu, veselih da je Butković podojio bika, sumnjivih kao Radićevi motivi u politici, neshvatljivo promašenih kao Ćipetova promišljanja u Saboru, zakinutih poput Penave, uzbudljivih poput Rafalea, besmislenih poput Plenkovićevih optužbi oporbi… Plus imaju i “Sluz njuz” & “Plenkoviche…

25.04. (00:30)

O tome tko je pobijedio, a tko pobijedio

Prime Time 406 – Pobjeda

HDZ je pobijedio jer je osvojio najviše mandata, ali oporba je dobila više glasova. SDP je pobijedio jer su pobrali glasove ljevice. Rijeke pravde još nisu stigle, ali se zato liju rijeke suza za Katu. Hrvatski narod želi promjene, a pokazatelj toga je gotovo jednak broj mandata HDZ-a kao i na zadnjim izborima. Sad traju pregovori na kojima se ne traže fotelje, već cijeli asortiman… News Barovci komentiraju rezultate izbora, a Borna Sor je bio posebno dobro raspoložen.

28.03. (23:00)

Ozbiljni znakovi odljepljivanja od stvarnosti

Prime Time: Zoran Al Gaib

Tri dana prekasno, ali pozdravite Kwisatz Haderacha, Mahdia, Lisan Al Gaiba – Zorana Milanovića. Došao je i uzdrmao HDZ-ov imperijum… No je li on uistinu dobra vijest? Dobre vijesti su Zekanović koji je ispao tup, Šeks koji je pijan, Karamarko koji je Karamarko, Barbarić koji je i dalje tu, Frka Petešić koji krši trodiobu vlasti… Najbolje je to što smo otputovali na Arrakis da vidimo je li naš Zoran Milanović Lisan Al Gaib, obećani mesija, kažu u uvodu novog Prime Time-a, satiričke emisije ekipe News Bara.

03.03. (12:00)

Šetnja Šumom Striborovom

Prime Time: Stidnica

Jezik za zube! Tako se jede jezikova juha. Vi pričate materinji, a paterinji se zabranjuje kao stidnica. Zato doznajte koliko je Plenković porazio radikalnu ljevicu, a koliko se sjEPPO, kažu u novoj epizodi nekadašnji News Barovci.