Prime Time: Sretan Uskrista protiv komunista - Monitor.hr
02.04. (19:00)

Pokvarena jaja

Prime Time: Sretan Uskrista protiv komunista

Napokon je došlo doba da se raspad proba. Padaj silo i nepravdo. Dolaze nam heroji koji će sve srušiti i uskrsnuti nam domovinu. Predizborno-uskrsni program iz ugla News Barovaca.


Slične vijesti

28.03. (23:00)

Ozbiljni znakovi odljepljivanja od stvarnosti

Prime Time: Zoran Al Gaib

Tri dana prekasno, ali pozdravite Kwisatz Haderacha, Mahdia, Lisan Al Gaiba – Zorana Milanovića. Došao je i uzdrmao HDZ-ov imperijum… No je li on uistinu dobra vijest? Dobre vijesti su Zekanović koji je ispao tup, Šeks koji je pijan, Karamarko koji je Karamarko, Barbarić koji je i dalje tu, Frka Petešić koji krši trodiobu vlasti… Najbolje je to što smo otputovali na Arrakis da vidimo je li naš Zoran Milanović Lisan Al Gaib, obećani mesija, kažu u uvodu novog Prime Time-a, satiričke emisije ekipe News Bara.

03.03. (12:00)

Šetnja Šumom Striborovom

Prime Time: Stidnica

Jezik za zube! Tako se jede jezikova juha. Vi pričate materinji, a paterinji se zabranjuje kao stidnica. Zato doznajte koliko je Plenković porazio radikalnu ljevicu, a koliko se sjEPPO, kažu u novoj epizodi nekadašnji News Barovci.

15.02. (08:00)

Dnevnik, ali iskrena verzija

Prime Time: Smai-laga

Toksična rupetina. Hrpa otrova. Sramota i voajerizam. To je Hrvatska ovaj tjedan, kažu u novoj epizdoi autori satirične emisije (koja zapravo komentira političke i ruge aktualnosti)  Prime Time.

26.05.2019. (15:30)

Ličko rukovanje i zaboravni Modrić

News Bar predstavio Hrvatsku na komičarskom Eurosongu

U spotu Do they know it’s Europe Komičara za svjetski mir Hrvatsku je predstavio dvojac News Bara. “Sjećaš li se Luka i češnjaka, kravata i kockastih barjaka, Tesla i ličko rukovanje, kava do podne, popodne, koza, kuna, leopard… Otkud sad leopard? Mi nemamo leoparda. Jer Europa je div, a Hrvatska gnom, tako će biti s njom. Sami smo svi, sami, sami smo svi, sami…”, glase stihovi. Jutarnji

31.10.2017. (23:38)

Ukućani u šoku: Majstori se pojavili u dogovoreno vrijemo

Rašeta: News Bar je nova zvijezda na hrvatskom elektronskom nebu

Pokretanje fake-news programa spada u sasvim iznimna čuda – piše Boris Rašeta u upravo pokrenutom satiričnom kanalu News Bar, na kabelskoj televiziji. Nakon beskonačno duge kadrovske suše lansirao je cijelu generaciju mladih autora: Domagoja Zovaka, Bornu Sora i Zvonu Hrabara te nekolicinu vrsnih scenarista (Dean Milekić, Kristijan Leskovar, Zovak…), što je podjednako velik doseg. Ima dakle mladih ljudi, samo ih treba naći i dati im prostora. Od štoseva izdvaja “Mišo Kovač je digao ruke od pjevanja, što je publika shvatila kao poziv da otpjeva refren” i “Todorić se ne kani vratiti u Hrvatsku jer se pravi Englez” [zubo].

22.09.2017. (23:03)

Smijeh pa suze

Rašeta: Satira u vicoteki

“Malo-pomalo News Bar postaje najbolja ili jedna od najboljih emisija na svim našim televizijama. Domagoj Zovak, sjajan voditelj i urednik, potužio se da mu se ljudi žale kako emisija nije smiješna, ali – poentirao je – kako to i može biti u ovoj vicoteki od države”, piše Boris Rašeta. Novosti