Recenzija koncerta koja je postala viralna: Hauser se tresao i poskakivao uz čelo, svjetla su divljala i mijenjala boje, dvorana je pulsirala najgorom vrstom seksa - Monitor.hr
01.11.2023. (13:00)

'Ja sad znam kako je ići na Hauserov koncert. I znam što se događa u krematorijima'

Recenzija koncerta koja je postala viralna: Hauser se tresao i poskakivao uz čelo, svjetla su divljala i mijenjala boje, dvorana je pulsirala najgorom vrstom seksa

U srijedu 25.10. prvo sam otišla na prosvjed podrške Palestini a onda sjela u taksi i zamolila vozača da me odveze u Arenu. Bilo mi je vruće i poželjela sam da sam obukla više prirodnih materijala. Sjedili smo zbijeni jedni uz druge, a ipak sam željela voditi bilješke. Morala sam naći način da to radim diskretno, jer nisam htjela da mi netko nepristojno gleda u mobitel, kao što sam ja gledala gospodinu kraj sebe. Odjednom su se sva svjetla u dvorani ugasila i samo je stejdž zablistao. Na njemu su bili razni glazbenici, ali ne i Hauser. On se pojavio na ogromnom video wallu. Dok je Hauser svirao, snimljeni Hauser također je svirao, ali drugi čelo i u drugom outfitu. Hauser je izgledao kao da stvarno uživa iako nisam mogla precizno locirati izvor njegova užitka. Poslušno sam pljeskala nakon svake pjesme jer je dio mene htio da bude zadovoljan. Svi smo bili užasno, užasno, užasno heteroseksualni. Lana Pukanić za Kulturpunkt.


Slične vijesti

20.09.2022. (11:00)

Čiča miča gotova je (lijepa) priča

2Cellos održali svoj posljednji koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni

Slika

Luka Šulić i Stjepan Hauser nakon 10 godina zajedničkih nastupa kao 2Cellos i 6 albuma opraštaju se od publike. Jutarnji Kreću u svoje individualne projekte jer im je “ponestalo materijala za snimanje”. “Osjećamo da je ovo pravi trenutak da se oprostimo kao duo jer se nalazimo na svojoj najvišoj razini. Bolje se oprostiti kada si gore nego kada si dolje”, izjavio je Luka Šulić. (N1) Podsjetimo, obradom pjesme Michaela Jacksona “Smooth Criminal” iz 2011. počela je njihova lijepa priča:

 

11.02.2017. (16:06)

Video: Novi spot 2Cellos – obrada ‘Moon River’

13.01.2017. (21:18)

2Cellos objavili singl i spot "Game of Thrones"

01.07.2016. (15:07)

Zagreb: Veliki koncert 2Cellos na Tomislavcu

Pop-violončelisti 2Cellos sutra (2.6.) na zagrebačkom Tomislavcu održavaju koncert u sklopu prvog open air festivala orkestara – Zagreb Classic.

Program počinje u 21:00, kada će publiku početi zagrijavati talijanski glazbenik The Leading Guy, a 2Cellos počinju u 21:30 sati. Na pozornici će im se pridružiti talijanski pjevač Zucchero i Oliver Dragojević.

Bit će to prvi veliki koncert 2Cellos u Zagrebu nakon četiri godine i završetak njihove svjetske turneje.

Ulaz na koncert je slobodan. Ceste s istočne i zapadne strane Trga kralja Tomislava (od Glavnog kolodvora do Ul. Pavla Hatza), bit će zatvorene za promet od 20:50 pa do 23:30 sati. Tramvaji u tom periodu također neće prometovati preko Glavnog kolodvora.

Sljedeći koncert Zagreb Classica:
PON. 4.7. – 21:00

SIMFONIJSKI PUHAČKI ORKESTAR OSRH

ŠIBENSKO PJEVAČKO DRUŠTVO “KOLO”

SRI. 6.7. – 21:00

ZAGREBAČKO GRADSKO KAZALIŠTE KOMEDIJA

KOMEDIJINIH 65

PET. 8.7. – 21:00

CHARLIE CHAPLIN – MALIŠAN

ZAGREBAČKA FILHARMONIJA

PON. 11.7. – 19:00

JEUNESSES MUSICALES JAZZ WORLD ORCHESTRA

UTO. 12.7. – 21:00

HNK ZAGREB

IVAN ZAJC: NIKOLA ŠUBIĆ ZRINJSKI, opera

09.04.2016. (09:13)

Video: 2Cellos spojili Led Zeppelin i Beethovena

Hrvatski pop-klasični dvojac 2Cellos imaju novu pjesmu i spot – u svom novom radu spojili su ‘Whole Lotta Love’ Led Zeppelin i Petu simfoniju Ludwiga van Beethovena u bitku povijesnih era.

“Spot je sniman u Rovinju, u kazalištu Gandusio, i jedva čekamo da pjesmu počnemo svirati uživo našoj vjernoj publici. Počet ćemo već na ovoj američkoj turneji na kojoj se trenutačno nalazimo”, poručuju Luka Šulić i Stjepan Hauser.

2Cellos ove godine slave peti rođendan i u sklopu svjetske turneje promoviraju aktualni album ‘Celloverse’. U svibnju kreću na europski dio turneje.