'Star Wars: Posljednji Jedi' od preksutra u kinima - Monitor.hr
12.12.2017. (15:00)

Turistička razglednica svemira i Dubrovnika

‘Star Wars: Posljednji Jedi’ od preksutra u kinima

Jučer je u Zagrebu održana premijera filma ‘Ratova zvijezda: Posljednji Jedi’, a koji u kina stiže u četvrtak 14. prosinca. Sam sadržaj filma strogo je čuvan, no ono što se zna je da intrigantna priča postaje još kompleksnija – poslije ulaska u svijet Jedija, Rey (Daisy Ridley) se pridružuje Lukeu Skywalkeru u otkrivanju misterija Sile i tajni prošlosti, a granice između svijetle i tamne strane više nisu toliko jasne. Dio filma sniman je u Dubrovniku – dubrovačke ulice postale su Canto Bight, grad mnoštva casina i trkališta, a 400 tinjak ljudi sudjelovalo je u snimanju filma. Monitor.hr


Slične vijesti

12.12.2017. (14:30)

‘Star Wars: Posljednji Jedi’ od preksutra u kinima

Jučer je u Zagrebu održana premijera filma ‘Ratova zvijezda: Posljednji Jedi’, a koji u kina stiže u četvrtak 14. prosinca.

Sam sadržaj filma strogo je čuvan, no ono što se zna je da intrigantna priča postaje još kompleksnija – poslije ulaska u svijet Jedija, Rey (Daisy Ridley) se pridružuje Lukeu Skywalkeru u otkrivanju misterija Sile i tajni prošlosti, a granice između svijetle i tamne strane više nisu toliko jasne.

Dio filma sniman je u Dubrovniku – dubrovačke ulice postale su Canto Bight, grad mnoštva casina i trkališta. Redatelj filma Rian Johnson opisuje Canto Bight kao okolinu sličnu Monte Carlu s bondovskim duhom. Na projektu je bilo angažirano 286 domaćih filmskih djelatnika, 10 pripravnika i 120 statista. Snimanje filma ‘Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi’ u Hrvatskoj je trajalo od 9. do 17. ožujka 2016. godine (ukupno 7 snimajućih dana). Domaći servisni producent bio je Formula Film. Na ovom linku službeni video zapis sa snimanja i scenama iz Dubrovnika.

24.01.2017. (09:11)

Osmi dio "Ratova zvijezda", koji je dijelom sniman u Dubrovniku, zvat će se "Posljednji Jedi"

Napravite nadogradnju sa Windows 7 na Windows 10 za samo 9,09 eura!

Sad, otkako su Windows 7 okončali svoj životni vijek više nije sigurno pohranjivati svoje podatke na toj platformi jer će svi novootkirveni propusti vaše podatke učiniti ranjivima. Shopping platforma Keyworlds vas savjetuje kako možete besplatno napraviti upgrade, a ako vam se na da zezati sa tim trikom onda vam može ponuditi skoro pa basplatni (u usporedbi sa originalnim cijenama) Windows 10 ključ. Standardno niske cijene se mogu sniziti za dodatnih 35% korištenjem kupona SPOFF35. Popust vrijedi za brojne Windows 10 i Office pakete, Windows 10 Pro dođe svega 9,09 €, a ako uz to uzmete i Office 2016 Pro sve zajedno će vas koštati samo 25,34 €. Opširnije o svemu