U Zagrebu se otvara novi multipleks i prvo višefunkcionalno kino - Monitor.hr
03.05.2022. (07:00)

Kao kod kuće

U Zagrebu se otvara novi multipleks i prvo višefunkcionalno kino

U sklopu kina nalazit će se šest kino dvorana, uključujući i 3D dvorane, WOW bar i dvije rođendaonice. Kino, koje će biti u sklopu CineStara u Z centru imat će Royal beds ležajeve za dvoje, uz to više je prostora nego kod klasičnih kina, a posjetitelji mogu izabrati i Love box sjedala za veću privatnost, Vip Relax sjedala za dodatnu udobnost i fizičku distancu, a pritom mogu i bežično napuniti mobitele. Novo kino ističe se po interijeru koji potpisuje dizajnerski dvojac Franić & Šekoranja. Bit će to ujedno i prvo kino u regiji koje ima multifunkcionalnu namjenu – gaming dvoranu, što omogućuje igranja i natjecanja na velikom platnu. Ravno do dna


Slične vijesti

05.10.2016. (06:42)

Nećete u Cinestare, niste ni prije

Održana premijera filma ‘Gazda’ o Todoriću, ali u kina ne može

“Nas nije zanimao Ivica Todorić kao privatna osoba već ono što predstavlja kao društvena i politička figura. Bavili smo se miksom klijentelizma države, politike, smiksan da bi Todorić danas bio ono što je – gazda Hrvatske”, izjavio je redatelj Dario Juričan nakon premijere svog dokumentarca Gazda, koja je održana sinoć u zagrebačkom kinu Europa. Redatelj se požalio na probleme s distribucijom – Cinestar film odbija prikazati, što Juričan smatra držanjem monopola i tužit će ih Sudu časti HGK. Na premijeri se pojavio i Božo Petrov s kolegama iz Mosta.. HRT

13.09.2016. (00:07)

Havana moon – povijesni koncert The Rolling Stonesa u Cinestaru

26.07.2016. (13:16)

Cinestar otvorio multipleks u Novom Sadu, treći u Srbiji, 17. u regiji

26.07.2016. (13:11)

Cinestar otvorio multipleks u Novom Sadu

Hrvatski kinoprikazivač Blitz-CineStar otvorio je novi multipleks u Novom Sadu koji se prostire na 5.000 kvadrata, s ukupno deset dvorana te gotovo 1.400 sjedećih mjesta, što ga čini najvećim, ali i najmodernijim multipleksom u Srbiji. O velikom interesu govori podatak da je u prva tri radna dana nove kino dvorane posjetilo preko 5.500 ljudi.

Najveći interes gledatelja zabilježen je za 4DX dvoranu, prvu i jedinu takvu u Srbiji. Ova dvorana zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji i specijalnim okolišnim efektima, odnosno sjedalima koja se pokreću i efektima poput vjetra, magle, mjehurića i mirisa koji su sinkronizirani s događajima na platnu, gledateljima pruža potpuno uključujuće kino iskustvo.

Uz 4DX dvoranu u novosadskom CineStar multipleksu nalaze se i RealD 3D dvorane, kao i eXtreme dvorana, poseban CineStar standard kojeg odlikuje spoj najsuvremenije tehnologije i jedinstvenog gledateljskog iskustva.

Cinestar u regiji trenutno ima 17 multipleksa, a ovaj treći multipleks u Srbiji ujedno je i najambiciozniji projekt u toj zemlji. Sljedeće investicije su u splitskom trgovačkom centru Mall of Split i zagrebačkom Centru Kaptol, gdje će biti smješten dizajnerski i konceptualno jedinstven multipleks CineStara. Ukupno gledajući, Blitz-CineStar multipleksi u regiji trenutno broje 110 dvorana s gotovo 19.000 sjedala, što Blitz-CineStar s očekivanih gotovo četiri milijuna posjetitelja godišnje čini najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u ovom dijelu Europe.

16.03.2016. (14:51)

Cinestar preuzeo Cineplexx u Centru Kaptol

Regionalni kinoprikazivač Blitz-CineStar preuzeo je upravljanje multipleksom u Centru Kaptol u kojem se donedavno nalazio Cineplexx, a u kojem će krajem ljeta otvoriti novo kino “jedinstvenog i inovativnog koncepta”.

Novi će multipleks raspolagati s ukupno pet potpuno digitaliziranih kino dvorana, a svojim će konceptom građanima osigurati „ulaz u drugu/drugačiju stvarnost“. „Bar koji će se nalaziti na samom ulazu u kino kompleks zamišljen je kao prolaz u drugu stvarnost. Prostor će nas poput zastora u kazalištu uvoditi i otkrivati svijet u kojem su mašta, individualnost, izričaj i emocije osnovni pokretači”.

Osim ovog, Blitz će krajem ljeta otvoriti i multipleks CineStar u centru Mall of Split, a do kraja godine i kino u Novom Sadu s deset dvorana i 4 DX formatom te kino u Tuzli s pet dvorana. Nakon realizacije navedenih projekata Blitz-CineStar će u regiji raspolagati s ukupno 20 multipleksa, odnosno 129 dvorana i gotovo 21.000 sjedala.

18.11.2015. (12:49)

Znamo li što je "obitelj"? Ne znamo! Obitelj je: "roditelj, prijatelj i jedno dijete"; "roditelj, dijete i prijatelj od djeteta"; "teta u vrtiću i troje djece"; "susjed i dvoje djece iz ulice"…

05.11.2015. (12:56)

Koncert Erica Claptona u CineStar kinima

U utorak, 10. studenog u 20 sati ekskluzivno u CineStar kinima, u sklopu programa Spektakli, biti će prikazana snimka koncerta Erica Claptona iz svibnja ove godine, kada je uživo u Royal Albert Hallu nevjerojatno dirljivim izvedbama proslavio svoj sedamdeseti rođendan.

Erica Claptona na ovom su koncertu pratili jednako slavni glazbenici poput Paula Carracka, Stevea Gadda, Chrisa Staintona, Andyja Fairweather Lowa i Nathana Easta, a iznimne izvedbe njegovih najvećih hitova u intimnoj atmosferi, poput klasika Layla, I Shot the Sherriff, Tears in Heaven, Wonderful Tonight, zasigurno će dotaknuti svakog gledatelja. Nastup će potom završiti epskim finalom – hitovima Crossroads i Cocaine.

Ovo je neponovljiva prilika da se osjećate kao da ste u prvom redu koncerta svojega omiljenog glazbenika.

Projekcije se održavaju u CineStar kinima u Zagrebu (Branimir centar i Avenue Mall), Zadru, Vukovaru, Varaždinu, Šibeniku, Splitu, Sl. Brodu, Rijeci, Osijeku i Dubrovniku.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti na blagajnama CineStar kina ili online.

29.10.2015. (16:29)

U utorak ulaznice u Cinestar – 12 kuna

29.10.2015. (14:32)

U utorak ulaznice u Cinestar – 12 kuna

Idući utorak (3.11.), ulaznice za sve kino predstave u kinima Cinestar bit će 12 kuna, a povodom 12. rođendana ovog lanca kina. Ulaznice se može kupiti već od danas na blagajnama kina, online, putem mobilne aplikacije i cinemata.

U cijenu ulaznice od 12 kuna uključene su 3D projekcije, projekcije s AURO 3D zvukom, VIP i ljubavna sjedala, “extreme” dodatak, kao i dodatal za filmove dulje od 120 minuta.

09.09.2015. (16:32)

Dječji festival od 8. do 12. listopada u Cinestaru

Dječji festival po drugi će se puta održati u svim CineStar kinima od 8. do 12. listopada.

Svakoga dana trajanja Festivala, u vremenu od 11 do 17h, svi će posjetitelji po cijeni od samo 20kn moći pogledati najnovije filmske hitove među kojima već sada najavljujemo premijeru dječ­jeg filma Pan: Putovanje u Nigdjezemsku, kao i zabavne anima­cije Albert, Blinky Bill: Neustrašiva koala, Ups! Noa je otiša­o… te brojne druge. Sva djeca dobrodošla su na kreativne i eduka­tivne radionice, igraonice, druženja sa veselim likovima, a očekuju ih i sjajni pokloni i iznenađe­nja.

Posebno iznenađenje je kreativni nagradni natječaj Režiraj i snimi film! na koji se mogu pri­javiti svi učenici od prvog do osmog razreda osnovne škole. Sve što treba je uzeti u ruke mobitel ili kame­ru i snimiti kratak film, ne duži od 5 minuta, čija će tema biti Petar Pan. Svoj uradak postavite na CineStarovu Facebook stranicu uz #djecjifestivalucinestaru zaključno sa srijedom, 30. ruj­na.

Pristigli radovi bit će podijeljeni i ocjenjivani u četiri kategorije:

I kategorija – radovi 1. i 2. razreda osnovne škole

II kategorija – radovi 3. i 4. razreda osnovne škole

III kategorija – radovi 5. i 6. razreda osnovne škole

IV kategorija – radovi 7. i 8. razreda osnovne škole

Stručni žiri odabrat će rad koji je u svojoj kategoriji najkreativniji, najoriginalniji i najbolje tehničke izvedbe, a četiri sretna dobitni­ka osvojit će – SONY kameru! Osim kamere, dobitnici osvajaju i nagradnu projekciju filma Pan: Putovanje u Nigdjezemsku za cijeli svoj razred, koja će se održati na službenom zatva­ranju festivala u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall) u ponedjeljak, 12. listopada 2015.

Uz sve ove sjajne nagrade pobjednici će imati priliku upoznati pra­voga redatelja, ujedno i člana stručnoga žirija Natječaja, Dejana Aćimovića, a ostvarit će im se i san svakog redatelja – svoj će film moći pogledati na velikom platnu u CineStar kinu.