Znanost dokazuje: ako imate sestru bit ćete bolja osoba - Monitor.hr
20.03.2018. (12:00)

Sisters act

Znanost dokazuje: ako imate sestru bit ćete bolja osoba

Istraživanje pokazuje da imati sestru može pomoći u poboljšanju mentalnog zdravlja. Sestre pomažu svojoj braći i sestrama da se osjećaju manje usamljeno, da se više osjećaju voljeno, samopouzdanije i neistražljivo. Također, sestre pomažu razviti socijalne sposobnosti poput komunikacije, postizanja kompromisa i pregovaranja. Večernji


Slične vijesti

08.08.2015. (14:16)

Sestre koje žive na dva kraja svijeta odlučile se susresti u Hrvatskoj

21.07.2015. (16:06)

‘Sestre’, film od kojega ćete sigurno zaplakati – od smijeha

Šest godina nakon suradnje na romantičnoj komediji Rent-A-Mama, Tina Fey i Amy Poehler ponovo su zajedno u urnebesnom filmu Sestre, čiji scenarij potpisuje Paula Pell, autorica scenarija Saturday Night Live emisija.

Tina i Amy su Jane i Maura, sestre koje su jako nezadovoljne činjeni­com da su roditelji odlučili prodati obiteljsku kuću u kojoj su provele djetinjstvo i srednjoškolske dane. Iako sada već odrasle žene, shvativši da se moraju oprostiti od svih nevjerojatnih uspomena koje ih uz kuću vežu, odlučuju pripremiti najluđi parti koji u srednjoškol­skim danima nikada nisu napravili. Ubrzo će (zadovoljno) shvatiti da su pripremile uistinu najluđi parti koji se nepovratno oteo kontroli, a na kojemu su one, kako su i priželjkivale, glavne zvijezde!

Komedija u hrvatska kina stiže početkom iduće godine.