Andrea Andrassy: Zamisli da nestane Facebook. Žene bi zaustavljale druge žene na cesti i ispitivale "gdje si kupila čizme?" - Monitor.hr
11.10.2021. (07:00)

Ima li života bez Facebooka? O, da! Tek tad počinje.

Andrea Andrassy: Zamisli da nestane Facebook. Žene bi zaustavljale druge žene na cesti i ispitivale “gdje si kupila čizme?”

Ja sam za vrijeme stajanja svijeta sjedila – izvan stana, što je za mene relativno neuobičajena situacija. Inače sam navečer uvijek doma, sjedim na kauču i gledam serije – kad kažem “gledam”, mislim malo gledam, malo slušam dok gledam što ima na Facebooku. Nisam ponosna na to, ali ne znam kad sam zadnji put pogledala seriju ili film bez da sam napravila pauzu za društvene mreže ili dopisivanje. Iako, s jedne strane mi je to čak i dobro – malo gledam, malo se “družim” s ljudima, a nekad tako i “štedim” seriju koja mi se jako sviđa. O seriji Squid game možemo neki drugi put – iako ni ne moramo, meni je sablasno dosadna, šablonski napisana i predvidiva i jedva sam čekala da prestane… piše Andrea Andrassy o najvećoj društvenoj katastrofi (ili baš suprotno od toga) koja se desila prošli tjedan. A o tome i u Aktualcu Foruma.


Slične vijesti