CRVENA LUKA - 3 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Crvena Luka Resortu 4* od 5.199 kn - Monitor.hr
24.06.2022. (08:30)

Sponzorirana vijest

CRVENA LUKA – 3 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Crvena Luka Resortu 4* od 5.199 kn


Ponuda uključuje 3 ili 7 noćenja s polupansionom (bogati buffet doručak i buffet večera) za 2 osobe + gratis paket za 1 dijete do 13,99 godina i 1 dijete do 5,99 godina u Superior sobi u Crvena Luka Resortu 4*, neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s grijanom vodom, vanjskog bazena, fitnessa i prostora za kardio vježbe, finske saune, turske kupelji i relax zone. Birati možete polupansion za 2 osobe u trajanju:

 • 3 noćenja za 5.199 kn
 • 7 noćenja za 11.999 kn

Korištenje u terminu: 2.7. – 17.7.2022. Više detalja na Ponudi dana.


Slične vijesti

Jučer (11:30)

Sponzorirana vijest

Threading obrva i bojanje za 10 eura


Threading, odnosno čupanje obrva koncem, metoda je epilacije koja je nastala u Indijia, a za razliku od čupanja obrva pincetom, threadingom povlačimo sve dlačice odjednom. Također, sitne dlačice neće umaći jer konac može uhvatiti i dlačice duge tek 1 milimetar. Najpreciznija je metoda i mnogima bolja opcija i od epilacije voskom, jer nema osjećaja ljepljivosti i muke s odstranjivanjem ostataka voska. Ponuda za 10 eura uključuje threading i bojanje obrva u Medicinsko estetskom centru Venus by Lucija Šarić.

Subota (10:30)

Sponzorirana vijest

Opatija, Hotel Bristol 4* – 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe za 259 eura


Hotelu Bristol 4* nalazi se u srcu Opatije. Ponuda uključuje 2 noćenja s polupansionom (buffet doručak i večera) za 2 osobe + dijete do 11,99 godina u Superior dvokrevetnoj sobi te parafinski tretman u trajanju od 30 minuta. Dostupni termini su 13.-15.06., 20.-22.06. i 27.-30.06. Cijena je 259 eura. Za 13 eura po noći više možete dobiti sobu s pogledom na more. Više detalja pogledajte na linku.

Petak (12:30)

Sponzorirana vijest

BRIJUNI – idiličan odmor u raskoši zelenila uz 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe od 240 eura


Ponuda uključuje:

 • 2 noćenja s polupansionom (doručak i večera) za 2 osobe + dijete do 3,99 godina u dvokrevetnoj sobi na park strani u Hotelu Neptun 3* ili u dvokrevetnoj sobi na park strani u Sobama Karmen
 • prijevoz putničkim brodom na relaciji Fažana – Brijuni
 • ulaz u Nacionalni park, Safari park, Rimsku vilu u uvali Verige, Bizantski kastrum, Poučnu stazu Zelenikovac, Stazu dobrih vibracija
 • ulaz u muzeje: Kuća za brodice, Izložba Josip Broz Tito na Brijunima, Prirodoslovna zbirka, Izložba iz sjećanja starog Austrijanca

Sobe okrenute ka parku pružaju pogled na brijunsko zelenilo koje ujutro i uvečer uljepšavaju krda jelena u šetnji. Možete birati 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u

 • Sobama Karmen za 240 €
 • Hotelu Neptun 3* za 300 €

Korištenje u terminu do 21.6. Slike i detalje pogledajte ovdje.

Četvrtak (10:30)

Sponzorirana vijest

Ultrazvuk štitnjače, vrata, limfnih čvorova vrata i žlijezda slinovnica za 49 eura


Ponuda uključuje ultrazvuk štitnjače, vrata, limfnih čvorova i žlijezda slinovnica u Poliklinici Kvarantan u Njegoševoj. Pregled obavlja: Prim.dr. Marino Kvarantan specijalist interne medicine. Neki od simptoma koji mogu ukazivati na probleme štitnjače: iscrpljenost i bezvoljnost, nervoza i nestrpljivost, gubitak apetita, zbunjenost, suha koža, poremećen menstrualni ciklus, bolni mišići i visok tlak, poremećeno reguliranje tjelesne temperature, visok kolesterol. Cijena s 30% popusta iznosi 49 eura. Detalji su na linku.

31.05. (10:30)

Sponzorirana vijest

Izbjeljivanje zubiju Opalescence boost tehnologijom – do 3 nijanse svjetliji zubi za 106 eura


Ponuda uključuje izbjeljivanje zuba Opalescence boost tehnologijom uz prethodno čišćenje zubnog kamenca, poliranje/pjeskarenje i pregled u Dental Studiju Marić. Rezultati su vidljivi odmah, postiže se 2 – 3 nijanse svjetlija boja zuba, bez uništavanja cakline. Nakon tretmana prvih 48 sati, ne preporučuje se konzumacija obojene hrane i pića. Rok iskoristivosti: 3.7.2023. Ponuda s popustom košta 106 eura. Detalje i kupnju možete obaviti ovdje.

30.05. (10:30)

Sponzorirana vijest

Kemijsko čišćenje namještaja od 24 eura


Ponuda uključuje kemijsko čišćenje namještaja u organizaciji specijaliziranog servisa za čišćenje i održavanje Loir Pearl Clean. Možete birati kemijsko čišćenje

 • L kutne garniture i kemijsko pranje jednog tepiha do 2 m2 za 24 €
 • trosjeda, dvosjeda i fotelje za 32 €

Trajanje kemijskog čišćenja: 1 – 2 h. Rok iskoristivosti: 27.6.2023. Za kupnju ponude i ostale detalje kliknite ovdje.

29.05. (10:30)

Sponzorirana vijest

Servis klime za 33 eura


Kreće pakao. Ovi oglasi za servis klime su odrasla verzija onoga kad te kao dijete mama podsjećala da pereš zube. Pobrinite se da ne udišete bakterije, isplati se. Ponuda za 33 eura uključuje:

 • digitalno očitavanje temperature na unutarnjoj jedinici
 • čišćenje filtra i isparivača unutarnje jedinice
 • čišćenje odvodne kanalice i ventilatora unutarnje jedinice
 • kontrolu količine rashladnog medija
 • dezinfekciju klime antibakterijskim sredstvima
 • funkcionalnu kontrolu u izvedbi Four Elements servisa

Rok iskoristivosti: 7.7.2023. Rezervacija na linku.

28.05. (10:30)

Sponzorirana vijest

Vistabel 12 jedinica i 0.5 ml svjetski poznatog Restylane filera za 189 eura


Ponuda uključuje 12 jedinica Vistabel i 0.5 ml Restylane filera te kontrolni pregled u Poliklinici Alba Rubra. Vistabel je prirodni dermalni filer kojim se uklanjaju bore i poboljšavaju konture lica nakon čega lice djeluje mlađe uz održavanje prirodnosti izgleda. Restylane filer je najdugovječniji i vjerojatno najbolji filer na svijetu. Preporuča se nešto zrelijoj dobi radi svoje iznimne kvalitete i čvrstoće. Rok iskoristivosti: 16.6.2023. Cijena s popustom je 189 eura. Više detalja pogledajte ovdje.

27.05. (10:30)

Sponzorirana vijest

Kemijsko čišćenje unutrašnjosti vozila za 46 eura


Basic kemijsko čišćenje na Kajzerici uključuje usisavanje, pranje i čišćenje sjedala, tapeciranih dijelova vrata, tapeciranih i gumenih tepiha, pranje i čišćenje prtljažnika, brisanje, dezinfekciju i zaštitu plastičnih dijelova unutrašnjosti vozila. Trajanje čišćenja i sušenja: minimalno 6 sati, ovisno o potrebi i stanju zaprljanja vozila. Ponuda je na 46% popusta i košta 46 eura. Više detalja pogledajte ovdje.

26.05. (10:30)

Sponzorirana vijest

Riješite problem razmaka između zubi, ispravite oblik i boju u samo jednom dolasku uz KOMPOZITNU LJUSKICU za 79 eura


Reci ‘siiiiiiiir’ *škljoc*. Ponuda uključuje ugradnju kompozitne ljuskice freehand bonding metodom i pregled u Dental centru Habeković u Ilici. Kompozitnim ljuskicama može se ispraviti boja, oblik i položaj zuba i to u samo jednom posjetu stomatologu, nije potrebno uzimanje otisaka i nije potrebno preparirati zube na koje se stavljaju. Freehand bonding je metoda kojom se u ustima direktno izrađuju ljuskice od visoko estetskih kompozita najnovije generacije. Ponuda je na 51% popusta i košta 79 eura. Ponudu možete kupiti ovdje.