Dobili smo televizijsku, novovjeku "Madame Bovary" - Monitor.hr
02.02.2019. (21:30)

TV preporuka

Dobili smo televizijsku, novovjeku “Madame Bovary”

Jurica Pavičić za Jutarnji piše o Showtimeovoj seriji “Escape at Dannemora”, koju kao kreatori i pisci potpisuju Michael Tolkin i Brett Johnson. Serija temeljena na istinitom događaju, koju je režirao holivudski glumac Ben Stiller, premijeru je imala koncem prošle godine. U blagdanskoj gužvi na sebe je pozornost skrenula tek kad je u siječnju Patricia Arquette za nju dobila dvije nagrade – Zlatni globus i nagradu ceha glumaca za najbolju ulogu u TV seriji. Pavičić njen lik uspoređuje s Flaubertovom Madame Bovary.


Slične vijesti

03.08.2015. (16:14)

Izašao trailer za ‘Zoolander 2’

Ben Stiller i Owen Wilson su komedijom Zoolander prije 15 godina nasmijali i oduševili gledatelje zabavnom parodijom na svijet mode, a u ožujku ove godine na najbolji su način najavili nastavak te komedije. Naime, prošetavši pistom na reviji Maison Valentino u Parizu sve su prisutne iznenadili i dali do znanja da će u nastavku biti još zabavniji, otkačeniji i “ufuraniji” u ulogu.

Sada nam je napokon stigao i prvi teaser trailer Zoolandera 2 koji uči tajnama nastanka svemira i misterioznoga uma, a Derek Zoolander (Ben Stiller) zaintrigirat će vas filozofskim pitanjem čiji odgovor krije tajnu ljudskoga postojanja.

Film u kina stiže u ožujku iduće godine, a u njemu će se, uz Bena Stillera, pojaviti i Owen Wilson, Olivia Munn, Will Ferrell, Kristen Wiig, Penélope Cruz te brojne poznate hollywoodske zvijezde.