Sting oduševio publiku u punoj Areni - Monitor.hr
01.11.2022. (07:00)

Englishman in Zagreb

Sting oduševio publiku u punoj Areni

Višestruko Grammyjem nagrađeni glazbenik nastupio je u sklopu svoje turneje My Songs. Otpjevao je pjesme koje su obilježile njegovo stvaralaštvo od kraja sedamdesetih do danas, hitove iz razdoblja s grupom The Police, ali i one kojima se u povijest glazbe upisao kao samostalni izvođač. Poseban gost na koncertu bio je njegov sin Joe Sumner koji je prvi izašao na binu i izveo nekoliko svojih pjesama.  Index


Slične vijesti

24.03.2017. (16:30)

Mačke kolo vode

Jutarnji: ‘Mačke’ u Areni – glazbeno-scenski spektakl

Najpopularniji svjetski mjuzikl Mačke („Cats“) Andrewa Lloyda Webbera premijeru je doživio 1981. u Londonu, a od 22. do 24. ožujka u rasprodanoj zagrebačkoj Areni može ga pogledati i domaća publika. „Izvedene na Broadwayu samo godinu dana po londonskoj praizvedbi, “Mačke” su zadržale svježinu i djela i izvedbe koji baš nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim“, piše Jutarnji komentirajući „gotovo dvosatni pravi spektakl pjesme i plesa, čudotvorne scenografije, prepune tehničkih domišljatosti, sjajnih kostima i nevjerojatnih maski“.

06.04.2015. (16:45)

Must see

Pula na listi ‘najljepših drevnih ruševina za koje vjerojatno niste čuli’

“Amfiteatar u Puli jedini je rimski amfiteatar s potpuno očuvana četiri tornja i tri razine. Izgrađen između 27 g. pr. Kr. i 68. g., to je jedna od šest najvećih preživjelih rimskih arena u svijetu i najbolje očuvani povijesni spomenik u Hrvatskoj, koji je mogao primiti 20 tisuća gledatelja. Ljeti se tamo mogu vidjeti prikazi gladijatorskih borbi, ali koristi se i za predstave, koncerte i festival Outlook“, piše Guardian o pulskoj areni u članku 10 najboljih drevnih ruševina svijeta za koje vjerojatno nikad niste čuli.