'Wonder Wheel' - Kate Winslet i Justin Timberlake tragaju za američkim snom - Monitor.hr
12.12.2017. (12:57)

‘Wonder Wheel’ – Kate Winslet i Justin Timberlake tragaju za američkim snom

Ove nam godine Woody Allen donosi Wonder Wheel, humornu dramu smještenu na Coney Island u 50-im godinama prošlog stoljeća, a u kojem su glavne uloge ostvarili Kate Winslet i Justin Timberlake. Upravo njih dvoje u filmu tragaju za poznatim ‘američkim snom’ mirnog i lagodnog života, a u tim željama pridružuju im se Jim Belushi i Juno Temple koji upotpunjuju glavnu glumačku postavu filma.

Film je priča o četvero likova čiji se životi međusobno isprepliću usred uzavrele atmosfere zabavnog parka na Coney Islandu. Ginny (Winslet) je melankolična i emocionalno nestabilna bivša glumica koja sada radi kao konobarica; Humpty (Belushi) je njezin grubi suprug i upravitelj ringišpila; Mickey (Timberlake) je zgodan mladi spasitelj koji sanja da će jednoga dana postati pisac kazališnih komada; Carolina (Temple) je Humptyjeva odsutna kćerka koja se u stanu svoga oca skriva od gangstera… Uz poetičnu fotografiju Vittorija Storara (trostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar za filmove ‘Apokalipsa danas’, ‘Crveni’ i ‘Posljednji kineski car’), film je moćna priča o strasti, nasilju i izdaji koja se odigrava u slikovitim kulisama Coney Islanda.

Scenarist i redatelj Woody Allen kao glavno mjesto radnje filma Wonder Wheel stavio je Coney Island na kojem je u djetinjstvu i odrastao. Ovo nije prvi put da Allen u filmu spominje Coney Island, to je činio u ‘Annie Hall’.

Film u domaća kina stiže u četvrtak, 14. prosinca.Slične vijesti

30.01.2018. (15:28)

Video: Okej nova pjesma Justina Timberlakea ‘Say Something’, malo vuče na country

30.11.2017. (17:27)

Hahaha: Stephen Colbert i Justin Timberlake leže na dekici, gledaju zvijezde i pričaju o dubokim stvarima – bogu, svemiru, sudbini, što znači ‘SexyBack’… [video_icon]