Jesen stiže, a s njom i novi filmski hitovi - Monitor.hr
17.09. (12:00)

Jedva čekamo!

Jesen stiže, a s njom i novi filmski hitovi

Killers Of The Flower Moon Review: Martin Scorsese's Sprawling Yet Intimate Epic

Iako su štrajkovi glumaca još uvijek u punom jeku, u rujnu izlaze brojni filmovi koji će zadovoljiti filmoljupce. Od romantičnih komedija do horor filmova, svi će pronaći neki naslov za sebe i poželjeti bar jedan vikend otići u kino ili ostati kod kuće sa zdjelom kokica.

  • Ubojstvo u Veneciji – Filmska adaptacija romana Agathe Christie ‘Dogodilo se na dan Svih svetih’ (Hallowe’en Party) i treći film u franšizi koji uključuje ‘Ubojstvo u Orient Expressu’ i ‘Smrt na Nilu’ je pred vratima. Uloga karizmatičnog detektiva Herculea Poirota pripala je Kennethu Branaghu, a u filmu glume i Tina Fey i Michelle Yeoh.
  • Flora i sin – Priča prati samohranu majku Floru koja je u borbi sa sinom Maxom u adolescentskim godinama. Pokušavajući pronaći hobi za Maxa, spašava gitaru iz kontejnera i otkriva da smeće jedne osobe može biti spas za cijelu obitelj. Njezin problematični sin otkrije koliko glazba može biti ljekovita, no lijek u gitari pronalazi i sama Flora. Film je dostupan u odabranim kinima od 22. rujna, a na Appleu + od 29. rujna.
  • Stvoritelj – postapokaliptični triler o ratu između ljudi i umjetne inteligencije. John David Washington glumi ožalošćenog bivšeg agenta specijalnih snaga koji pokušava pronaći tvorca moćne umjetne inteligencije, a u tome mu pomaže robot u obliku malog djeteta. U hrvatska kina film dolazi 28. rujna.
  • Anatomija pada – film koji je osvojio Cannes i dobio izvrsne kritike uskoro će biti dostupan većoj skupini gledatelja. Francuski triler redateljice Justine Triet govori o ženi koja pokušava dokazati svoju nevinost nakon što je osumnjičena za ubojstvo muža, a njezin slijepi sin jedini je svjedok njegove smrti… Tportal

Slične vijesti