Microsoft je izdao ozbiljno upozorenje za 200 milijuna korisnika Windows 7 sustava! - Monitor.hr
30.01. (20:00)

Sponzorirani članak

Microsoft je izdao ozbiljno upozorenje za 200 milijuna korisnika Windows 7 sustava!

Windows 10 su i dalje bugoviti, ali njihova velika tajna i vrijednost je da je to softver čiji se bugovi rješavaju. Microsoft je upravo izdao upozorenje za 200 milijuna Windows 7 korisnika zašto bi trebali prijeći na Windows 10.

Direktno sa uvijek ažurne stranice Windows Latest, Microsoft je počeo žestoko slati upozorenja preko cijelog zaslona za nadogradnju svim korisnicima Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional ili Ultimate. Procjenjuje se da se to odnosi na oko 200 milijuna korisnika širom svijeta:

“Vaše Windows računalo nema podršku”, stoji u Microsoftovom upozorenju preko cijelog zaslona. “Od 14. siječnja 2020. podrška za Windows 7 privodi se kraju. Vaše je računalo odsada osjetljivije na viruse i zlonamjerni softver jer više ne postoje sigurnosna ažuriranja, nema ažuriranja softvera, nema tehničke podrške. Microsoft toplo preporučuje korištenje sustava Windows 10 na novom računalu radi najnovijih sigurnosnih značajki i zaštite od zlonamjernog softvera.”

To ozbiljno i potencijalno skupo upozorenje od strane Microsofta, ali nije pretjerivanje. Te su prijetnje vrlo stvarne i zbog nedostatka bilo kakvih budućih ažuriranja Windows 7 je sada broj jedan za hakere širom svijeta, jer znaju da rupe koje pronađu neće biti zakrpane.

U potpunosti suosjećam sa svima koji vole Windows 7, ali oni više nisu sigurno mjesto za pohranjivanje podataka.

Microsoftov softver uz 35% popusta

Za Microsfotov softver možete dobiti 35% popusta ako prilikom narudžbe upišete kupon za popust (discount coupon) NYOFF35, cijene će tada biti sljedeće:

Tijekom promotivnog razdoblja, pomoću kupona za popust NYOFF35, možete kupiti i ključ za Windows 10 Pro za jedno računalo za samo 8,88 eura, Windows 10 Pro za 2 računala po cijeni od 14,94 eura.

Upoznajte Keysworlds.com!

Keysworlds web shop vam nudi pouzdanu uslugu sa automatiziranim i učinkovitim sustavom za kupovinu te vam jamči 100% zadovoljstvo kupnje! Svoj naručeni kod za softver stiže vam u roku od nekoliko minuta e-poštom. Za sigurno i pouzdano plaćanje možete koristiti: PayPal, bankovni transfer, kreditnu ili debitnu kartica, a na raspolaganju vam je “24/7” služba za korisnike (service@keysworlds.com) ako u bilo kojem trenutku zatrebate njihovu pomoć.

 


Slične vijesti