Osjeti Sarajevo, grad otvorenog srca: Dva dana s prijevozom za samo 499kn - Monitor.hr
20.03.2016. (07:00)

Sponzorirana vijest

Osjeti Sarajevo, grad otvorenog srca: Dva dana s prijevozom za samo 499kn

Provedite dva predivna dana u Sarajevu uz ponudu agencije Best Travel koja uključuje noćenje u hotelu*** i prijevoz turističkim autobusom. Obići ćete najznačajnije kulturno-povijesne znamenitosti: Begovu džamiju, Sahat kulu, Skenderiju te prošetati Miljackom. Drugi dan predviđen je za Baščaršiju i njene živopisne ulice, posjetit ćete i Vrelo Bosne, prekrasni park prirode, a kakav bi to posjet Sarajevu bio bez pravih sarajevskih ćevapa i dobre kave.


Slične vijesti

18.11.2016. (14:20)

Nacionalni park Una: Idealno mjesto za vikend-izlet i rafting u susjedstvu

11.05.2016. (07:00)

Sponzorirana vijest

Čarolija austrijskih jezera i posjet rudniku soli Hallein

Doživite ljepote alpskih krajobraza uz jednodnevni izlet agencije Calypso i uživajte u čaroliji austrijskih jezera i posjetu rudniku soli Hallein s polascima u 5. ili 6. mjesecu. Uz posjet rudniku soli gdje ćete pod zemljom prijeći granicu između Austrije i Njemačke, posjetit ćete keltsko selo Salina, živopisni gradić St. Wolfgang, gradić St. Gilgen – mjesto gdje je Mozart volio provoditi svoj odmor te jedno od najljepših mjesta Austrije – Halstatt, na obali istoimenog jezera.

03.05.2016. (07:00)

Sponzorirana vijest

Cinque Terre Toskana i Firenza: Četiri dana busom, polazak 22.lipnja

Doživite ljepote Italije i Toscane s agencijom Idea putovanja. Ponuda uključuje tri noćenja s doručkom u Montecatini Termama, prijevoz turističkim autobusom i razgledavanja prema programu. Posjetit ćete najstariji sveučilišni grad na svijetu – Bolognu, jedno od najslikovitijih i najpoznatijih mediteranskih mjesta La Speziu, Nacionalni park Cinque Terre, čuveni Kosi toranj u Pisi, prekrasnu Firencu.. Uživajte u okruženju jedinstvenih pejzaža i građevina, fantastične hrane i vina. Ponuda dana…

01.05.2016. (08:00)

Sponzorirana vijest

Minimundus i Klagenfurt – cjelodnevni izlet s prijevozom za 145kn

Obiđite cijeli svijet u jednom danu uz jednodnevni izlet u organizaciji agencije Smart Travel – posjet parku Minimundus i Klagenfurtu. Svaku godinu Minimundus posjetitelje oduševljava novim građevinama i drugačijim izgledom, a od ove godine posjetitelji mogu uživati i u zatvorenoj izložbi od ukupno 20 aktivnih stanica za velike i male, kao što su 4D kino i nogometna stanica.

23.04.2016. (08:30)

Sponzorirana vijest

Provedite Prvi maj u gradu stotinu tornjeva – Pragu

Zovu ga „Zlatni grad“ i „grad stotinu tornjeva“ kojeg krasi istančana gotička ljepota, pitoreskne, živopisne uličice, dućani i restorani. Zaljubite se u Prag uz odličan popust na Ponudi dana – agencija Toptours nudi izlet koji uključuje dva noćenja s doručkom i prijevozom te razglede po programu po cijeni sniženoj na samo 799kn. Garantirani polazak je 29. travnja, stoga iskoristite priliku i provedite Prvi maj u Pragu.

15.04.2016. (10:30)

Izlet u Gardaland: Najveći rollercoaster i lude vožnje za samo 189kn

25.03.2016. (08:00)

Sponzorirana vijest

Dobro osmišljen plan bijega: Odmor u Mrežničkoj kući s pogledom na rijeku

Uspješno pobjegnite u prirodu s obitelji i prijateljima u apartman Mrežničke kuće**** i uživajte tri dana uz čak 50% popusta i dodatne pogodnosti. Za vrijeme boravka svakako obiđite Dugu Resu, dvorce u Karlovačkoj županiji (Dubovec, Bosiljevo), NP Plitvička Jezera, možete otići u šetnju do planinskog doma na Vinici ili na izlet u Gorski kotar. Sama rijeka će vam ponuditi svoje prekrasne šetnice, patkice koje će vas pozdraviti svakog jutra te odlične vožnje kanuom.

17.03.2016. (07:00)

Sponzorirana vijest

Venecija: Doživite svu raskoš jednog od najljepših gradova na Mediteranu

Venecija je jedan od najposebnijih gradića Mediterana koji i dan danas izgleda kao i u vrijeme svog procvata. 175 metara dug Trg Sv. Marka svakodnevno oduševljava brojne turiste, a gondole daju poseban romantični štih koji privlači mnoge zaljubljene parove. Jednodnevni izlet u organizaciji agencije Best Travel stoji samo 219kn, a polasci su 19.ožujka i 23. travnja.

06.03.2016. (11:15)

Rafting na Mrežnici – avantura na rijeci u netaknutoj prirodi za 130kn