Test intolerancije iz krvi ili korijena kose - od 299 kn - Monitor.hr
23.02.2021. (06:30)

Sponzorirana vijest

Test intolerancije iz krvi ili korijena kose – od 299 kn

Nismo niti svjesni koliko utjecaj na naše zdravlje i kompletno stanje organizma ima hrana koju unosimo na dnevnoj bazi. Ako se često osjećate umorno i iscrpljeno, boli vas glava, bezvoljni ste ili razdražljivi… možda je vrijeme da uzrok potražite u neadekvatnoj prehrani i odvažite se na testiranje. Današnja ponuda vam omogućava test intolerancije na gluten, laktozu, 450 ili 550 namirnica, začine, aditive (antioksidansi, emulgatori, umjetne boje, pojačivači okusa i zaslađivači) i konzervanse, test na teške metale i utjecaje okoline, gratis telefonsko savjetovanje s profesionalnim nutricionistom o rezultatima testiranja, gratis ilustrirana PDF knjižica o prehrani i zdravlju u Biorezonantnom centru BioVal. Opširnije na Ponudi dana.


Slične vijesti

Danas (08:30)

Sponzorirana vijest

Masaža cijelog tijela i detox tretman u regeneracijskoj komori s kisikom za 149 kuna


Ponuda uključuje tretman u regeneracijskoj komori Panthermal s kisikom i masažu cijelog tijela u Wellness centru Aquathermal. Tretman u Panthermal komori omogućuje detoksikaciju pomoću ionizirane pare koja stimulira znojne žlijezde i otvaranje pora. To izaziva obilno znojenje na niskim temperaturama (37° – 42°C), uslijed čega se iz organizma izlučuje voda zajedno s neupotrebljivim i štetnim otpadnim tvarima, a stanice u tkivu istovremeno primaju kisik. Trajanje tretmana: klasična masaža: 60 minuta, komora: 30 minuta. Rok iskoristivosti: 28.9.2022. Cijena s 54% popusta je 149 kuna. Više detalja na Ponudi dana.

Prekjučer (10:30)

Sponzorirana vijest

Laboratorijska analiza vitamina i minerala iz krvi uz program prehrane i kontrolni pregled nakon mjesec dana u Poliklinici Lab Plus za 859 kuna


Ponuda uključuje:

 • laboratorijsku analizu vitamina i minerala iz krvi (željezo, kalcij, magnezij, natrij, kalij, kloridi, anorganska fosfati, cink, vitamin B12, vit D, folna kiselina) u Poliklinici LabPlus
 • pregled i savjetovanje kod nutricionista
 • analiza tijela na uređaju InBody 270 (težina, udio masnog tkiva, udio mišićnog tkiva, udio vode, bazalni metabolizam, metaboličje godine…)
 • plan prehrane
 • kontrolni pregled nakon mjesec dana

Uzorak krvi i pregled nutricionistice se obavlja na adresi Maksimirska cesta 282 u Poliklinici LabPlus. Za analizu vitamina i minerala potrebno je doći natašte do 10 h ujutro te 24 h ranije izbjegavati mlijeko i mliječne proizvode. Rok iskoristivosti: 1.10.2022. Ovdje pogledajte sve detalje.

Petak (10:30)

Sponzorirana vijest

Korčula – 3 ili 7 noćenja s polupansionom za dvoje u Marko Polo Hotelu by Aminess 4* od 3.576 kn


Ponuda uključuje noćenja s polupansionom (buffet doručak i buffet večera) za 2 osobe + gratis paket za 1 dijete do 6,99 godina u Comfort dvokrevetnoj sobi u Marko Polo Hotel by Aminess 4*, korištenje slatkovodnog vanjskog bazena, vanjskog whirpool-a, korištenje finske i turske saune te relax zone s ležaljkama. Birate polupansion za 2 osobe u terminu 20.8.-2.9. u trajanju:

 • 3 noćenja za 3.576 kn
 • 7 noćenja za 8.351 kn

Udaljenost od plaže: 100 m. Udaljenost od centra: 10 min pješke. Više detalja na Ponudi dana.

Četvrtak (10:30)

Sponzorirana vijest

RAB – 2, 3, 5 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu International od 1793 kn


Hotel International 3* nalazi se na samoj rivi u starom gradu. Možete birati polupansion za 2 osobe u trajanju:

 • 2 noćenja za 1.793 kn
 • 3 noćenja za 2.543 kn
 • 5 noćenja za 4.043 kn
 • 7 noćenja za 5.656 kn

Gratis smještaj na pomoćnom krevetu za 1 dijete do 6 godina. Udaljenost od plaže: 200 m. Možete koristiti i bazen od hotela. Korištenje u terminu: 21.8. – 18.9.2022. Više detalja na Ponudi dana.

Srijeda (10:30)

Sponzorirana vijest

Krstarenje Jadranom – 7 noćenja s polupansionom za 7.785 kn


Ponuda za 7.785 kuna uključuje:

 • krstarenje na ruti Rijeka – Rab – PP Telašćica – Kornati – Vis – Biševo – Lastovo – Mljet – Korčula – Hvar – Split
 • 7 noćenja na Stella Maris brodu Supreme kategorije u kabini s kupaonicom, klimom i LCD televizorom
 • doručak svaki dan na bazi švedskog stola
 • ručak 6 dana (svaki u 3 slijeda)
 • ručak dobrodošlice
 • 1x kapetanovu večeru u 4 slijeda
 • svakodnevno servisiranje kabine, svježa posteljina, ručnici po potrebi
 • odlazni grupni transfer od luke Split do Rijeke na zadnji dan boravka, sve za 1 osobu u organizaciji Putničke agencije Kompas travel

Polazak je 27.8.2022. Više detalja na Ponudi dana.

02.08. (10:30)

Sponzorirana vijest

UMAG – Garden Suites Umag Plava Laguna 4* uz plažu i šetnicu koja vodi do centra Umaga


Garden Suites Umag pružaju se uz plažu i šetnicu koja vodi do centra Umaga. Okruženi borovima i uredno pokošenom travom, ove moderne, privlačne sobe i suitevi idealni su za parove ili obitelji koji žele doživjeti iskustvo odmora kuće na plaži. Plaža je udaljena 50 m, možete koristiti ležaljke i suncobrani na plaži besplatno i popiti piće u beach baru. Parking je jeftin – 1 euro dnevno. Opcije soba i njihovu raspoloživost zajedno s cijenom možete pogledati ovdje.

01.08. (10:30)

Sponzorirana vijest

Veliki paket kompletnog kemijskog čišćenja auta za 770 kuna


Optima paket kemijskog čišćenja vozila u organizaciji BD Optima Clean za 770 kuna uključuje:

 • kemijsko dubinsko čišćenje interijera vozila
 • detaljno čišćenje i zaštita armature interijera ekološkim sredstvima
 • čišćenje i zaštita pragova
 • pranje stakla i premazivanje hidrofobnim premazom
 • čišćenje interijera ozonom (odstranjivanje neugodnih mirisa i zaštita od bakterija)
 • ćišćenje i zaštita felgi i guma

Rok iskoristivosti: 23.9.2022. Za rezervaciju termina kliknite ovdje.

31.07. (10:30)

Sponzorirana vijest

Sistematski od A do Ž – pregled za žene u Poliklinici Dr. Zora Profozić za 799 kn


Poliklinika Zora Profozić u Trnju nudi 55% popusta na sistematski za žene. Trenutna cijena je 799 kuna. Uključene pretrage: kompletna krvna slika, sedimentacija eritrocita (SE), razina glukoze u krvi (GUK), jetrene transaminaze (gamaGT), razina željeza u krvi (Fe), masnoće u krvi (kolesterol, trigliceridi), biokemija i sediment urina, pregled specijalista interne medicine, mjerenje krvnog tlaka, EKG, indeks tjelesne mase (ITM), UZV abdomena, ginekološka dijagnostika (pregled, UZV i PAPA – test), UZV dojki ili štitnjače, spirometrija ili pregled vida i završno specijalističko mišljenje. Rok iskoristivosti: 17.8.2022. Za više detalja pogledajte link.

30.07. (10:30)

Sponzorirana vijest

Održavanje i brzo čišćenje klime za 199 kn


Ponuda uključuje čišćenje i održavanje klima uređaja u izvedbi Servisa Gek u gradu Zagrebu, Zagrebačkoj i Sisačko moslavačkoj županiji. Dodatna pogodnost: moguće dubinsko čišćenje klima uređaja po promo cijeni od 99 kn umjesto 200 kn. Radno vrijeme servisera: pon – pet: 8-15 h i sub: 8-12 h. Trajanje usluge: 30 minuta. Za detalje i rezervacije skoknite tu.