Bandić ucijenio Plenkovića, vlada nema podršku dok ne digne plaće profesorima - Monitor.hr
14.10.2019. (11:03)

Speaking of Devil

Bandić ucijenio Plenkovića, vlada nema podršku dok ne digne plaće profesorima

Bandić i zastupnici njegova kluba u saboru neće dići ruku ni za jedan prijedlog vlade dok se prihvati zahtjev sindikata i ne poveća koeficijente za 6,11 posto učiteljima i nastavnicima.


Slične vijesti

17.06. (17:30)

Nema straha da će mu susjedi gledati u pijat

Bandić kupio ruinu za 8,5 milijuna kuna – da mu ne praši u stan

U Bužanovoj ulici u Zagrebu stoji potpuno ruinirana zgrada bivše tvornice Iskra od 500 kvadrata. Razbijeni prozori, uništena fasada, šuplji krov, zahrđale cijevi dio su ružnog vizuala. Ali ipak je ta zgrada zaštićeno kulturno dobro, što znači da se ne smije ukloniti, mora se obnoviti ili ostaviti da propada. Taj je status zgrada dobila, slučajno ili ne, netom nakon što je zagrebački gradonačelnik kupio veliki stan s balkonom koji gleda upravo na tvornicu. Express

11.04. (16:30)

Milan Nepogodica

Bandić Fond za nepogode potrošio na “prigodne manifestacije”

Fond za nepogode trebao bi se koristiti za financiranje rashoda nastalih pri otklanjanju posljedica elementarnih nepogoda, epidemija, ekoloških nesreća ili izvanrednih događaja, a Grad Zagreb je tih 5,1 milijuna kuna proračunske zalihe potrošio na “programske aktivnosti udruga, kapitalne projekte vjerskih zajednica te obilježavanja prigodnih manifestacija”. Tportal

04.04. (11:30)

Prisjeo bosanski lonac

Zagrepčani lupali loncima protiv Bandića: Ruga se stanovnicima grada koji nikada nije volio

Sinoć su Zagrepčani prosvjedovali protiv Bandića lupanjem loncima i zviždanjem na svojim balkonima i prozorima. Prosvjedovalo se zbog nezadovoljstva vođenjem grada općenito, a sada dodatno jer gradonačelnik nije dorastao aktualnoj kriznoj situaciji s potresom i pandemijom koronavirusa. Organizator, građanska inicijativa “Zagreb te zove” smatra da se Bandić “ruga stanovnicima grada koji nije nikada volio, ni poštivao. Osim što se na njemu obogatio” (Tportal). Bandić je najavio da će grad pokriti točno pet posto nastale štete od potresa, i to samo za one nekretnine u kojima se ustanovi oštećenje teže od šezdeset posto, dok će on donirati petinu svoje plaće.

Zagrepčani prosvjedovali protiv gradonačelnika Bandića zviždanjem i lupanjem loncima

Gepostet von N1 Hrvatska am Freitag, 3. April 2020

02.04. (09:30)

Drugačije stvari on radi

Državni tajnik Uhlir optužio Bandića: Zagreb ne želi sudjelovati u obnovi nakon potresa

Zagreb se izjasnio, gradonačelnik Bandić, da ne želi obnavljati Zagreb. Sam gradonačelnik je dao izjavu za medije da su građani sami krivi – rekao je državni tajnik u Ministarstvu graditeljstva Željko Uhlir. Dodao je kako Grad ne želi dati ni financijska ni materijalna sredstva jer tvrde da nemaju raspoloživih stanova u koje bi se privremeno smjestili građani – a znamo da Grad ima 4.800 stanova, od toga 800 bespravno useljenih. Niti jedan stan nisu ponudili za smještaj građanima pogođenima potresom.

 

14.03. (09:30)

Možda krokodilske cipele!?

Juričan: Ljubavno pismo Bandićevom arhitektu – što ti je bilo u glavi kad si mu složio radni stol od krokodilske kože?

Što ti je bilo u glavi kad si Bandiću u Bužanovoj složio Fendi radni stol od krokodilske kože? Jel taj genije iz Pogane Vlake ikada zaista i sjeo za taj stol? Sjeo i nešto, ali ono zbilja, radio za stolom od krokodilske kože? Je li ga itko može zamisliti za tim stolom? Ali ti si ga, Ante, vizionarski vidio.