Beus Richembergh objavio sliku iz Sabora: Na raspravi o poreznoj reformi - baš nitko od vladajućih - Monitor.hr
12.11.2019. (15:30)

Oni će svoju lovu svakako dobit pa ih baš briga

Beus Richembergh objavio sliku iz Sabora: Na raspravi o poreznoj reformi – baš nitko od vladajućih

Ministar financija Zdravko Marić danas je u Saboru predstavio četvrti krug porezne reforme, nakon čega je uslijedila rasprava. Za vrijeme rasprave od zastupnika iz vladajuće koalicija bio je – nitko! Goran Beus Richembergh objavio je fotografiju prazne Sabornice, i iz zezancije upitao “Neka drama u državi za koju ne znamo? Mi smo zabrinuti”.


Slične vijesti

18.08.2019. (23:30)

Loš pastir - loše stado

Goran Beus: Hrvatske katolike vode neobrazovani i šovinistički biskupi

“Poruke koje smo imali prilike čuti od biskupa o nedavnoj Velikoj Gospi nisu nikakav novum. Takve budalaštine slušamo već godinama u prigodi raznih crkvenih blagdana i one su već postale pravilo. Naime, hrvatski katolički puk već dvadesetak godina predvodi generacija biskupa koja se odlikuje nedovoljnom obrazovanošću, primitivnim šovinizmom, pastoralnom impotentnošću i manjkom relevantnog teološkoga autoriteta”, objavio je potprdsjednik GLAS-a Goran Beus Richembergh.

 

07.02.2019. (11:30)

Stezanje reverende

Richemberg: Treba promijeniti Vatikanske ugovore – crkvi smo u 20 godina dali 15 milijardi kuna

Oko milijardu kuna godišnje koliko Hrvatska daje Katoličkoj crkvi barem tri je puta veći iznos nego što je realna mogućnost jedne države koja ima velike socijalne probleme, pa i u zdravstvu, rekao je Goran Beus Richembergh čija stranka Glas traži reviziju Vatikanskih ugovora. Naveo je pravnu nejednakost jer se kod postupaka protiv svećenika prvo mora obavijestiti njegovog biskupa, što je zaštitni mehanizam kojeg nema nitko drugi. I sustav imenovanja vjeroučitelja treba mijenjati, smatra on, jer ih imenuju mjesni ordinariji preko katehetskih vijeća, baz ikakvog utjecaja države, usto udžbenike Katoličke crkve država ne smije niti propitivati, jer njihov sadržaj određuje Crkva, a druge vjerske zajednice udžbenike moraju donijeti na odobrenje Ministarstvu znanosti. Biskup Uzinić u Otvorenom je iskreno priznao da bez državnih sredstava Katolička crkva u RH ne bi mogla funkcionirati.

29.11.2016. (19:59)

Janica Kostelić prvi put govorila u Saboru kao predsjednica odbora za sport, za članove predložila rukometaša Loserta, Dina Rađu, Milu Horvat; HNS-ov saborski zastupnik Goran Beus Richembergh komentirao bivšu skijašicu: Sjedi u klupi kao smokvin list i glumi gljivu!

11.05.2016. (19:21)

Diplomatski incident

Beus Richembergh: Nedopustivo je da kardinal ženu potpredsjednika Vlade naziva "štracom"

“Mislim da je to prvorazredni međunarodni skandal kad kardinal iz jedne države javno napadne suprugu vicepremijera druge i kaže joj da je štraca”, šali se HNS-ov Goran Beus Richembergh na račun izjave nadbiskupa vrhbosanskog kardinala Puljića. Kao i na račun toga što su Ana Šarić i Tomislav Karamarko živjeli zajedno prije braka. Index

15.12.2015. (18:42)

Goran Beus Richembergh: Mostova farsa je gotova. Već tjedan dana s HDZ-om razgovaraju samo o funkcijama