Botox čela u Poliklinici dr. Džepina za 999 kn - Monitor.hr
24.11.2022. (08:30)

Sponzorirana vijest

Botox čela u Poliklinici dr. Džepina za 999 kn


Ponuda uključuje botox čela u Poliklinici dr. Džepina. Zahvat obavlja Prim. dr. sc. Davor Džepina, plastični kirurg glave i vrata. Marka proizvoda: Xeomin, Bocouture (Merz, Njemačka) i Vistabel (Allergan). Rezultati su vidljivi već par dana nakon zahvata za koji nije potrebna nikakva priprema. Rok iskoristivosti: 13.1.2023. Više detalja na Ponudi dana.


Slične vijesti

Jučer (09:30)

Sponzorirana vijest

Karneval u Veneciji za 33 eura


Ponuda uključuje jednodnevni izlet u Veneciju, prijevoz visokoturističkim autobusom, pratitelja tijekom putovanja te razgled prema programu sve za 1 osobu u organizaciji turističke agencije Darojković promet. Polasci su 4., 11., 18. i 19. veljače u 3 ujutro. Do Venecije se naspavate pa uživate u jednom od najljepših gradova na svijetu i jednom od najvećih karnevala u Europi. Više detalja pogledajte ovdje. Andiamo!

Prekjučer (09:30)

Sponzorirana vijest

Dermatoskopski pregled cijelog tijela ili do 5 madeža u Poliklinici dr. Džepina od 36 eura


Budite sigurni u zdravlje svoje kože. Ponuda uključuje dermatoskopski pregled:

  • do 5 madeža za 36,00 €
  • cijelog tijela za 59,00 €

Potencijalno opasni madeži su oni koji nemaju jasne rubove, mijenjaju boju, veći su od 6 mm u promjeru, rastu i mijenjaju oblik i asimetrični su. Dermatološki pregled obavlja Prim. dr. sc. Davor Džepina, plastični kirurg glave i vrata. Rok iskoristivosti: 20.3.2023. Više detalja pogledajte ovdje.

Srijeda (09:30)

Sponzorirana vijest

Wellness paket za dvoje uz masažu i kromoterapiju za 49 eura


Ponuda uključuje wellness paket za dvoje u Wellness centru Aquathermal. Wellness uključuje (za 2 osobe) masažu tijela od 60 minuta i kromoterapiju u infracrvenoj sauni od također 60 minuta. Kromoterapija je terapija boja i svjetla, a možete birati između nekoliko boja od kojih svaka ima karakterističan učinak na zdravlje. Rok iskoristivosti: 18.3.2023. Cijena je 49 eura, a više detalja pogledajte ovdje.

Utorak (09:30)

Sponzorirana vijest

Ultrazvuk abdomena, internistički pregled te mjerenje tlaka za 27 eura


Ponuda uključuje ultrazvuk abdomena i internistički pregled uz mjerenje tlaka u Poliklinici Dr. Zora Profozić u Trnju. Pregledava se žučni sustav, jetra, slezena, gušterača, bubrezi, krvne žile i nadbubrežne žlijezde. Ovim ultrazvukom se može vidjeti ako je upaljeno slijepo crijevo ili upalno promijenjen crvuljak. Pregled obavlja prof. dr. sc. Velimir Profozić, specijalist interne medicine i kliničke farmakologije. Rok iskoristivosti: 6.3.2023. Cijena je 27 eura, a više detalja pogledajte ovdje.

Ponedjeljak (09:30)

Sponzorirana vijest

PLITVICE – 2 noćenja s doručkom i privatnim korištenjem SPA zone za 2 osobe za 230 eura


Bijeg u prirodu u luksuzni apartman na 800 metara od ulaza u Plitvice – mmmože! Ponuda uključuje:

  • 2 noćenja s doručkom za 2 osobe + 1 dijete do 1,99 godina i 1 dijete do 5,99 godina u apartmanu Studio Deluxe u Fenomenu Plitvice 4*
  • 1x tijekom boravka privatno korištenje Spa zone (sauna i whirlpool)

Opremljenost apartmana: bračni ili razdvojeni ležajevi, potpuno opremljena kuhinja, moderno uređena kupaonica s tušem i WC, mini bar, sef u sobi, TV, direktna telefonska linija, Wifi, pogled na vrt, terasa. Korištenje u terminu: 13.1. – 31.3.2023. Cijena je 230 eura. Više detalja pogledajte ovdje.

21.01. (09:30)

Sponzorirana vijest

Holter tlaka i holter EKG-a s očitanjem za 73 eura


Ponuda uključuje Holter tlaka i holter EKG s očitanjem u Poliklinici Holoart na Kvatriću. Holter tlaka je metoda koja prati kretanje krvnog tlaka tijekom 24 sata, a holter EKG-a je pretraga kojom se mjere električne aktivnosti srca za vrijeme obavljanja svakodnevnih aktivnosti. Rok iskoristivosti: 2.3.2023. Cijena s 43% popusta je 73 eura. Više detalja pogledajte ovdje.

20.01. (09:30)

Sponzorirana vijest

Terme Laško, u Hotelu 4* – 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe za 244 eura


Laško je grad s raznolikim kulturnim, sportskim i turističkim događanjima te rijekom Savinjom koja dijeli grad na dvije polovice. Poznat je po tradiciji proizvodnje piva i vrućim termalnim izvorima s temperaturom vode od 31 do 34 °C i njenim poznatim ljekovitim svojstvima. Kupanje u laškoj termalnoj vodi oživljava, revitalizira i detoksicira tijelo. Ponuda uključuje:

  • 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe + dijete do 4,99 godina u Standard sobi u Hotelu Zdravilišče Laško 4*
  • neograničeno kupanje u termalnim bazenima (i na dan odlaska)
  • ulaz u fitness centar
  • program animacije i rekreacije

Korištenje u terminu: 8.1. – 5.3.2023. Cijena je 244 eura, a ostale detalje i slike pogledajte ovdje.

19.01. (09:30)

Sponzorirana vijest

Medulin, Hotel Park Plaza Belvedere 4* – 2 noćenja s polupansionom i spa za dvoje za 256 eura


Hotel Park Plaza Belvedere 4* zahvaljujući svom modernom interijeru, vrhunskom uslugom i pogledom na jadransko plavetnilo savršena je oaza za parove i obitelji s djecom. Neki djelovi hotela izgledaju kao Odiseja u svemiru. Ponuda uključuje 2 noćenja s polupansionom (buffet doručak i večera) za 2 osobe + 1 dijete do 2,99 godina i 1 dijete do 11,99 godina u dvokrevetnoj sobi i korištenje wellness ponude – saune, unutarnji bazen s grijanom morskom vodom (yay, plutanje!), teretana. Moguć je i upgrade u superior sobu. Rok iskoristivosti: 31.3.2023. Cijena je 256 eura, a ostale detalje i slike pogledajte na Ponudi dana.

18.01. (09:30)

Sponzorirana vijest

Kompletan sistematski i ginekološki pregled za žene za 239 eura


Bolje spriječiti nego liječiti, a možda dobijete potvrdu da ste odličnog zdravlja. Pregledajte sebe ili poklonite mami, sestri. U ponudu velikog sistematskog pregleda za žene u Poliklinici Veritas (Pavla Hatza 8) uključene su pretrage: cjelovit ginekološki pregled, pH-metrija rodnice, brzi test na klamidiju, PAPA LBC, ginekološki ultrazvučni pregled uz color doppler i elastografiju prema indikaciji, ultrazvuk dojki i pazuha, abdomena, urotrakta (bubrezi i mokraćni mjehur) i štitnjače, kompletna krvna slika (KKS), upalni parametar (sedimentacija, SE), kompletni pregled mokraće, funkcija jetre (AST, ALT), štitnjače (TSH) i bubrega (urea, kreatinin). Rok iskoristivosti: 12.3.2023. Više detalja pogledajte ovdje.