Coelho želi pisati roman o Karadžiću - Monitor.hr
20.09.2016. (12:30)

O zločinu

Coelho želi pisati roman o Karadžiću

Pisac Paulo Coelho želi napisati roman o Radovanu Karadžiću, te mu je taj poslao prijedlog u Haag. Čak je spreman doći tamo i s njim provesti dva tjedna kako bi mu Karadžić otkrio kako se godinama skrivao pod lažnim imenom doktora Dragana Davida Dabića. Karadžić tu priču nije još nikome ispričao, a ako pristane, sigurno bi knjiga izazvala mnogo zanimanja. Buka


Slične vijesti

01.02.2016. (22:23)

Stručna literatura

U zatvoru u Lepoglavi najviše se čita Coelho, Ludlum i Miljuš

U kaznionici u Lepoglavi zatvorenici vrijeme krate i čitanjem. Tako su od 11.161 dostupne knjige najviše posezali za knjigama Oštrica besmrtnika Hiroakia Samure, Matareški krug Roberta Ludluma, Potpuni nadzor Davida Baldaccia, Alkemičar Paula Coelha te Hrvatski monstrumi 1. dio Dušana Miljuša. U Miljušovoj knjizi riječ je o višestrukim ubojicama i njihovim zločinima koji su potresli Hrvatsku. “Vjerojatno su u zatvoru i neki koji su i sami u toj knjizi, a neki drugi žele se upoznati s tim tko su im cimeri”, kaže Miljuš. 24sata

05.08.2015. (16:06)

‘Hodočasnik – Najbolja priča Paula Coelha’ od 6. kolovoza u kinima

Paulo Coelho jedan je od najpopularnijih pisaca današnjice s preko 165 milijuna prodanih knjiga. Njegovih trideset naslova prevedeno je na preko 80 jezika i izdano u preko 150 zemalja. Neshvaćeni mladić i buntovnička mladost pretvorili su ga u čovjeka koji nije odustao od svog sna i postao svjetski poznati pisac.

Iako je poznata ličnost, malo tko zna da je eksperimentirao s drogama, pokušao samoubojstvo, koketirao s magijom, proširio Rock and Roll diljem Brazila, proživio ljubavne uspone i padove, ne odustavši od svog najvećeg sna da bude veliki pisac.

Film Hodočasnik – najbolja priča Paula Coelha, pisca čije priče obožavaju milijuni ljudi, pokazuje njegov nevjerojatan i istinit životni put. Najveću inspiraciju za svoje knjige Paulo Coelho crpio je iz vlastitog života, a najveću slavu stekao je s Alkemičarom.

Film možete pogledati od 6. kolovoza u kinima.