Forum.tm crowdfundingom prikupio 10.000 dolara, duplo više od cilja - Monitor.hr
22.12.2016. (18:11)

Dobro iskoristiti bakšiš!

Forum.tm crowdfundingom prikupio 10.000 dolara, duplo više od cilja

Sajt Forum.tm prikupio je 10.000 dolara u prvoj crowdfunding kampanji za financiranje nekog medija u Hrvatskoj, što je dvostruko više od cilja. 350 čitatelja im je preko Indiegogoa uplatilo 9.045 dolara (600-tinjak dolara otišlo na naknade), a putem izravnih donacija na žiro-račun još 1.766 dolara. Novi list


Slične vijesti

25.03.2020. (15:30)

In The Air Tonight

Forum bira najveće hitove korone

Na Forumu nastaje ultimativna playlista za koronu (i potres). Rolling Stones: She’s Too Hot i Police s pjesmom Don’t Stand Too Close To Me na vrhu su liste. Uključite se sa svojim prijedlogom – ovdje

18.10.2016. (15:18)

Uskoro premijera ‘Moje nuklearne ljubavi’ – predstave nastale po tekstovima s Forum.hr-a

28. će listopada na sceni Male dvorane KD Vatroslava Lisinskog biti premijerno prikazana nova predstava ‘Moja nuklearna ljubav’, nastala prema tekstovima/objavama korisnika s Forum.hr-a, u režiji višestruko nagrađivane Olje Lozice.

Predstava nastaje u koprodukciji Teatra Rugatino, Kotar teatra i Akademije dramske umjetnosti u suradnji s Muzejom prekinutih veza, a riječ je o inovativnom projektu koji internet izravno spaja s medijem kazališta, što ga čini prvim projektom takve vrste u Hrvatskoj. Naime, autori za dramski predložak koriste intimne priče o ljubavnim vezama objavljene od strane forumaša (pod pseudonimima krflnk, nisamtoja, pbeatz) na topicu Usamljena srca pod temom Kad si jadna šupendara – priče iz prošlosti, najpopularnijoj i najposjećenijoj temi na Forum.hr-u, a koju je pokrenuo Forumaš dritokonj. Rubrika Usamljena srca ima ogromnu popularnost – preko tri milijuna čitanja, što je svrstava na sam vrh čitanosti.

U predstavi igra mlada, no javnosti već poznata glumačka ekipa – Lada Bonacci, Petar Cvirn, Sanja Milardović te Filip Vidović. Redateljica Lozica režirala je predstave ‘Reces i ja’ u Teatru Exit u Zagrebu, ‘Prasac koji gleda u sunce’ i ‘Divan dan’ u Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku, ‘Sada je, zapravo, sve dobro’ u Zagrebačkom kazalištu mladih, ‘U znaku vage’ u zagrebačkom HNK (treći dio omnibusa), ‘Darmarzemska’ u Gradskom kazalištu lutaka Split, ‘Gozba’ u HNK u Varaždinu, ‘Vincent’ u HNK u Rijeci, ‘Nevidljivi grad’ na Splitskom ljetu i ‘Prvi put kad sam ti vidjela lice’ u Teatru &td.

12.06.2015. (08:02)

Reddit zatvara ‘zlostavljačke’ forume