Gardaland, Verona, Padova dva dana jedno noćenje - 475 kn! - Monitor.hr
22.02. (06:30)

Sponzorirana vijest

Gardaland, Verona, Padova dva dana jedno noćenje – 475 kn!

Priuštite si adrenalinski vikend u Gardalandu – guštajte u najvećem zabavnom parku u Italiji te posjetite Veronu i Padovu, 2 dana s prijevozom za 475 kn! Ponuda uključuje posjet Gardalandu (potrebna nadoplata ulaznice),1 noćenje s doručkom u hotelu 3* na području jezera Garda, posjet Veroni i Padovi, prijevoz autobusom i turističkog pratitelja, sve za 1 osobu u organizaciji Putničke agencije Toptours. Opširnije na Ponudi dana.


Slične vijesti

Jučer (13:18)

Sponzorirana vijest

Servis klima uređaja, Zagreb – 129 kn!

Servis klime – Servis, čišćenje i dezinfekcija klima uređaja uključuje: čišćenje filtera, isparivača, ventilatora, odvoda kondenzata te maske unutarnje jedinice, odmašćivanje unutarnjih dijelova, dezinfekciju unutarnje jedinice i kontrolu količine radne tvari i elektromehaničkih sklopova te dijagnostiku kvara za 129 kn! Pobrinite se za ispravnost vašeg uređaja, čistoću zraka i uštedu električne energije. Rok iskoristivosti je 30.6.2020. Ponuda se odnosi na grad Zagreb, a za ostala mjesta unutar Zagrebačke županije moguća je nadoplata po dogovoru. Opširnije na Ponudi dana.

Prekjučer (14:21)

Sponzorirana vijest

Autoškola – vozački za B kategoriju zs 4.780 kn!

Autoškola – najniža cijena! Ekskluzivna ponuda za osposobljavanje za vozača B kategorije uz 35 sati vožnje i 30 sati predavanja po super cijeni za 4.780 kn! Autoškola Europa je do danas uspješno osposobila preko 40.000 polaznika svih vozačkih kategorija, termini 25.5. i 8.6. Ponuda uključuje osposobljavanje za vozača B kategorije uz 35 sati vožnje i 30 sati predavanja u Autoškoli Europa. Upisati se može sa 17 godina i 6 mjeseci, a najmanja dob za polaganje završnog ispita je 18 godina. Opširnije na Ponudi dana.

Ljetna rasprodaja: Nabavite Windows 10 potpuno besplatno!

Stigla je najveća ljetna softverska rasprodaja u 2020. Keysworlds.com vam nudi softverske licence i ključeve po izuzetno povoljnim cijenama, a ovog puta uz uredski softver u paketu dobivate i Windwows 10 besplatno. Evo za ilustraciju cijena nekoliko kombinacija: Microsoft Office 2019 Pro + Windows 10 Pro po cijeni od 32,99 eura. Ili još povoljnije nešto stariji Office 2016 Pro + Windows 10 Pro za svega 18,49 eura. Opširnije o paketima, cijenama i kako pomoću kupona dobiti te lude cijene.

Srijeda (15:43)

Sponzorirana vijest

Wellness za dvoje u Wellness centru Aquathermal – 290 kn!

Iskoristite ponudu za romantično uživanje s boljom polovicom ili zasluženo opuštanje s prijateljima. Ponuda uključuje: wellness paket za dvoje uz voće, kavu ili čaj u Wellness centru Aquathermal. Wellness uključuje (za 2 osobe): masažu tijela 40 min, Panthermalnu komoru (regeneracijska komora s ozonom i kisikom) 30 min, masažu lica i dekoltea 20 min. Obje osobe koriste ponudu u istom terminu, a ukoliko želite masažu istovremeno, potrebno je unaprijed dogovoriti sa salonom. Opširnije na Ponudi dana.

Utorak (14:10)

Sponzorirana vijest

Kemijsko čišćenje L kutne garniture ili dvosjeda, trosjeda i fotelje uz GRATIS čišćenje tepiha do 2 m2 od 169 kn!

Čišćenje tapeciranog namještaja noćna je mora čistog doma, a uz današnju ponudu koja uključuje kemijsko čišćenje namještaja po izboru u izvedbi servisa za čišćenje Romana Perički to ne mora biti tako. Klikom na “kupi” birate: čišćenje L kutne garniture (uz pripadajuće jastuke od garniture) za 169 kn ili čišćenje dvosjeda, trosjeda i fotelje za 199 kn, uz dodatnu pogodnost – gratis čišćenje tepiha do 2 m2. Opširnije na Ponudi dana.

Ponedjeljak (13:52)

Sponzorirana vijest

Floatation tank – uzmite jedan sat samo za sebe, i um i tijelo će vam biti zahvalni za 290 kn!

Uzmite jedan sat samo za sebe i um i tijelo će vam biti zahvalni, uz znanstveno dokazanu metodu učinkovitog opuštanja i regeneracije nakon svakodnevnog stresa i drugih psihofizičkih tegoba. Ponuda uključuje Floatation tank – terapija plutanjem u kadi intenzivnog opuštanja u potpunoj tišini dok ležite u bestežinskom stanju u otopini blagotvorne Epsomove soli što oslobađa vaše tijelo stresa i pozitivno utječe na opće psihofizičko zdravlje i detoksikaciju u Ananda centru. Opširnije na Ponudi dana.

22.05. (12:02)

Sponzorirana vijest

Ultrazvuk i pregled grudi u Poliklinici Profozić za 199 kn!

U Hrvatskoj od raka dojke obolijeva svaka 11. žena – djelujte savjesno i na vrijeme! U Poliklinici Profozić možete obaviti ultrazvuk i pregled grudi – najsigurniju prevenciju raka dojke s točnošću od preko 90% uz odmah gotove nalaze. Ponuda uključuje ultrazvuk i pregled grudiPoliklinici Dr. Zora Profozić, koji obavlja  dr. Damir Kovačević, specijalist ginekologije i porodništva. Opširnije na Ponudi dana.

21.05. (13:46)

Sponzorirana vijest

Izrada vlastitih mobilnih aplikacija – nauči koristiti Flutter i Dart za samo 49 kn!

Što ćete naučiti:

  • koristiti Flutter i Dart platforme
  • napraviti vlastitu aplikaciju za posao, zabavu ili izvor zarade
  • naučiti povoljne načine izrade aplikacije sukladno vašem budgetu

Učite putem videozapisa, tekstova, raznih aktivnosti, a znanje provjerite putem ispita. Svi tečajevi međunarodno su akreditirani od strane Međunarodnog vijeća za online obrazovne standarde (ICOES) i doprinosi kontinuiranom profesionalnom razvoju (CPD / CPE). Opširnije na Ponudi dana.

20.05. (13:00)

Sponzorirana vijest

Auto klima – punjenje i kontrola do 500g plina u Autoservisu Safety Car za 149 kn!

Zaštitite se od bakterija, gljivica i nečistoća u zraku koji udišete i uživajte u ugodnoj vožnji. Ponuda uključuje punjenje i kontrolu auto klime do 500g u Autoservisu Safety Car, a odnosi se na osobna vozila. Moguća nadoplata 500 – 700g: 50 kn ili 700 – 1000g: 100 kn. Termin je potrebno rezervirati minimalno 3 dana ranije na broj 091 2610 966. Opširnije na Ponudi dana.

19.05. (14:30)

Sponzorirana vijest

48 tretmana mršavljenja + GRATIS plan prehrane! Smanjenje obujma, uklanjanje masnih naslaga i učvršćivanje tijela za 1.299 kn!

Ljeto je sve bliže, a Jean d`Arcel Medical & Beauty Institut za mršavljenje omogućit će vam da odstranite masne naslage, celulit i višak tekućine uz vakuumsku dijatermiju, vakuumsku kriolipolizu i limfnu drenažu te smanjite tvrdokorne naslage uz ultrazvuk. Smanjit ćete obujam tijela uz termo deku, infracrvenu saunu i body wrapping na bazi zelenih, smeđih i bijelih algi za brzo smanjenje obujma. Mišićnu masu učvrstit ćete pomoću body formera. Ponuda uključuje 48 tretmana mršavljenjaJean d`Arcel Medical & Beauty Institutu, uz dodatnu pogodnost – 1 gratis tretman izrade plana prehrane. Opširnije na Ponudi dana.

18.05. (14:30)

Sponzorirana vijest

Uklanjanje madeža uz dermatoskopski pregled cijelog tijela u Poliklinici dr. Džepina za 559 kn!

Općenito govoreći, madeži su dobroćudne promjene kože. No ako primijetite promjene u boji, veličini ili izgledu madeža – to je ozbiljan poziv na odlazak na pregled i preventivno uklanjanje. Melanom je jedan od brzo rastućih tumora, uz godišnje povećanje od čak 7%. U Hrvatskoj se godišnje otkrije oko 580 novooboljelih od melanoma. Ponuda uključuje uklanjanje 1 madeža uz uključenu lokalnu anesteziju i dermatoskopski pregled cijelog tijela u Poliklinici dr. Džepina. Nije potrebna posebna priprema za zahvat, kući se ide odmah nakon zahvata, a uključeno je skidanje šavova 5 – 8 dana nakon zahvata. Opširnije na Ponudi dana.