HNS prepravio pravilnik i menadžeri više ne trebaju potvrdu da se protiv njih ne vodi kazneni postupak - Monitor.hr
31.08.2018. (22:39)

Besprijekorni kriminalci

HNS prepravio pravilnik i menadžeri više ne trebaju potvrdu da se protiv njih ne vodi kazneni postupak

HNS je na sjednici održanoj 23. kolovoza izmjenio četiri stavka Pravilnika o radu s posrednicima (nogometnim menadžerima koji posreduju u transferima igrača). Dosad je posrednik bio obvezan priložiti potvrdu ne stariju od tri mjeseca da se protiv njega ne vodi kazneni postupak. Potvrda više nije potrebna. Ubuduće će biti dovoljno da ga se subjektivno procijeni da osoba “besprijekorne reputacije”.


Slične vijesti

12.06.2021. (20:30)

Slagalice nakon Eura

Duka: Šukerova smjena – s konja na magarca?

Dobra je vijest: Davor Šuker će krajem sljedećeg mjeseca biti smijenjen s mjesta predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Katastrofalna je vijest: novi će predsjednik, umjesto Šukera, svjetske nogometne legende, postati predsjednik ličkog HDZ-a, anonimni provincijski političar Marijan Kustić. Tako je to u Hrvatskoj. Umjesto da hodamo ukorak s najboljim europskim praksama, sve nas više steže nepodnošljiv društveni ovratnik partijske podobnosti i pobožnosti. Sve u slavu HDZ-a, a prije svih Andreja Plenkovića, piše Zdenko Duka, a tekst prenosi Lupiga.

 

13.06.2018. (11:01)

Hrvatski nogometni savez će u Moskvi na Fifinom međunarodnom kongresu zastupati i nepravomoćno osuđeni Damir Vrbanović (3 godine zatvora) kao izvršni direktor HNS-a!