Jeftinije.hr – morate obavezno posjetiti prije svake kupovine! - Monitor.hr
24.04.2018. (11:03)

Jeftinije.hr – morate obavezno posjetiti prije svake kupovine!

Interaktivna početna stranica portala Jeftinije.hr omogućuje brz pregled aktualnih proizvoda koji se redovito mijenjaju s obzirom na sezonu. Kupcima koji nisu sigurni u svoj odabir i još uvijek istražuju ponudu na raspolaganju su detaljni savjeti i vodiči za kupovinu, a onima koji točno znaju što žele, i samo još moraju odlučiti gdje to kupiti, na raspolaganju je pametna tražilica koja će dovesti do najboljih ponuda i pouzdanih web trgovina.

Jeftinije.hr svojim korisnicima omogućuje da na jednom mjestu usporede proizvode i ponude web trgovina kako bi mogli donijeti informiranu i pametnu odluku o kupovini. Svi su proizvodi podijeljeni u 12 glavnih kategorija proizvoda s brojnim potkategorijama kako bi vam snalaženje ovim virtualnim shopping centrom bilo brzo i jednostavno.

Usporedi i uštedi – provjeri cijene istog proizvoda i u svim ostalim trgovinama

Jednostavno, brzo i pregledno pretraživanje proizvoda razvrstanih u 12 osnovnih kategorija proizvoda olakšava snalaženje na virtualnim policama ovog popularnog online shopping centra.

Kod kuće na računalu ili na pametnom telefonu u pokretu, Jeftinije.hr vam omogućuje brz i jednostavan pregled proizvoda u svim web trgovinama. Posjetite Jeftinije.hr čak i ako već imate odabran proizvod i trgovinu. Ako, na primjer:
…morate kupiti novi mobitel, isplati se provjeriti cijene najdražih modela i proizvođača u mnogim web trgovinama.
…se pripremate za početak nove školske godine, tu je bezbroj ponuda različitih trgovina od školskog pribora, prijenosnih računala i tableta, školskih torbi i ruksaka, ali i odjeće i obuće za sve uzraste.
…kupujete novi televizor, tu su ponude brojnih web trgovina i pregledno prikazani modeli sa brojnim slikama i detaljnim opisima specifikacija.

Pa čak i onda kada stojite u trgovini i razmišljate o kupnji nekog novog proizvoda, obavite brzo istraživanje, provjerite proizvod na Jeftinije.hr i otkrijte koje su mu cijene u ostalim trgovinama.

Jednostavnim koracima do najpovoljnijih ponuda

Korištenjem Jeftinije.hr štedite vrijeme u pretraživanju ponuda, ali i popriličnu svotu novca, a kako bi znali iskoristiti sve što vam portal nudi, ovo je nekoliko ključnih funkcionalnosti koje biste trebali koristiti već kod iduće kupovine.
Usporedite proizvode koji vam se najviše sviđaju – izabrane modele usporedite prema njihovim karakteristikama i izaberite modele koji će odgovarati svim tvojim potrebama.
• Instalirajte besplatni Google Chrome dodatak 1-2-3 Kupovina s Jeftinije.hr kako biste, pretražujući Google, otkrili najbolje cijene u domaćim web trgovinama
Dodajte u listu – sačuvajte sve proizvode koje želite i koji vam se sviđaju i dodajte ih na svoj popis za kupovinu.
Provjerite savjete i vodiče za kupovinu – pročitajte aktualne savjete i vodiče vezane uz kupnju proizvoda, olakšat će vam odabir

Svi aktualni akcijski katalozi u digitalnom obliku

Pretraživanje kataloga jedna je od potrošačima najomiljenijih funkcionalnosti portala Jeftinije.hr. Na stranici katalozi.jeftinije.hr mogu se pregledati svi aktualni katalozi i letci supermarketa, robnih kuća, trgovina, čak i katalozi proizvoda najpoznatijih brandova.

Na Jeftinije.hr aktualni katalozi i letci se mogu i pretraživati uz pomoć brze tražilice koja će izdvojiti sve kataloge u kojima se spominje traženi proizvod. Osim uštede vremena, živaca i novca, zahvaljujući digitalnim katalozima sve važne informacije su u svakom trenutku samo jedan klik od vas.

Zašto više od pola milijuna potrošača već vjeruje Jeftinije.hr?

Sva istraživanja koja se bave proučavanjem navika kupaca potvrđuju da prosječan potrošač uoči kupnje nekog proizvoda ulaže jako puno vremena u istraživanje kako bi pronašao idealan proizvod i najbolji omjer cijene i kvalitete.

Jeftinije.hr spremno zadovoljava sve rastuće potrebe kupaca koji žele dobiti provjerenu i pouzdanu informaciju o ponudama u web trgovinama i koji žele provjeriti cijene proizvoda prije nego li se odluče na kupnju. Na svojim stranicama, prikazuje više od 500.000 proizvoda iz gotovo 300 web trgovina iz cijele Hrvatske.

Jeftinije.hr je dio grupacije Ceneje, koja upravlja najvećim regionalnim portalima za usporednu kupovinu – slovenskim Ceneje.si, srpskim portalom Idealno.rs te bosanskim portalom Idealno.ba. Time je potrošačima u regiji omogućeno da putem interneta, čak i na mobilnim uređajima, svakodnevno uspoređuju više od 2 milijuna aktivnih ponuda iz skoro 1000 web trgovina.


Slične vijesti