Klauški: Vrdoljak kaže da građani ne žele izbore. A preslagivanje? - Monitor.hr
21.05.2018. (20:48)

Što narod želi?

Klauški: Vrdoljak kaže da građani ne žele izbore. A preslagivanje?

Tomislav Klauški se osvrnuo u svojoj današnjoj kolumni na izjavu šefa HNS-a Ivana Vrdoljaka – “Zar građani zbog dva maila žele izbore?” Odgovara Klauški: “Poručio je to političar koji se prošlog proljeća nije pitao žele li građani koaliciju njegova HNS-a i HDZ-a. Nije se pitao žele li građani koji su na parlamentarnim izborima dali glas HNS-u kako bi spriječili dolazak HDZ-a na vlast da upravo on zamijeni Most i održi Titanic Vladu na životu.”


Slične vijesti

03.06.2020. (10:30)

Jugo će kažu

Otvoreno o vjetroelektrani Krš-Pađene, Čačić i Vrdoljak se posvađali

Vrdoljaku se spočitavaju ugovori zbog kojih je proračun navodno oštećen za milijardu kuna, no on tvrdi da je zapravo ušteđeno 7 milijardi kuna. Postoje svjedočenja, već su dana na USKOK-u, par godina gdje ljudi iz Ministarstva potvrđuju da su u pisanoj formi upozoravali ministra da to ne radi, da preskače procedure, da radi stvari na protuzakonit način, ali je učinjeno, komentirao je Čačić u emisiji.

20.10.2019. (14:30)

Bogati prijatelji

Otkud Vrdoljaku pare?

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak mjesečno samo na kredite, najam i alimentaciju troši više od 17 tisuća kuna. Ima dvije tvrtke, od kojih je jedna prošle godine zabilježila gubitak, a druga tek počela s radom. Nedavno je u Zagrebu kupio stan od 168 kvadrata po cijeni od najmanje 2,4 milijuna kuna.

10.07.2019. (00:30)

Gospoda penzioneri

Antun Vrdoljak: Sa 86 godina pentrao sam se po Dinari zbog filma, a mislio sam da ću sa 70 biti pokopan

“U Antinu životu dogodila jedna velika nesreća kada nije imao ni tri godine. U njegovu susjedstvu su minirali za temelje neke gusterne dok se on s bratom i sestrom igrao na ulici. Miner je tri puta zavikao mina, a Ante nije ušao u kuću, nego je potrčao za glasom. Mina je pukla, majka se bacila na Antu i zaštitila ga, ali pogodio ju je kamen i ona je umrla nad svojim sinom. Skupili su se tako mještani, neke žene počele plakati, stigao je i miner i ustvrdio da on nije kriv jer je vikao i davao upozorenja. Ali, znate kako je to u Dalmaciji, uvijek se nađe neki mudrac koji će reći: ‘Nisi ti kriv, mali je kriv’. I to ‘mali je kriv’ goni ga cijeli život” – kaže Antun Vrdoljak u intervjuu Jutarnjem o svom novom filmu ‘General’ (o Gotovini).

 

26.01.2018. (10:20)

Uljanik

Komentar: Nužda i obveze Ivana Vrdoljaka

“Vrdoljak je predsjednik HNS-a, HDZ-ova koalicijskog partnera. Ipak, sada se ne oglašava o sudbini nešto manje od tri tisuće pulskih brodograditelja koji prijete štrajkom dok čekaju prosinačku plaću. Što se sada, kad je privatizacija Uljanika došla na top-listu hrvatskih neuspjeha, može učiniti s papirima na kojima Vrdoljak spominje veliku obvezu, nije pristojno pisati, ali jasna vam je, vjerujemo, veza između velike obveze i velike nužde”, piše Milorad Krstulović. Novosti

11.06.2017. (10:32)

I koga je povukao za ista

Dežulović: Ivan Vrdoljak i njegova muda

Sjećate se kako je Ivan Vrdoljak svojevremeno iskazivao svoju kulerštinu tako što se na promidžbenim plakatima slikao s dvije lopte u rukama? Eto sada je doista pokazao da ‘ima muda’ jer kako bi inače mogao toliko odbijati koaliciju s HDZ-om i zatim u nju ući. Slučaj komentira Boris Dežulović za Novosti. U istim novinama Boris Postnikov piše o Rimcu, Banksyju i Algoritmu.

07.06.2017. (00:32)

Vrdoljak podnio ostavku, HNS ne ulazi u Vladu

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak podnio je ostavku na sve dužnosti u stranci, iako ostaje član. Ostavku podnosi jer nije prošla njegova ideja da uđe u Plenkovićevu vladu, kaže da je imao “iskrene namjere izvući Hrvatsku iz političkih rovova”. Andro Vlahušić izjavio je da je HDZ imao ogromnu ponudu, konkretno – ministarstva pravosuđe, obrazovanja i graditeljstva. HRT

05.05.2017. (18:44)

Nakon Vrdoljaka, i Wikipedia "preimenovala" Savku Dabčević Kučar