Paket ginekoloških briseva u Poliklinici LabPlus - 399 kn! - Monitor.hr
29.02. (06:30)

Sponzorirana vijest

Paket ginekoloških briseva u Poliklinici LabPlus – 399 kn!

Bris na Chlamydia PCR, Mycoplasmu i Ureaplasmu uz bris cerviksa ili uretre za 399 kn! Preventivni pregled koji može otkriti neplodnost, komplikacije u trudnoći i prijevremeni porođaj. Ponuda uključuje
paket ginekoloških brisevaPoliklinici Lab Plus, bris na Chlamydiu PCR, bakteriološki bris cerviksa ili uretre, bris na Mycoplasmu i Ureaplasmu. Pretraga je bezbolna, a termin je potrebno prethodno rezervirati. Opširnije na Ponudi dana.


Slične vijesti

Danas (12:10)

Sponzorirana vijest

Kemijsko čišćenje L kutne garniture ili dvosjeda, trosjeda i fotelje uz GRATIS čišćenje tepiha do 2 m2 od 169 kn!

Čišćenje tapeciranog namještaja noćna je mora čistog doma, a uz današnju ponudu koja uključuje kemijsko čišćenje namještaja po izboru u izvedbi servisa za čišćenje Romana Perički to ne mora biti tako. Klikom na “kupi” birate: čišćenje L kutne garniture (uz pripadajuće jastuke od garniture) za 169 kn ili čišćenje dvosjeda, trosjeda i fotelje za 199 kn, uz dodatnu pogodnost – gratis čišćenje tepiha do 2 m2. Opširnije na Ponudi dana.

Jučer (13:52)

Sponzorirana vijest

Floatation tank – uzmite jedan sat samo za sebe, i um i tijelo će vam biti zahvalni za 290 kn!

Uzmite jedan sat samo za sebe i um i tijelo će vam biti zahvalni, uz znanstveno dokazanu metodu učinkovitog opuštanja i regeneracije nakon svakodnevnog stresa i drugih psihofizičkih tegoba. Ponuda uključuje Floatation tank – terapija plutanjem u kadi intenzivnog opuštanja u potpunoj tišini dok ležite u bestežinskom stanju u otopini blagotvorne Epsomove soli što oslobađa vaše tijelo stresa i pozitivno utječe na opće psihofizičko zdravlje i detoksikaciju u Ananda centru. Opširnije na Ponudi dana.

Petak (12:02)

Sponzorirana vijest

Ultrazvuk i pregled grudi u Poliklinici Profozić za 199 kn!

U Hrvatskoj od raka dojke obolijeva svaka 11. žena – djelujte savjesno i na vrijeme! U Poliklinici Profozić možete obaviti ultrazvuk i pregled grudi – najsigurniju prevenciju raka dojke s točnošću od preko 90% uz odmah gotove nalaze. Ponuda uključuje ultrazvuk i pregled grudiPoliklinici Dr. Zora Profozić, koji obavlja  dr. Damir Kovačević, specijalist ginekologije i porodništva. Opširnije na Ponudi dana.

Četvrtak (13:46)

Sponzorirana vijest

Izrada vlastitih mobilnih aplikacija – nauči koristiti Flutter i Dart za samo 49 kn!

Što ćete naučiti:

  • koristiti Flutter i Dart platforme
  • napraviti vlastitu aplikaciju za posao, zabavu ili izvor zarade
  • naučiti povoljne načine izrade aplikacije sukladno vašem budgetu

Učite putem videozapisa, tekstova, raznih aktivnosti, a znanje provjerite putem ispita. Svi tečajevi međunarodno su akreditirani od strane Međunarodnog vijeća za online obrazovne standarde (ICOES) i doprinosi kontinuiranom profesionalnom razvoju (CPD / CPE). Opširnije na Ponudi dana.

Srijeda (13:00)

Sponzorirana vijest

Auto klima – punjenje i kontrola do 500g plina u Autoservisu Safety Car za 149 kn!

Zaštitite se od bakterija, gljivica i nečistoća u zraku koji udišete i uživajte u ugodnoj vožnji. Ponuda uključuje punjenje i kontrolu auto klime do 500g u Autoservisu Safety Car, a odnosi se na osobna vozila. Moguća nadoplata 500 – 700g: 50 kn ili 700 – 1000g: 100 kn. Termin je potrebno rezervirati minimalno 3 dana ranije na broj 091 2610 966. Opširnije na Ponudi dana.

19.05. (14:30)

Sponzorirana vijest

48 tretmana mršavljenja + GRATIS plan prehrane! Smanjenje obujma, uklanjanje masnih naslaga i učvršćivanje tijela za 1.299 kn!

Ljeto je sve bliže, a Jean d`Arcel Medical & Beauty Institut za mršavljenje omogućit će vam da odstranite masne naslage, celulit i višak tekućine uz vakuumsku dijatermiju, vakuumsku kriolipolizu i limfnu drenažu te smanjite tvrdokorne naslage uz ultrazvuk. Smanjit ćete obujam tijela uz termo deku, infracrvenu saunu i body wrapping na bazi zelenih, smeđih i bijelih algi za brzo smanjenje obujma. Mišićnu masu učvrstit ćete pomoću body formera. Ponuda uključuje 48 tretmana mršavljenjaJean d`Arcel Medical & Beauty Institutu, uz dodatnu pogodnost – 1 gratis tretman izrade plana prehrane. Opširnije na Ponudi dana.

18.05. (14:30)

Sponzorirana vijest

Uklanjanje madeža uz dermatoskopski pregled cijelog tijela u Poliklinici dr. Džepina za 559 kn!

Općenito govoreći, madeži su dobroćudne promjene kože. No ako primijetite promjene u boji, veličini ili izgledu madeža – to je ozbiljan poziv na odlazak na pregled i preventivno uklanjanje. Melanom je jedan od brzo rastućih tumora, uz godišnje povećanje od čak 7%. U Hrvatskoj se godišnje otkrije oko 580 novooboljelih od melanoma. Ponuda uključuje uklanjanje 1 madeža uz uključenu lokalnu anesteziju i dermatoskopski pregled cijelog tijela u Poliklinici dr. Džepina. Nije potrebna posebna priprema za zahvat, kući se ide odmah nakon zahvata, a uključeno je skidanje šavova 5 – 8 dana nakon zahvata. Opširnije na Ponudi dana.

16.05. (14:00)

Sponzorirana vijest

Liječnički pregled za vozačku dozvolu B, AM, A1, A2 i A kategorije, LabPlus – 269 kn!

Obavezno testiranje prije polaganja vozačkog ispita – psihologijsko testiranje, pregled vida te pregled specijaliste medicine rada. Ponuda uključuje liječnički pregled za vozačku dozvolu B, AM, A1, A2 i A kategorije u Poliklinici LabPlus. Na pregled je potrebno ponijeti: osobnu iskaznicu, potvrdu liječnika obiteljske medicine i medicinsku dokumentaciju, vozačku dozvolu (ukoliko ju produžujete), a dolazak nije potrebno najaviti. Opširnije na Ponudi dana.

14.05. (12:00)

Sponzorirana vijest

ČIŠĆENJE KAMENCA – uklonite naslage i plak s obje čeljusti te spriječite propadanje zubi uz uključeno pjeskarenje + gratis poliranje i pregled za 129 kn!

Osigurajte zdrav i lijep osmijeh svaki dan uz stručno i iskusno osoblje ordinacije InDent. Ponuda uključuje čišćenje kamenaca s obje čeljusti uz pjeskarenje u InDent ordinaciji, uz dodatnu pogodnosti – gratis pregled i poliranje. Rok iskoristivosti ponude je 30.6.2020., a termin je potrebno prethodno rezervirati. Opširnije na Ponudi dana.

13.05. (08:00)

Sponzorirana vijest

DIPPING NAILS – nokti čvrsti kao gelirani, a tanki kao da je na njima trajni lak, nova hit manikura na bazi praha koja čuva zdravlje noktiju za 99 kn!

Dipping nails je najnovija tehnologija koja se koristi pri uređivanju noktiju. Omogućuje da produžimo i učvrstimo prirodne nokte, dobiva se čvrstoća kao kod geliranja, a nokti ostaju tanki kao da je na njima trajni lak. Dobra vijest za sve ljubiteljice lijepih noktiju je da preparati koji se koriste pri izradi noktiju sadrže cijanoakrilat koji se koristi u medicini, a ne, kao do sada, metakrilat koji je zaslužan za alergijske reakcije i dehidraciju nokatne ploče što dovodi do pucanja i listanja nokta. Ponuda uključuje dipping nails + lakiranje u Studiju za nokte Tanja. Proces izrade je jednostavan, siguran i bezbolan – nokti se dezinficiraju, oblikuju, potisne se kožica i matira nokat. Opširnije na Ponudi dana.