Reportaža s Hrelića: Hram cjenkanja u kome nema inflacije - Monitor.hr
10.01. (18:00)

Sve po kunu! Sve po kunu!

Reportaža s Hrelića: Hram cjenkanja u kome nema inflacije

– Prije sam ovaj plac plaćao 200 kuna, a sada da bih mogao doći prodavati moram dati 250 kuna. Zapamti jednu stvar ovdje tko se ne zna cjenkati, nema što ni tražiti. Prodavač će uvijek nuditi visoku cijenu, ali tu se pokazuje umijeće, moraš to znati srušiti i onda nema krize… Večernji


Slične vijesti

20.10.2017. (16:19)

Englishmen in buvljak

Hrelić za početnike

Dva momka iz Velike Britanije, nastanjena u Zagrebu, otkrila su Hrelić, popularni buvljak, i odlučili prodati svoje neželjene stvari i odjeću koju ne nose. U zabavnom tekstu za Total Croatia News prenose svoje iskustvo. Na vikanje i ostale komunikacijske prepreke još su se i mogli naviknuti, ali ne i na razliku u kupovnoj moći koja se odražava na cijene.

04.04.2015. (15:20)

Kultni buvljak

Druga strana hrvatske zbilje – zagrebački Hrelić

Na najveći sajam rabljene robe – zagrebački Hrelić, koji zbog sve veće potražnje odnedavno radi i subotom, došli su i ulični prodavači s tzv. divljih buvljaka koji prodaju da bi preživjeli. Na Hrelić su se preselili kako ne bi kršili komunalni red. Tako je Hrelić postao utočište za brojne prodavače s ilegalnih sajmova koji su u suradnji s Gradom promišljali kako riješiti ovaj socijalno-komunalni problem. Četvorni metar na Hreliću prodavačima se naplaćuje 10 kuna. Pregovara se da se socijalnim slučajevima naplaćuje i manje, piše HRT.