"Life of Brian", cijeli film u full HD rezoluciji - Monitor.hr
04.04. (08:00)

Sretan Uskrs!

“Life of Brian”, cijeli film u full HD rezoluciji

Prigodno remek-djelo. Taman za poslije doručka, a prije pape. Možete uključiti titlove (na engleskom).

I poanta i čestitka Allways look on the bright side of life.


Slične vijesti

15.03. (20:00)

Nostalgični ponedjeljak

Markovina: Novi film o Titovom Galebu mogao bi imati ozbiljnu gledanost

Dobili smo film koji je uvjerljivo predstavio temu. Sugovornici Tanja Petovar, Stanko Crnobrnja, Tvrtko Jakovina i Budimir Lončar zanimljivi su i sami po sebi, o temi puno znaju i imaju lucidne uvide. Zahvaljujući njima dobili smo i širu sliku čitave priče, kako diplomatsku, tako i onu o odnosima u jugoslavenskom državnom vrhu, ali i puno konkretnih informacija o tome kako su zapravo izgledale te duge plovidbe. Tito je imao četrnaest putovanja s Galebom, tokom kojih je posjetio dvadeset i pet zemalja, boraveći na brodu sve zajedno skoro godinu i po dana, pri čemu su dolasci u London kroz Temzu te Indoneziju bili najupečatljiviji… piše Dragan Markovina o filmu Galeb, a eto ga dolje cijelog (trenutačno 23.736 views).

22.06.2018. (12:00)

Dobar film za praznik: ‘Ne okreći se, sine’ (1956) Branka Bauera

Sinopsis: Zagrebački ilegalac, bivši inženjer Neven Novak (Bert Sotlar) bježi iz vlaka koji ga je trebao prevesti u Jasenovac. Osmišlja kako će osloboditi svog sina Zorana, koji je nakon njegovog uhićenja smješten u ustaško odgojilište i koji ga se jedva sjeća. Ali, nakon što je to i učinio, Neven shvaća da mu je sin odgojen da mrzi komuniste pa mu prešuti tko je on zapravo…
Ako osim filma želite i zbilja opširan tekst o filmu pogledajte rad Nikice Gilića – Ne okreći se sine Branka Bauera – stil i ideologija ratne (partizanske) melodrame. IMDB Cijeli film, kvaliteta 360p.

https://www.youtube.com/watch?v=Vlnjop55eKI