Stigao trailer filma 'Assassin's Creed' - Monitor.hr
12.05.2016. (09:36)

Stigao trailer filma ‘Assassin’s Creed’

Nakon suradnje u Macbethu, redatelj Justin Kurzel ponovo je angažirao Michaela Fassbendera i Marion Cotillard za novi film Assassin’s Creed, napravljen po popularnoj video igrici.

U filmu pratimo Calluma Lyncha (Fassbender), koji putem nove genetske tehnologije dobije sjećanja svojeg pretka Aguilara, u 15. stoljeću u Španjolskoj. Nakon otkrića da potječe iz tajnog društva plaćenih ubojica, Asasina, Callum krene uništavati zlu organizaciju Templara koji ugrožavaju današnji svijet.

U domaća kina film stiže početkom 2017.


Slične vijesti

Nova godina, nove ponude: Uštedite dodatnih 35% na kupovini softvera

Nova godina stigla, a sa njom i nove prilike da ugrabite sjajne dealove na Allgamekey web shopu! Krenite u novu dekadu sa velikim uštedama i uhvatite 35% popusta na Microsfotov softver uz promotivni kod: AOFF35. Windows 10 Professional košta svega 8.83 eura. Ako ste korisnik Windows 7 operacijskog sustava imajte na umu da ga je Microsoft upravo prestao podržavati. Provjerite ostale cijene. Na  Allgamekey možete uz popust od 25% kupiti i antivirusni i sigurnosni softver, Kaspersky Antivirus godišnja pretplata samo €17.99. Opširnije