Tečaj voditelja brodice B kategorije za 199 kuna - Monitor.hr
29.07.2018. (14:05)

Sponzorirana vijest

Tečaj voditelja brodice B kategorije za 199 kuna

Nautika klub u Zagrebu, Martićeva 67, organizira jednodnevni tečaj za voditelja brodice B kategorije u trajanju osam sati. Birati možete između više termina u kolovozu: 11.8, 12.8, 18.8. i 25.8. tekuće godine. Za ispit u organizaciji Ministarstva mora, prometa i infrastruktura je potrebna nadoplata od 440 kuna, a stečena dozvola ima valjanost bez vremenskog ograničenja. Ponuda dana13.04.2017. (05:00)

Sponzorirana vijest

Tečaj voditelja brodice B kategorije za 199 kuna

Nautički klub Mirno more organizira u Zagrebu jednodnevni tečaj s kojim ćete steći uvjerenje za voditelja brodice B kategorije za 199 kuna. Tečaj u trajanju osam sati vodi predavač s dvadeset godina iskustva, a na raspolaganju su dva termina: 23. travnja i 30. travnja. Za ispit u organizaciji Ministarstva mora, prometa i infrastruktura je potrebna nadoplata od 440 kuna, a stečena dozvola ima valjanost bez vremenskog ograničenja. Ponuda dana…Slične vijesti

Danas (06:30)

Sponzorirana vijest

Prestanak pušenja uz tretman Bio laserom za 350 kn!

Napokon se oslobodite nikotinske ovisnosti i značajno unaprijedite zdravlje tretmanom Bio Laserom za prestanak pušenja u Salonu ljepote Bellus Femina, koji vam omogućuje Ponuda dana za samo 350 kn. Tretman traje 30 minuta, posve je bezbolan i nema nuspojava, a ukoliko nakon prvog tretmana ne budete zadovoljni  rezultatom, ponavljanje tretmana je besplatano. Opširnije na Ponudi dana.

Jučer (06:30)

Sponzorirana vijest

Dječji rođendan za 15-ero djece od 499 kn!

Omogućite svom djetetu  dva sata zabave uz kreativnu temu po izboru slavljenika, pozivnice, tombolu, face painting i fotografije. Kreativni rođendan je nešto potpuno novo i drugačije. Koju god temu vaše dijete zaželi, ona se ispunjava. Ako vaše dijete voli Elzu i Annu ili Soy Lunu, dobiti će osmišljenu kreativnu temu rada vezanog uz crtani film/seriju, a napravljene stvari poslije nosi kući za uspomenu. Ponuda uključuje dječji rođendan po izboru u trajanju 2 sata za do 15 djece dobi 5 -10 godina u centru Mali kreativci. Klikom na “kupi” birate između M paketa za 499 kn ili  XL paketa za 699 kn. Opširnije na Ponudi dana.

Prekjučer (06:30)

Sponzorirana vijest

Tečaj ugradnje noktiju – savladajte ugradnju noktiju tipsama i šablonama za 359 kn!

Ukoliko uživate provoditi vrijeme uređujući, spremajući ili šminkajući, a usto želite steći novu vještinu, pravo je vrijeme da se prepustite u stručne ruke iskusnog instruktora i savladate tehniku uređenja noktiju, te steknete certifikat koji će vam osigurati napredovanje te otvoriti nova vrata. Rad u malim grupama uz instruktora s iskustvom od 10 godina. Današnja ponuda uključuje tečaj ugradnje noktiju koji se sastoji od ugradnje tipsi i produživanja noktiju šablonama u Studiju za nokte Devini Nails. Opširnije na Ponudi dana.

Subota (06:30)

Sponzorirana vijest

Advent u Bratislavi – 2 dana s doručkom u Hotelu Crowne Plaza 4* uz korištenje wellnessa za 640 kn!

Uživajte u čarobnom vikendu ovijeni zimskim pahuljama, doživite blagdane na obali Dunava i obavite božićni shopping uz današnju ponudu koja uključuje: – 1 noćenje s buffet doručkom u Hotelu Crowne Plaza 4* u Bratislavi. prijevoz autobusom turističke kategorije, korištenje Zion Wellness i spa centra, besplatan internet, pratitelja putovanja i razglede prema programu, sve za 1 osobu u organizaciji turističke agencije Integral. Klikom na “kupi” birate između 4 termina polazaka – 30.11., 7.12., 14.12. ili 21.12. Opširnije na Ponudi dana.

Petak (06:30)

Sponzorirana vijest

Rebarca u BBQ umaku uz prilog za 2 osobe za 99 kn!

U fantastičnom ambijentu restorana na odličnoj lokaciji nudi vam se organizacija poslovnih ručkova, večera, proslava i rođendana, raznih obljetnica i evenata. Rezervirajte svoje mjesto i doživite najbolji steak&grill restoran u Hrvatskoj. Današnja vam ponuda omogućuje rebarca u BBQ umaku (2 porcije) uz prilog (pomfrit ili pole krumpira) za 2 osobe u The Movie Pubu ili Texas Steak&Grill House. Svaki petak i subotu živa glazba u The Movie Pubu od 21:30h. Opširnije na Ponudi dana.

Četvrtak (06:30)

Sponzorirana vijest

Kompletno kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila uz opciju vanjskog pranja od 249 kn!

Riješite se prljavštine, bakterija i neugodnih mirisa uz Ponudu dana koja vam omogućava kompletno kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila i vanjsko pranje u Autopraonici VIP ZG, Zagreb ili Autopraonici Tutač, Velika Gorica. Klikom na “kupi” birate između kompletnog kemijskog čišćenja unutrašnjosti automobila za 249 kn ili kompletnog kemijskog čišćenja unutrašnjosti automobila i vanjskog pranje za 299 kn. Opiširnije na Ponudi dana.

Srijeda (06:30)

Sponzorirana vijest

Čarobni Prag – 3 dana s doručkom u hotelu 3* uz uključen prijevoz za 750 kn!

Doživite čaroliju Praga uz današnju Ponudu dana koja uključuje 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s doručkom u hotelu 3* u Pragu, prijevoz autobusom, poludnevni razgled Praga u pratnji lokalnog/mjesnog vodiča na hrvatskom jeziku, sve razglede prema programu, licenciranog turističkog pratitelja, sve za 1 osobu u organizaciji putničke agencije Toptours, s polaskom 1.11. u 00.30 h iz Zagreba i povratkom 3.11 u Zagreb u kasnim večernjim satima. Opširnije na Ponudi dana.

15.10. (06:30)

Sponzorirana vijest

Mezoterapija – Moćni koktel ljepote koji zaustavlja starenje, zateže kožu, ubrzava metabolizam i potiče obnovu kolagena od 549 kn!

Klasična mezoterapija je postupak pomlađivanja koji u slojeve naše kože dovodi prirodne hranjive sastojke koji sami nikad ne bi mogli prodrijeti. Aktivni sastojci ubrizgani u našu kožu ubrzavaju metabolizam, stvaraju novi kolagen i ojačavaju postojeći. Današnja ponuda uključuje mezoterapiju lica – 1 ili 3 tretmana, prilagođena stanju i tipu kože u Poliklinici za oftamologiju Dr. Ritz. Opširnije na Ponudi dana.

14.10. (06:30)

Sponzorirana vijest

Ultrazvuk i pregled grudi u Poliklinici Profozić za 199 kn!

U Hrvatskoj od raka dojke obolijeva svaka 11. žena – djelujte savjesno i na vrijeme, nemojte biti dio crne statistike! Ultrazvuk i pregled grudi je najsigurnija prevencija raka dojke s točnošću od preko 90%. Današnja ponuda uključuje ultrazvuk i pregled grudi u Poliklinici Dr. Zora Profozić. Nalazi su gotovi odmah, a pregled obavlja dr. Damir Kovačević, specijalist ginekologije i porodništva. Opširnije na Ponudi dana.

13.10. (06:30)

Sponzorirana vijest

Gardaland i Verona – jedno noćenje za 525 kn!

Ako se želite dobro zabaviti upustite se u adrenalinske atrakcije koje su vam zagarantirane posjetom Gardalanda. Ponuda uključuje 1 noćenje u hotelu 3* u dvokrevetnoj sobi s uključenim doručkom na području provincije Verona, posjet Gardalandu (potrebna nadoplata ulaznice), prijevoz turističkim autobusom prema programu, pratitelja putovanja, razgled Verone, organizaciju putovanja
u organizaciji turističke agencije Darojković promet. Opširnije na Ponudi dana.