Ultrazvuk grudi uz odmah gotove nalaze za 199 kuna - Monitor.hr
21.04.2017. (05:00)

Sponzorirana vijest

Ultrazvuk grudi uz odmah gotove nalaze za 199 kuna

Poliklinika Stil Medical u Zagrebu nudi ultrazvuk grudi uz odmah gotove nalaze u pola cijene za 199 kuna. Dojka je endokrinološki organ pod snažnim svakodnevnim utjecajem hormona. Razne promjene u radu hormona mogu služiti kao okidač za mogući rak dojke pa sve veći broj liječnika preporučuje ultrazvuk grudi napraviti minimalno jednom godišnje bez obzira na dob žene. Tako se jedino može djelovati preventivno i na vrijeme uočiti eventualne mogućnost za razvoj težih bolesti. Ultrazvuk se preporuča i ako osjećate bol, svrbež ili peckanje u predjelu grudi, pogotovo ako ne prolazi već neko vrijeme.. Ponuda dana…Slične vijesti

Danas (06:30)

Sponzorirana vijest

Prestanak pušenja uz tretman Bio laserom za 350 kn!

Napokon se oslobodite nikotinske ovisnosti i značajno unaprijedite zdravlje tretmanom Bio Laserom za prestanak pušenja u Salonu ljepote Bellus Femina, koji vam omogućuje Ponuda dana za samo 350 kn. Tretman traje 30 minuta, posve je bezbolan i nema nuspojava, a ukoliko nakon prvog tretmana ne budete zadovoljni  rezultatom, ponavljanje tretmana je besplatano. Opširnije na Ponudi dana.

Jučer (06:30)

Sponzorirana vijest

Dječji rođendan za 15-ero djece od 499 kn!

Omogućite svom djetetu  dva sata zabave uz kreativnu temu po izboru slavljenika, pozivnice, tombolu, face painting i fotografije. Kreativni rođendan je nešto potpuno novo i drugačije. Koju god temu vaše dijete zaželi, ona se ispunjava. Ako vaše dijete voli Elzu i Annu ili Soy Lunu, dobiti će osmišljenu kreativnu temu rada vezanog uz crtani film/seriju, a napravljene stvari poslije nosi kući za uspomenu. Ponuda uključuje dječji rođendan po izboru u trajanju 2 sata za do 15 djece dobi 5 -10 godina u centru Mali kreativci. Klikom na “kupi” birate između M paketa za 499 kn ili  XL paketa za 699 kn. Opširnije na Ponudi dana.

Prekjučer (06:30)

Sponzorirana vijest

Tečaj ugradnje noktiju – savladajte ugradnju noktiju tipsama i šablonama za 359 kn!

Ukoliko uživate provoditi vrijeme uređujući, spremajući ili šminkajući, a usto želite steći novu vještinu, pravo je vrijeme da se prepustite u stručne ruke iskusnog instruktora i savladate tehniku uređenja noktiju, te steknete certifikat koji će vam osigurati napredovanje te otvoriti nova vrata. Rad u malim grupama uz instruktora s iskustvom od 10 godina. Današnja ponuda uključuje tečaj ugradnje noktiju koji se sastoji od ugradnje tipsi i produživanja noktiju šablonama u Studiju za nokte Devini Nails. Opširnije na Ponudi dana.

Subota (06:30)

Sponzorirana vijest

Advent u Bratislavi – 2 dana s doručkom u Hotelu Crowne Plaza 4* uz korištenje wellnessa za 640 kn!

Uživajte u čarobnom vikendu ovijeni zimskim pahuljama, doživite blagdane na obali Dunava i obavite božićni shopping uz današnju ponudu koja uključuje: – 1 noćenje s buffet doručkom u Hotelu Crowne Plaza 4* u Bratislavi. prijevoz autobusom turističke kategorije, korištenje Zion Wellness i spa centra, besplatan internet, pratitelja putovanja i razglede prema programu, sve za 1 osobu u organizaciji turističke agencije Integral. Klikom na “kupi” birate između 4 termina polazaka – 30.11., 7.12., 14.12. ili 21.12. Opširnije na Ponudi dana.

Petak (06:30)

Sponzorirana vijest

Rebarca u BBQ umaku uz prilog za 2 osobe za 99 kn!

U fantastičnom ambijentu restorana na odličnoj lokaciji nudi vam se organizacija poslovnih ručkova, večera, proslava i rođendana, raznih obljetnica i evenata. Rezervirajte svoje mjesto i doživite najbolji steak&grill restoran u Hrvatskoj. Današnja vam ponuda omogućuje rebarca u BBQ umaku (2 porcije) uz prilog (pomfrit ili pole krumpira) za 2 osobe u The Movie Pubu ili Texas Steak&Grill House. Svaki petak i subotu živa glazba u The Movie Pubu od 21:30h. Opširnije na Ponudi dana.

Četvrtak (06:30)

Sponzorirana vijest

Kompletno kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila uz opciju vanjskog pranja od 249 kn!

Riješite se prljavštine, bakterija i neugodnih mirisa uz Ponudu dana koja vam omogućava kompletno kemijsko čišćenje unutrašnjosti automobila i vanjsko pranje u Autopraonici VIP ZG, Zagreb ili Autopraonici Tutač, Velika Gorica. Klikom na “kupi” birate između kompletnog kemijskog čišćenja unutrašnjosti automobila za 249 kn ili kompletnog kemijskog čišćenja unutrašnjosti automobila i vanjskog pranje za 299 kn. Opiširnije na Ponudi dana.

Srijeda (06:30)

Sponzorirana vijest

Čarobni Prag – 3 dana s doručkom u hotelu 3* uz uključen prijevoz za 750 kn!

Doživite čaroliju Praga uz današnju Ponudu dana koja uključuje 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi s doručkom u hotelu 3* u Pragu, prijevoz autobusom, poludnevni razgled Praga u pratnji lokalnog/mjesnog vodiča na hrvatskom jeziku, sve razglede prema programu, licenciranog turističkog pratitelja, sve za 1 osobu u organizaciji putničke agencije Toptours, s polaskom 1.11. u 00.30 h iz Zagreba i povratkom 3.11 u Zagreb u kasnim večernjim satima. Opširnije na Ponudi dana.

15.10. (06:30)

Sponzorirana vijest

Mezoterapija – Moćni koktel ljepote koji zaustavlja starenje, zateže kožu, ubrzava metabolizam i potiče obnovu kolagena od 549 kn!

Klasična mezoterapija je postupak pomlađivanja koji u slojeve naše kože dovodi prirodne hranjive sastojke koji sami nikad ne bi mogli prodrijeti. Aktivni sastojci ubrizgani u našu kožu ubrzavaju metabolizam, stvaraju novi kolagen i ojačavaju postojeći. Današnja ponuda uključuje mezoterapiju lica – 1 ili 3 tretmana, prilagođena stanju i tipu kože u Poliklinici za oftamologiju Dr. Ritz. Opširnije na Ponudi dana.

14.10. (06:30)

Sponzorirana vijest

Ultrazvuk i pregled grudi u Poliklinici Profozić za 199 kn!

U Hrvatskoj od raka dojke obolijeva svaka 11. žena – djelujte savjesno i na vrijeme, nemojte biti dio crne statistike! Ultrazvuk i pregled grudi je najsigurnija prevencija raka dojke s točnošću od preko 90%. Današnja ponuda uključuje ultrazvuk i pregled grudi u Poliklinici Dr. Zora Profozić. Nalazi su gotovi odmah, a pregled obavlja dr. Damir Kovačević, specijalist ginekologije i porodništva. Opširnije na Ponudi dana.

13.10. (06:30)

Sponzorirana vijest

Gardaland i Verona – jedno noćenje za 525 kn!

Ako se želite dobro zabaviti upustite se u adrenalinske atrakcije koje su vam zagarantirane posjetom Gardalanda. Ponuda uključuje 1 noćenje u hotelu 3* u dvokrevetnoj sobi s uključenim doručkom na području provincije Verona, posjet Gardalandu (potrebna nadoplata ulaznice), prijevoz turističkim autobusom prema programu, pratitelja putovanja, razgled Verone, organizaciju putovanja
u organizaciji turističke agencije Darojković promet. Opširnije na Ponudi dana.