Ultrazvuk grudi uz odmah gotove nalaze za 199 kuna - Monitor.hr
21.04.2017. (05:00)

Sponzorirana vijest

Ultrazvuk grudi uz odmah gotove nalaze za 199 kuna

Poliklinika Stil Medical u Zagrebu nudi ultrazvuk grudi uz odmah gotove nalaze u pola cijene za 199 kuna. Dojka je endokrinološki organ pod snažnim svakodnevnim utjecajem hormona. Razne promjene u radu hormona mogu služiti kao okidač za mogući rak dojke pa sve veći broj liječnika preporučuje ultrazvuk grudi napraviti minimalno jednom godišnje bez obzira na dob žene. Tako se jedino može djelovati preventivno i na vrijeme uočiti eventualne mogućnost za razvoj težih bolesti. Ultrazvuk se preporuča i ako osjećate bol, svrbež ili peckanje u predjelu grudi, pogotovo ako ne prolazi već neko vrijeme.. Ponuda dana…


Slične vijesti

05.08. (09:00)

Sponzorirana vijest

Color doppler vena nogu – spriječite nastajanje proširenih vena pomoću bezbolne, brze i precizne metode uz odmah gotove nalaze za 299 kn!

Prevenirajte moguće komplikacije i na vrijeme saznajte stanje vena u Poliklinici Stil Medical u Središću za samo 299 kn! Ponuda uključuje color doppler vena nogu u Poliklinici Stil Medical. Nalazi su gotovi odmah. Pregled obavljaju dr. Danijela Grizelj i dr. Katarina Blažina, a termin je potrebno rezervirati 7 dana ranije. Opširnije na Ponudi dana.

04.08. (10:00)

Sponzorirana vijest

Biograd na moru, Mediteransko selo San Antonio 3* – 5 ili 7 noćenja s polupansioniom za dvoje uz korištenje vanjskog bazena i sunčališta od 5.949 kn!

Biograd na moru – Odmor u špici sezone u Mediteranskom selu San Antonio! 5 ili 7 noćenja s polupansioniom za dvoje uz korištenje vanjskog bazena i sunčališta od 5.949 kn! Djeca do 4 godine gratis smještaj, korištenje od 11.7. do 15.8. Ponuda uključuje 5 ili 7 noćenja s polupansionom (buffet doručak i večera) za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi s terasom, neograničeno korištenje bazena, besplatan Internet u Mediteranskom selu San Antonio***. Opremljenost sobe: bračni krevet, klima uređaj, WiFi, SAT TV, kupaonica, mini bar, sušilo za kosu, terasa. Ponuda se odnosi na dvoje odraslih i dvoje djece do 4 godine koja spavaju s roditeljima u krevetu. Udaljenost od plaže – 200 metara. Opširnije na Ponudi dana.

02.08. (10:00)

Sponzorirana vijest

Servis klime i punjenje do 500g plina – sa ili bez dezinfekcije ozonom od 159 kn!

Dolaskom toplijeg vremena i viših temperatura, potrebno je pripaziti na promjenu temperature u autu gdje se uvijek preporučuje umjerenost. Znači čim uđete u auto, oblije vas znoj, što je prirodna reakcija tijela i najveća glupost koju tada možete napraviti je da odmah palite klima uređaj i ostavite ga tako. Ponuda uključuje servis i punjenje auto klime do 500g plina, sa ili bez dezinfekcije ozonom u Autoservisu Areus. Klikom na “kupi” birate između servisa i punjenja auto klime za 159 kn ili servis i punjenje auto klime uz dezinfekciju ozonom za 219 kn. Mogućnost punjenja novim plinom HFC1234yf uz nadoplatu po dogovoru u autoservisu. Opširnije na Ponudi dana.

31.07. (10:00)

Sponzorirana vijest

Brijuni – 1, 2, 3 ili 5 noćenja s polupansionom za dvoje u Sobama Karmen ili u depadansi Neptun – od 840 kn!

Brijuni – 1, 2, 3 ili 5 noćenja s polupansionom za dvoje u Sobama Karmen ili u depadansi Neptun uz uključene ulaznice za nacionalni i Safari park od 845 kn! Uključen prijevoz iz Fažane do otoka + brojne ulaznice za znamenitosti i muzeje, do 31.8. Ponuda uključuje – 1, 2, 3 ili 5 noćenja s polupansionom (doručak i večera) za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi s pogledom na park u Sobama Karmen (check in na recepciji Depandanse Neptun) ili u Depadansi Neptun 2*, besplatan prijevoz putničkim brodom na relaciji Fažana – Brijuni, besplatan ulaz u Nacionalni park, Safari park, Rimsku vilu u uvali Verige, Bizantski kastrum, Poučnu stazu Zelenikovac, Stazu dobrih vibracija, besplatan ulaz u muzeje: Kuća za brodice, Izložba Josip Broz Tito na Brijunima, Prirodoslovna zbirka, Izložba iz sjećanja starog Austrijanca, vođeni razgled Brijuna uz stručno vodsto za hotelske goste uz 15 % popusta. Opširnije na Ponudi dana.

30.07. (10:00)

Sponzorirana vijest

Test intolerancije putem krvi na 345 namirnica i začina

Otkrijte koje namirnice vam štete, izbacite ih i osjećajte se bolje za 299 kn! Provodi se cjelovitom nutricionističkom obradom informacija dobivenih iz krvne slike, krvne grupe, indexa masti. Ponuda uključuje test intolerancije na 349 namirnica i začina u ponudi tvrtke Euronjam (nije IGg testiranje). Provodi se cjelovitom nutricionističkom obradom informacija dobivenih iz krvne slike, krvne grupe, indexa masti i iz ispunjenog anketnog upitnika. Ponuda je namijenjena odraslim osobama (minimalno 18 god) i odnosi se na cijelu Hrvatsku, Opširnije na Ponudi dana.

28.07. (10:00)

Sponzorirana vijest

Rab, Hotel International 3* u starogradskoj jezgri i blizu plaže, 2, 3 ili 5 noćenja s polupansionom za dvoje već od 1.648 kn!

Rab – ljetni odmor uz 2, 3 ili 5 noćenja s polupansionom za dvoje u Hotelu International 3* uz korištenje saune i fitness dvorane već od 1.648 kn! Prvo dijete do 6 god gratis smještaj, korištenje od 25.7. do 31.8. Ponuda uključuje 2, 3 ili 5 noćenja za dvoje s polupansionom u sobi s pogledom na more/grad (ovisno o raspoloživosti) u Hotelu International 3*, korištenje finske saune, whirpoola i fitness dvorane, WiFi, Klikom na “kupi” birate između 2 noćenja za dvoje s polupansionom za 1.648 kn, 3 noćenja za dvoje s polupansionom za 2.340 kn ili 5 noćenja za dvoje s polupansionom za 3.675 kn. Dodatne pogodnosti: 20% popusta na masaže. Opširnije na Ponudi dana.

27.07. (10:00)

Sponzorirana vijest

Sistematski od A do Ž za žene u Poliklinici Dr. Zora Profozić za 799 kn!

Sistematski pregled – najbolja prevencija razvoja bolesti! Kvalitetna briga o zdravlju započinje redovitim godišnjim pregledom čija je primarna svrha rano otkrivanje mogućeg postojanja faktora rizika za razvoj zloćudnih bolesti i pravovremeno i uspješno liječenje. Ponuda uključuje kompletan sistematski pregled za žene u Poliklinici “Dr. Zora Profozić”. Uključene pretrage: kompletna krvna slika, sedimentacija eritrocita (SE), razina glukoze u krvi (GUK), jetrene transaminaze (gamaGT), razina željeza u krvi (Fe), masnoće u krvi (kolesterol, trigliceridi), biokemija i sediment urina, pregled specijalista interne medicine, mjerenje krvnog tlaka, EKG, indeks tjelesne mase (ITM), UZV abdomena, ginekološka dijagnostika (pregled, UZV i PAPA – test), UZV dojki ili štitnjače, spirometrija (testiranje plućne funkcije) ili ortoreter (pregled vida) i završno specijalističko mišljenje. Opširnije na Ponudi dana.

25.07. (19:10)

Sponzorirana vijest

Popravak zuba laserom i troplošna plomba u Dental centru eDent za 350 kn!

Waterlase tehnologija popravka zubi prilikom koje se koristi Biolase laser kojim je moguće ukloniti karijes bez boli, pri čemu laser zamjenjuje klasičnu bušilicu, a bezbolnost tretmana temelji se na sposobnosti laserske zrake da “zatali” živčane završetke zubnog tkiva. Ponuda dana Vam omogućuje popravak zuba laserom i troplošni kompozitni ispun (plombu) u Dental Centru eDent. Zahvat obavlja stručni tim eDent-a, rok iskoristivosti: 22.9.2020. Ponuda se ne može koristiti od 1.8. do 15.8.2020. zbog korištenja godišnjeg odmora. Opširnije na Ponudi dana.

23.07. (10:00)

Sponzorirana vijest

Morenia All inclusive Resort 3*, 2, 3 ili 7 noćenja za 2 osobe i 2 djece do 8 godina – 1.989 kn!

Obiteljski Hotel Morenia ALL INCLUSIVE Resort 3* i Ponuda dana nude Vam 2, 3 ili 7 noćenja za 2 osobe i 2 djece do 8 godina uz mnoštvo zabavnih i sportskih sadržaja od 1.989 kn! Ponuda uključuje 2,3 ili 7 noćenja za 2 osobe i 2 djece do 8 godina uz ALL INCLUSIVE uslugu u Standard sobi (2+0) ili Comfort sobi (2+1) sa balkonom u Hotelu Morenia All Inclusive Resort 3*, buffet doručak, ručak i večera s uključenim pićima uz obroke, poslijepodnevni slatki ili slani snack uz kavu, čaj, kekse, slatkiše, grickalice (16-17h), neograničena konzumacija pića na all inclusive baru uz vanjske bazene od 09-23h
– korištenje 3 vanjska bazena: infinity, fun i dječji bazen, uslugu dječjeg kluba za djecu mlađeg uzrasta do 6 god. uz nadzor animatora, uslugu dječje igraonice za djecu starijeg uzrasta od 6 god. Opširnije na Ponudi dana.

22.07. (10:00)

Sponzorirana vijest

Ginekološki, UZV, papa test, color doppler u Poliklinici Đurić – 289 kn!

Nužan pregled za očuvanje intimnog zdravlja koji omogućuje rano otkrivanje upala, infekcija i drugih promjena. Redoviti ginekološki pregled preporučuje se učiniti najmanje jednom godišnje. Ginekološki se preporučuje svim seksualno aktivnim ženama, u slučaju da planirate obitelj ili želite savjet o kontracepciji. Ponuda uključuje ginekološki pregled, ultrazvuk, papa test i color doppler u Poliklinici Đurić. Pregled obavlja: dr. Predrag Đurić uz svoje stručno medicinsko osoblje, a nalazi za ultrazvuk i pregled su gotovi odmah, dok za papa test stižu kroz 7 dana. Opširnije na Ponudi dana.