Žena iz Šarengrada nudi besplatan smještaj za umirovljenika - Monitor.hr
15.08.2022. (20:00)

Planovi za penziju

Žena iz Šarengrada nudi besplatan smještaj za umirovljenika

Dinka Juričić iz Šarengrada objavila je oglas u kojem nudi besplatan apartman na obali Dunava i plaćene režije umirovljenoj osobi koja se želi doseliti k njoj i njenom ocu. Zauzvrat očekujem da mi jednom tjedno tri, četiri sata pripazi tatu da mogu skoknuti u Vukovar ili Vinkovce. Nudim i besplatnu hranu. Ako osoba zna kuhati i spremna je kuhati jednostavne ručkove za nas troje onda ima i besplatnu hranu. Stižu jesen i zima koje će jamačno biti, ako ne hladnije, onda puno skuplje nego prošle godine. Sigurna sam da bi nekoga moj poziv da se doseli k nama baš usrećio. U međuvremenu joj se javila neka osoba koja će uskoro doći pogledati apartman, napisala je na svojem Facebooku Dinka. Index


Slične vijesti

29.08.2015. (06:13)

Pripremite papire

Kako krenuti u biznis iznajmljivanja apartmana?

Više od 60 tisuća hrvatskih domaćinstava bavi se iznajmljivanjem smještaja, a broj iz godine u godinu sve više raste. Registracija za pružanje usluga i kategorizacija smještaja relativno se brzo i jeftino napravi. Uz to svi oni čiji prihodi ne prelaze 230 tisuća kuna godišnje, a takvi su u većini, ne ulaze u sustav PDV-a pa porez plaćaju paušalno – po krevetu. T-portal piše kako krenuti u biznis, korak po korak, uz potrebnu dokumentaciju.

19.07.2015. (14:03)

Zimmer für frei

Gdje su ti turisti? Hoteli puni, mali iznajmljivači još uvijek čekaju prve goste

“Ma kakva rekordna godina?! Možda su puni hoteli, ali mi mali iznajmljivači smo prazni, pa živim tu u Opatiji, uopće nema gužve na ulicama. Jutros mi je na vrata došao Makedonac, traži usred Opatije apartman za 40 eura s klimom, terasom i pogledom na more. Imam sve, ali onda je pokušao spustiti cijenu. Zamislite, traži u središtu Opatije apartman s terasom i pogledom na more za 30 eura”, požalila se za Novi list opatijska iznajmljivačica apartmana na lošu godinu, dok su hoteli krcati u rekordnoj sezoni.

11.07.2015. (20:20)

Devet ljudi ispričalo je svoja pomalo strašna iskustva s iznajmljivačima apartmana i soba na Jadranu