Bill Maher: Znaš da je bolest ozbiljna kad joj daju repersko ime (COVID-19) - Monitor.hr
02.03.2020. (15:30)

Fakat zarazno

Bill Maher: Znaš da je bolest ozbiljna kad joj daju repersko ime (COVID-19)

Srećom Trump je glavni, kad kažem srećom mislim – oh fuck. Zar ne bi bilo lijepo u ovakva vremena imati predsjednika koji ne priča iz svoje guzice, ne razmišlja svojim pimpekom i ne jede rukama. Mi imamo predsjednika koji misli da je koronavirus sitna gnjavaža kao što je to obična prehlada ili Ustav SAD. Kome ćete vjerovati – CDC-u (Centers for Disease Control and Prevention) ili liku koji se ševi sa Stormy Daniels bez kondoma… Njegov stav je – pobijedio sam na izborima na kojima sam dobio manje glasova – jebeš znanost, jebeš matematiku…Bill Maher u svom monologu.


Slične vijesti

01.02.2021. (14:00)

Sharknado

Bill Maher Monologue

Trump je nekako tih zadnjih dana, ne unemirava li vas to malo? To je ko u “Raljama” kad morski pas ode na pučinu na kratko. Mislim da će se vratiti – priča Bill Maher i čini se da mu fali. I nama Trump kod Mahera.

25.01.2021. (16:00)

Just had to get that out my system

Bill Maher: Class all the way this motherfucker

“Tako mi je drago da nije došao na inouguraciju, jer je on ko bivši muž kojeg ne želite na svadbi jer bi ustao i urlao: Ona je kurva!” Zapravo je žalosno što Trump odlazi, nikad više takve mušterije za Billa Muhera.

17.01.2021. (00:00)

Posljednji pozdrav predsjedniku

He’s back, Bill Maher!

Zimski praznici Billa Mahera su završili i evo svježeg Monologa

Bonus: Pažljivi Bill Maher napisao je čitavu knjižicu posvećenu Trumpu i poslušajte ju, nije dugačka, a vesela je – Pack Your Shit and Go

16.11.2020. (14:00)

I see dead people

Bill Maher: 5 stadija žalovanja nakon gubitka

Opće je poznata stvar tih 5 stupnjeva: 1. poricanje, 2. bijes, 3. pregovaranje, 4. depresija, 5. prihvaćanje. Ne bih nikoga imenovao, ali netko je zapeo na prva dva… Taj čovjek me podsjeća na “Šesto čulo”. Sjećate se filma, glavni lik ne zna da je mrtav… Predsjednik je podigao zanimljivu tužbu o raširenoj uroti koja uključuje desetke milijuna Amerikanaca koji su… glasali za njegovog protivnikaBill Maher, jedini razlog zašto ćemo žaliti za Trumpom.

09.11.2020. (14:00)

Izgubiti izbore nije najbolnija stvar

Bill Maher: What esle is in the news? Oh yeah, Biden won the election

Nema veze za koga ste glasali, ali svi možemo biti ponosni što živimo u trećoj najdemokratičnijoj zemlji u Sjevernoj Americi… (smirenim, ozbiljnim i utješnim glasom) No, budimo milostivi u pobjedi, želim reći gospodine Trump, ako ovo gledate, kao što nekad “slučajno” gledate – vi ste možda izgubili izbore, ali postoji jedna stvar koju ćete uvijek imati. A to je spoznaja da vas otac nikad nije volio i da je vam se majka seksala s majmunom.

26.09.2020. (21:30)

Sve drugo je pi-ar

Bill Maher o moći – jedino što političari žele

Moć je kao posjedovanje zečeva – što je više imaš, to je lakše dograbiti još više. Kad izgubiš moć, nisi izgubio samo tu bitku, nego ti je postalo još teže pobijediti u idućoj – temeljna misao odličnog Billa Mahera. Usput, Trumpovu kandidatkinju za ustavnu sutkinju Amy Comey Barrett nazvao “luđakinjom” koja “ne vjeruje u kondome”.