Božićna rasprodaja na KeysWorlds.com: Dodatnih 35% popusta na sav vrući softver! - Monitor.hr
12.12.2019. (13:34)

Sponzorirani članak

Božićna rasprodaja na KeysWorlds.com: Dodatnih 35% popusta na sav vrući softver!

Božić dolazi, a KeysWorlds.com ima još jednu rasprodaju u svom web shopu digitalnih proizvoda. U božićnoj rasprodaji koja počinje danas i traje do kraja prosinca nudi se više od 23 naslova, a neke licence za Microsoftov softver imaju čak 80% popusta.

KeysWorlds.com je postao jedan od vodećih prodavača digitalnih proizvoda kao što su aktivacijski ključevi za PC igre za Steam, kartice za Xbox ili PlayStation, licencni ključevi raznog softvera, sve uz izuzetno atraktivne cijene i trenutnu dostavu putem emaila.

Posjetite KeysWorlds.com shop i pronađite najbolje ponude za softverske ključeve. Možete kupiti Windows 10 Pro, Office 2016 Pro ili Office 2019 Pro, kao i neke vrlo atraktivne pakete koji uključuju Windows 10 + Office, a sve uz 35% popusta!

Božićna rasprodaja: Dodatnih 35% popusta za sve softverske ključeve!

Ponude za Božić se približavaju, a popusti se približavaju, stoga se pripremite da uštedite puno novca. Između 5. prosinca i 31. prosinca možete dobiti dodatnih 35% popusta za sav promovirani softver – koristeći kupon za popust CMOFF35!

Softverski ključevi sada su među najpopularnijim mrežnim proizvodima, a KeysWorlds.com radi revoluciju na tržištu, nudeći kupnju mnogo jeftinijih globalno važećih licenci. Evo kratkog popisa najboljih softverskih ponuda za Božić. Pogledajte što vam nedostaje:

U ovoj ponudi možete kupiti Windows 10 koji uključuje Windows 10 Professional za 9.09 eura i Windows 10 Home za 9.74 eura samo u tvrtki Keysworlds.

Što je najbolje Keysworlds nudi i najprihvaćeniji uredski softver sa posebnim kuponom CMOFF35 kojim ostvarujete 35% popusta, tako da Office 2019 Professional dođe 43,30 eura, Office 2016 Professional svega nevjerojatnih 23,09 eura, a Office 365 (za godinu dana) 15,39 eura.

 Ako želite kupiti novo računalo i instalirati Windows 10 te iskoristiti Microsoft Office 2019 pro plus, možete kupiti jedan od paketa uz primjenu 35-postotnog kuponskog koda: CMOFF35

Također nudimo tri verzije Windows Servera, a korištenjem kuponskog koda CMOFF35, dobit ćete ih uz 35% popusta.

I ne samo to, već vam nudimo na primjer brojne ponude: Microsoft Visio Professional, Microsoft Project Professional i Microsoft Office 365 Professional po cijenama koje nećete naći na tržištu. Isključivo u svjetovima ključeva! Možete pogledati više ponuda klikom ovdje, da biste iskoristili popust od 30% iskoristite kupon “CMOFF35

 

 

Nude izvrsnu uslugu i posvećeni automatski sustav za uspostavljanje neusporedive učinkovitosti, jamčeći 100% zadovoljstvo kupaca! Također nude jednostavne načine plaćanja, sigurnim i pouzdanim načinima plaćanja, kao što su PayPal, bankovni transfer, kreditna kartica ili debitna kartica i 24/7 služba za korisnike (service@keysworlds.com) kako bi se osiguralo da ćete dobiti odgovarajuću pomoć kad god trebam to.

Pronaći ćete najbolje mogućnosti za ovaj Božić ako odmah označite njihovu stranicu za promociju. Ponude softvera bit će ograničene tijekom većeg dijela studenog – ništa ne propustite!

E-mail za podršku: service@keysworlds.com


Slične vijesti

Utorak (13:00)

Sponzorirani članak

Windows 7 su završili svoj životni ciklus, a ja ih još uvijek koristim. Što da radim?

Microsoft je obećao 10 godina podrške za Windows 7 kada su izašli u listopadu 2009. Od 14. siječnja Microsoft više ne podržava Windows 7. Prema podacima s Netmarketshareu, Windows 7 operativni sustav i dalje se vrti čak 26 posto svih računala za koje ubuduće neće biti novih sigurnosnih nadogradnji i biti će sve izloženija novim virusima i sigurnosnim napadima.

Znači li to da će moje Windows 7 računalo prestati raditi?

Računalo sa sustavom Windows 7 nastavit će raditi, ali Microsoft neće pružati sigurnosna ažuriranja ili ispravke ili tehničku podršku za bilo kakve probleme – povećavajući rizik od virusa i zlonamjernog softvera koji mogu cirkulirati kako bi iskoristili sve kasnije otkrivene nedostatke.

Je li moguće plaćati naknadna sigurnosna ažuriranja? I koliko koštaju?

Poslovni i edukacijski korisnici Windows 7 operacijskog sustava moći će platiti produžena sigurnosna ažuriranja, ali to bi moglo biti prilično skupo. Produžena ažuriranja za Windows 7 Enterprise koštaju otprilike 25 USD po stroju, a trošak se udvostručuje na 50 USD po uređaju 2021. godine i ponovno na 100 USD 2022. Još je lošija situacija za korisnike Windows 7 Pro, za koje cijena upgrade-a počinje od 50 USD po stroju i skoče na 100 USD 2021 i 200 dolara 2022. godine.

Koliko me košta upgrade na Windows 10

Ako nema product key od sustava Windows 7, 8 ili 8.1, Windows 10 možete kupiti izravno od Microsofta. Osnovna verzija Windows 10 košta 139 USD, cijena Windows 10 Pro kreće od 199,99 USD, a Windows 10 Pro za radne stanice od 309 USD. Većina korisnika osobnih računala trebat će samo Windows 10 Basic ili Pro za svoje uređaje.

Ili… možete iskoristiti kupon za popust na Keysworlds.com i uštedjeti većinu novca jer je konačna cijena samo 9,09 €.

Tijekom aktualnih novogodišnjih rasprodaja možete iskoristiti velike popuste i na drugi softver, poput Microsoft Office paketa. Na Keysworlds.com cijene su snižene za 35% za PC ključeve za Windows 10 i Office 2019. Tijekom promotivnog razdoblja, pomoću kupona NYOFF35, možete kupiti ključ za Windows 10 Pro za 1 PC za samo 9,09 €, a Windows 10 Pro za 2 pc po cijeni od 14,94 eura.

Ako vas zanimaju paketi sustava Windows 10 (pro / home) i Microsoft Office 2019, Keyworlds.com nudi sljedeće opcije: 45,49 eura za paket Windows 10 Pro + Office 2019 i 40,29 eura za Windows 10 Home + Office 2019.

Zasebni ključ za aktiviranje verzije Microsoft Office 2019 Plus dostupan je od 40,29 eura. Ove i druge posebne cijene sustava Windows i Office dostupne su nakon unosa promotivnog koda NYOFF35 za ove softverske ključeve:

Microsoftov softver uz 35% popusta

Za Microsfotov softver možete dobiti 35% popusta ako prilikom narudžbe upišete kupon za popust (discount coupon) NYOFF35, cijene će tada biti sljedeće:

Zaštitite svoje računalo antivirusnim softverom uz 25% popusta

U 2020. godini se očekuje rast cyber napada na računala, stoga, zaštite se na vrijeme i iskoriste popust od 25% na antivirusni i sigurnosni softver koji nudi KeysWorlds web shop. Upišite prilikom narudžbe kupon NYOFF25 i dobiti ćete 25% popusta na ove i slične proizvode:

Upoznajte Keysworlds.com!

Keysworlds web shop vam nudi pouzdanu uslugu sa automatiziranim i učinkovitim sustavom za kupovinu te vam jamči 100% zadovoljstvo kupnje! Svoj naručeni kod za softver stiže vam u roku od nekoliko minuta e-poštom. Za sigurno i pouzdano plaćanje možete koristiti: PayPal, bankovni transfer, kreditnu ili debitnu kartica, a na raspolaganju vam je “24/7” služba za korisnike (service@keysworlds.com) ako u bilo kojem trenutku zatrebate njihovu pomoć.

Utorak (10:00)

Sponzorirana vijest

Windows 7 su završili svoj životni ciklus, a ja ih još uvijek koristim. Što mi je činiti?

Kada su Windows 7 izašli u listopadu 2009. Microsoft je obećao 10 godina podrške. Od 14. siječnja Microsoft više ne podržava Windows 7. Prema podacima s Netmarketshareu, Windows 7 operativni sustav i dalje se vrti čak 26 posto svih računala za koje ubuduće neće biti novih sigurnosnih nadogradnji i biti će sve izloženija novim virusima i sigurnosnim napadima. Windows 10 možete kupiti izravno od Microsofta po cijeni od 139 USD, cijena Windows 10 Pro kreće od 199,99 USD. No, ako koristite kupon za popust NYOFF35 na Keysworlds.com cijena je samo 9,09 €! Pogledajte koje se još lude prilike nude…

08.01. (02:00)

Sponzorirana vijest

KeysWorlds vam želi Sretnu novu godinu i nudi velike popuste na Microsoftov i antivirusni softver!

Sa Novom godinom dolaze i veliki popusti na najtraženije softverske ključeve, stoga, zašto ih ne biste uključili u svoje prve novogodišnje odluke te legalizirali i osvježili svoje softverske potrebe. Upravo je sad prilika ugrabiti izuzetne cijene za Microsoft aktivacijske ključeve, antivirusne i sigurnosne aplikacije na Keysworlds.com! Prilikom kupovine upišite kupon NYOFF35 / NYOFF25 da biste dobili 35% popusta na Microsoft (Windows 10 Pro samo 9,09 eura) ili 25% popusta za antivirusni i sigurnosni softver, npr. Kaspersky Antivirus za godinu dana košta svega 17,99 eura. Naručeni aktivacijski ključ stiže odmah na vaš mail, a za plaćanje možete koristiti PayPal, bankovni transfer, kreditnu ili debitnu karticu. Opširnije sa cijenama softvera.

08.01. (02:00)

Sponzorirani članak

Novogodišnja rasprodaja: 35% popusta za aktivacijske ključeva za Microsoftov softver, 25% popusta za antivirusne i sigurnosne aplikacije

Sa Novom godinom dolaze i veliki popusti na najtraženije softverske ključeve, stoga zašto ih onda ne biste uključili u svoje novogodišnje odluke i legalizirali i osvježili svoje softverske potrebe. Upravo je sad prilika ugrabiti izuzetne cijene za Microsoft aktivacijske ključeve, antivirusne i sigurnosne aplikacije na Keysworlds.com!

Microsoftov softver uz 35% popusta

Za Microsfotov softver možete dobiti 35% popusta ako prilikom narudžbe upišete kupon za popust (discount coupon) NYOFF35, cijene će tada biti sljedeće:

Zaštitite svoje računalo antivirusnim softverom uz 25% popusta

U 2020. godini se očekuje rast cyber napada na računala, stoga, zaštite se na vrijeme i iskoriste popust od 25% na antivirusni i sigurnosni softver koji nudi KeysWorlds web shop. Upišite prilikom narudžbe kupon NYOFF25 i dobiti ćete 25% popusta na ove i slične proizvode:

Upoznajte Keysworlds.com!

Keysworlds web shop vam nudi pouzdanu uslugu sa automatiziranim i učinkovitim sustavom za kupovinu te vam jamči 100% zadovoljstvo kupnje! Svoj naručeni kod za softver stiže vam u roku od nekoliko minuta e-poštom. Za sigurno i pouzdano plaćanje možete koristiti: PayPal, bankovni transfer, kreditnu ili debitnu kartica, a na raspolaganju vam je “24/7” služba za korisnike (service@keysworlds.com) ako u bilo kojem trenutku zatrebate njihovu pomoć.

Započnite uspješno Novu godinu na s Keysworlds-om!

23.12.2019. (11:11)

Sponzorirana vijest

Velika božićna rasprodaja: Windows 10 Pro 9.09 eura, Office 2016 Pro 21,44 eura!

Softverski ključ može biti odličan izbor za savršeni božićni poklon, a što je najbolje kupujete ga brzo i bez gužve, a stiže odmah e-mailom. U ovotjednoj ponudi izdvajamo Windows 10 Professional za 9.09 eura, Office 2016 Pro za 21,44 eura i Office 2019 Pro za 40,29 eura. Širu ponudu softverskih paketa možete naći ovdje i na Keysworlds stranicama. Platiti možete Paypalom i raznim kreditnim i debitnim karticama.

23.12.2019. (11:10)

Sponzorirani članak

Velika božićna rasprodaja: Windows 10 Pro 9,09 eura, Office 2016 Pro 21,44 eura!

Božić dolazi, a KeysWorlds.com ima još jednu rasprodaju u svom web shopu digitalnih proizvoda. U božićnoj rasprodaji koja počinje danas i traje do kraja prosinca nudi se više od 23 naslova, a neke licence za Microsoftov softver imaju čak 80% popusta.

KeysWorlds.com je postao jedan od vodećih prodavača digitalnih proizvoda kao što su aktivacijski ključevi za PC igre za Steam, kartice za Xbox ili PlayStation, licencni ključevi raznog softvera, sve uz izuzetno atraktivne cijene i trenutnu dostavu putem emaila.

Posjetite KeysWorlds.com shop i pronađite najbolje ponude za softverske ključeve. Možete kupiti Windows 10 Pro, Office 2016 Pro ili Office 2019 Pro, kao i neke vrlo atraktivne pakete koji uključuju Windows 10 + Office, a sve uz 35% popusta!

Božićna rasprodaja: Dodatnih 35% popusta za sve softverske ključeve!

Ponude za Božić se približavaju, a popusti se približavaju, stoga se pripremite da uštedite puno novca. Između 5. prosinca i 31. prosinca možete dobiti dodatnih 35% popusta za sav promovirani softver – koristeći kupon za popust CMOFF35!

Softverski ključevi sada su među najpopularnijim mrežnim proizvodima, a KeysWorlds.com radi revoluciju na tržištu, nudeći kupnju mnogo jeftinijih globalno važećih licenci. Evo kratkog popisa najboljih softverskih ponuda za Božić. Pogledajte što vam nedostaje:

U ovoj ponudi možete kupiti Windows 10 koji uključuje Windows 10 Professional za 9.09 eura i Windows 10 Home za 9.74 eura samo u tvrtki Keysworlds.

Što je najbolje Keysworlds nudi i najprihvaćeniji uredski softver sa posebnim kuponom CMOFF35 kojim ostvarujete 35% popusta, tako da Office 2019 Professional dođe 43,30 eura, Office 2016 Professional svega nevjerojatnih 23,09 eura, a Office 365 (za godinu dana) 15,39 eura.

 Ako želite kupiti novo računalo i instalirati Windows 10 te iskoristiti Microsoft Office 2019 pro plus, možete kupiti jedan od paketa uz primjenu 35-postotnog kuponskog koda: CMOFF35

I ne samo to, već vam nudimo na primjer brojne ponude: Microsoft Visio Professional, Microsoft Project Professional i Microsoft Office 365 Professional po cijenama koje nećete naći na tržištu. Isključivo u svjetovima ključeva! Možete pogledati više ponuda klikom ovdje, da biste iskoristili popust od 30% iskoristite kupon “CMOFF35

Nude izvrsnu uslugu i posvećeni automatski sustav za uspostavljanje neusporedive učinkovitosti, jamčeći 100% zadovoljstvo kupaca! Također nude jednostavne načine plaćanja, sigurnim i pouzdanim načinima plaćanja, kao što su PayPal, bankovni transfer, kreditna kartica ili debitna kartica i 24/7 služba za korisnike (service@keysworlds.com) kako bi se osiguralo da ćete dobiti odgovarajuću pomoć kad god trebam to.

Pronaći ćete najbolje mogućnosti za ovaj Božić ako odmah označite njihovu stranicu za promociju. Ponude softvera bit će ograničene tijekom većeg dijela studenog – ništa ne propustite!

E-mail za podršku: service@keysworlds.com

Sretan Božić!

12.12.2019. (14:34)

Sponzorirana vijest

Velika božićna rasprodaja: Windows 10 Pro 9.09 eura, Office 2016 Pro 21,44 eura!

Softverski ključ može biti odličan izbor za savršeni božićni poklon, a što je najbolje kupujete ga brzo i bez gužve, a stiže odmah e-mailom. U ovotjednoj ponudi izdvajamo Windows 10 Professional za 9.09 eura, Office 2016 Pro za 21,44 eura i Office 2019 Pro za 40,29 eura. Širu ponudu softverskih paketa možete naći ovdje i na Keysworlds stranicama. Platiti možete Paypalom i raznim kreditnim i debitnim karticama.

06.12.2019. (09:45)

Sponzorirana vijest

Windows 10, MS Office, MS Server po posebnim božićnim cijenama već od 9 eura

Oduvijek ste htjeli imati legalne Windowse, ali vam je bilo prekupo? Kupujete PC za Božić? Imate možda još uvijek Windows 7 kojeg Microsoft prestaje podržavati od 14. siječnja 2020.? Tvrtka Keysworlds vam nudi ekskluzivni popust od 35 posto na već ionako niske cijene za Microsoftov softver – Windows 10 Professional (9,09 €), Windows 10 Prof. + Office 2016 (25,34 €), Office 365 (14,29 €). Kupnjom (kartica ili Paypal) odmah dobivate aktivacijski ključ za softver na vaš email. Opširnije