Capsiplex: Preparat za mršavljenje koji je oborio sve rekorde prodaje - Monitor.hr
31.01.2019. (01:00)

Sponzorirana vijest

Capsiplex: Preparat za mršavljenje koji je oborio sve rekorde prodaje

Hollywoodske zvijezde moraju izgledati besprijekorno, posebno kad je riječ o njihovoj tjelesnoj težini. Jedna od njihovih tajni je i Capsiplex – prirodan preparat koji značajno doprinosi gubitku tjelesne težine. Iznimno učinkovita svojstva učinila su Capsiplex preparatom br. 1 među slavnima te jednim od rijetkih preparata koji je uspio oboriti sve rekorde prodaje. U Engleskoj je tako cijela serija rasprodana u tri dana, a u šest mjeseci prodano je više od milijun kapsula. Capsiplex je dostupan u svim ljekarnama, a više možete saznati i na www.capsiplex.hr


Slične vijesti

Jučer (08:00)

Sponzorirana vijest

GYNOFIT – elegantna i brza pomoć intimnom zdravlju

Gotovo 75 % žena barem jednom u životu proživljava neugodne simptome gljivične ili bakterijske infekcije intimnog područja. Vođeni rezultatima istraživanja koja kažu da žene trebaju elegantno, učinkovito i, što je najvažnije, potpuno prirodno rješenje, stručnjaci švicarskih laboratorija stvorili su GYNOFIT. Jednostavnom primjenom GYNOFIT VAGINALNOG GELA infekcije se potpuno povlače kod 90 posto žena, dok GYNOFIT HIDRATANTNI GEL uklanja simptome vaginalne suhoće. GYNOPHIT je dostupan u svim ljekarnama. Više možete saznati na www.gynofit.hr. Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

Jučer (02:00)

Sponzorirana vijest

Servis plinskog bojlera, Vaillant, Bosh, Buderus i Viessmann, Zagreb, Sisak – 249 kn!

Redovitom kontrolom spriječite kvarove. Uključen dolazak na adresu u gradu Zagrebu, Zagrebačkoj županiji i Sisku. Ponuda uključuje servis plinskih bojlera u izvedbi Servisa Gek. Servis obuhvaća dolazak na lokaciju, pražnjenje vode iz spremnika i rastavljanje uređaja, mehaničko čišćenje plamenika izmjenjivača, kontrola i regulacija tlaka ekspanzijske posude, sastavljanje uređaja i punjenje vodom, odzračivanje i mjerenje povratnih plinova, odzračivanje radijatora po potrebi, zamjena potrebitih brtvi na bojleru, puštanje u rad te kontrola učinkovitosti i funkcionalnosti. Opširnije na Ponudi dana.

Prekjučer (10:00)

Sponzorirana vijest

FEMMENESSENCE – bezbolno kroz menopauzu uz svjetski preparat br. 1

Ulaskom u određena životna razdoblja više od 90 posto žena proživljava neugodne psihičke i fizičke tegobe izazvane hormonalnim promjenama. To je posebno izraženo tijekom menopauze kroz simptome poput valova vrućine, nesanice, depresije ili povećanja tjelesne težine. FEMMENESSENCE proizvodi na potpuno prirodan način potiču regulaciju hormonalne ravnoteže i uklanjaju simptome menopauze. MACAHARMONY, MACALIFE i MACAPAUSE dostupni su u ljekarnama bez recepta. Više možete saznati na www.femmenessence.hr. Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

Prekjučer (07:30)

Sponzorirana vijest

Dermatoskopski pregled madeža cijelog tijela, Maksimir – 250 kn!

Ne čekajte vidljivu promjenu na madežu, obavite dermatoskopski pregled cijelog tijela u Poliklinici LabPlus. Ponuda uključuje dermatoskopski pregled madeža cijelog tijelaPoliklinici LabPlus. Dermatoskopski pregled obuhvaća pregled cijelog tijela, vlasišta i madeža na vidljivim sluznicama, a preporuča se osobama s velikim brojem madeža na tijelu, osobama svijetle puti, osobama koje imaju opekline od sunca, osobama koje imaju povijest bolesti melanoma ili karcinoma kože. Opširnije na Ponudi dana.

Utorak (07:30)

Sponzorirana vijest

Wellness na Bledu, Hotel Rikli Balance 4* S, 1 ili 2 noćenja s doručkom za dvoje – od 917 kn!

Wellness na Bledu, 1 ili 2 noćenja s doručkom za dvoje u Hotelu Rikli Balance 4* S, uz neograničeno kupanje u termalnim bazenima od 917 kn! Ponuda uključuje 1 ili 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u standardnoj dvokrevetnoj sobi u Hotelu Rikli Balance 4* S, neograničeno kupanje u termalnim bazenima u Hotelu Rikli Balance, noćno kupanje u Wellness Centru Živa (petkom i subotom do 23 h), popust na ulaz u svijet sauna u Wellness centru Živa, besplatan WiFi i besplatan parking (ovisno o raspoložljivosti do popunjenosti mjesta). Opširnije na Ponudi dana.

Ponedjeljak (11:30)

Sponzorirana vijest

Napravite nadogradnju sa Windows 7 na Windows 10 za samo 9,09 eura!

Sad, otkako su Windows 7 okončali svoj životni vijek više nije sigurno pohranjivati svoje podatke na toj platformi jer će svi novootkirveni propusti vaše podatke učiniti ranjivima. Shopping platforma Keyworlds vas savjetuje kako možete besplatno napraviti upgrade, a ako vam se na da zezati sa tim trikom onda vam može ponuditi skoro pa besplatni (u usporedbi sa originalnim cijenama) Windows 10 ključ. Standardno niske cijene se mogu sniziti za dodatnih 35% korištenjem kupona SPOFF35. Popust vrijedi za brojne Windows 10 i Office pakete, Windows 10 Pro dođe svega 9,09 €, a ako uz to uzmete i Office 2016 Pro sve zajedno će vas koštati samo 25,34 €. Opširnije o svemu

Ponedjeljak (07:30)

Sponzorirana vijest

Test intolerancije iz krvi ili korijena kose na 450 namirnica – od 299 kn!

Test intolerancije Biorezonantnog centra BioVal ispisan je u preglednoj formi u obliku tablice u kojoj su nabrojani svi uzorci na koje je napravljen test, a oni uzorci na koje postoji intolerancija jasno su obilježeni. Ponuda uključuje test intolerancije na gluten, laktozu, 450 namirnica, začine, aditive (antioksidansi, emulgatori, umjetne boje, pojačivači okusa i zaslađivači) i konzervanse, test na teške metale i utjecaje okoline, gratis telefonsko ili osobno (po dogovoru) savjetovanje s profesionalnim nutricionistom o rezultatima testiranja, gratis ilustrirana PDF knjižica o prehrani i zdravlju u Biorezonantnom centru BioVal. Testitanje se može izvesti putem analize korijena kose za 299 kn ili putem analize kapi krvi iz prsta za 339 kn. Opširnije na Ponudi dana.

Subota (07:30)

Sponzorirana vijest

Stomatološke usluge po izboru – voucher za 99 kn umjesto 400 kn!

Osigurajte blistav osmijeh uz vrhunske stručnjake u Dental centru Apex! Pacijenti zaslužuju najbolje, stoga se u ordinaciji orijentiraju na individualan pristup čiji je rezultat zadovoljan pacijent. Današnja ponuda uključuje stomatološke usluge po izboru – voucher za 99 kn u vrijednosti 400 knDentalnom centru Apex. Ukoliko cijena odabranih usluga premašuje iznos od 400 kn, moguća je nadoplata na licu mjesta prema redovnom cjeniku. Opširnije na Ponudi dana.

13.02. (16:14)

Sponzorirana vijest

Amantilla Relax – prirodnim putem do mira i sna

Stres je glavni uzrok emocionalnih tegoba koje mogu narušiti i vaše fizičko zdravlje. Čak 77 posto osoba osjeća psihofizičke simptome kao izravnu posljedicu stresa. AMANTILLA RELAX kapi su biljni tekući ekstrakt koji gotovo trenutačno uklanja tjeskobu, donosi osjećaj smirenja te potiče dubok i kvalitetan san. Velika prednost AMANTILLA RELAX kapi je što, za razliku od drugih suplemenata i tableta za smirenje, ne izaziva ovisnost. AMANTILLA RELAX kapi dostupne su u svim boljim ljekarnama. Više možete saznati na www.amantilla.hr.
Distributer: Oktal Pharma d.o.o.

12.02. (07:30)

Sponzorirana vijest

Valentinovski wellness paket za parove – od 299 kn!

Iznenadite bolju polovicu wellness paketom za parove – havajska masaža cijelog tijela ili de-stress masaža leđa, vrata i glave uz Thalgo njegu lica od 299 kn! Ponuda uključuje wellness paket po izboru za 2 osobe u La Crème Wellness & Beauty Spa Centru. Prepustite se romantičnim trenucima opuštanja uz stručne djelatnike La Crème Wellness & Beauty Spa Centra. Opširnije na Ponudi dana.