Ćiro: Svi veliki treneri su otišli, Ivić, Kuže... ne mogu ni ja ostati - Monitor.hr
24.12.2021. (16:00)

Trener svih trenera

Ćiro: Svi veliki treneri su otišli, Ivić, Kuže… ne mogu ni ja ostati

U intervjuu za 24 sata Ćiro je govorio o mnogim temama, djeci, Prosinečkom, Charlie Chaplinu, ali i smrti: Danas kad sam u dubokoj ‘jeseni’ ja sam sretan, nikom ništa nažao nisam napravio, kome sam mogao pomoći sam pomogao, a kome nisam mogao i nisam. U svakom slučaju, ja sam spreman na odlazak, i to je dobro. Kad gledam sve trenere velikane, kao što su Ivić, Zebec, Barić, Kuže, nikog nema. E pa ne mogu ni ja ostati.


Slične vijesti

28.11.2021. (14:30)

Legendo, ne idi još

Ćiro: Nemojte žaliti za mnom, imao sam lijep život

Kada vam kažu da imate rak s metastazama, pomisliš da si gotov. Ali ku*ac, ja se ne dam. Borit ću se do kraja protiv ove najopakije bolesti. Metastaze su mi se pojavile na kostima, netko drugi bi digao ruke, ali ja se borim do kraja, do pobjede, rekao je 86-godišnji Ćiro za Srpski Telegraf. Nemam neostvarenih želja. Molio bih sve da ne žale za mnom jer sam pred odlaskom. Uvijek sam imao lijep život i od neprijatelja sam napravio makar poluprijatelja, a kasnije i prijatelja. Ponosan sam na sebe. Nikada se nisam prepirao i svađao. Index

17.05.2019. (20:30)

Ćiro, majstore!

Miroslav Ćiro Blažević stao je uz listu SDSS-a i Milorada Pupovca: “Svi ljudi su jednaki”

U intervjuu Slobodnoj Evropi Ćiro Blažević je rekao da ga je Pupovac pitao da li bih mu dao podršku. “Nisam se dvoumio nijedne sekunde. Rekao sam “da”. I, naravno, ponosan sam na to, jer ja sam Evropljanin i ja volim ljude i jako me nervira ova anomalija koja nas dijeli, a u biti niko nema pravo na to. Kako možemo praviti razliku?” Dodao je “Ja ne negiram da sam tuđmanovac i da sam HDZ-ovac.”

10.10.2015. (18:52)

Miroslav Ćiro Blažević: U nogomet sam ušao da bih zavodio žene. Jedini mi je motiv – lova!